AccurioPro Flux Ultimate

Подаване на уеб-базирани заявки за печат 24 часа в денонощието


Софтуерът Accurio ProFlux Ultimate предлага широка гама от Web 2 Print решения


Искате ли най-добрия софтуер за Web 2 Print в печатарския бизнес? Попитайте за Ultimate

 

AccurioPro Flux Ultimate, най-пълната продуктова версия на пакета AccurioPro Flux, предлага web-to-print функционалност, обогатена с възможности за предпечат и управление на работния процес за печат.

 

Модулно базираният софтуерен пакет AccurioPro Flux Ultimate предлага широка гама от инструменти, които ви позволяват да организирате, автоматизирате и оптимизирате целия работен процес за печат.

 

Чрез комбинацията от онлайн изпращане на заявки за печат, онлайн плащане и онлайн проследяване на състоянието в едно професионално приложение за уеб-печат, AccurioPro Flux Ultimate е перфектният софтуер за всеки доставчик на уеб услуги за печат, инсталиран на собствена сървърна среда.


AccurioPro Flux - AccurioPro Flux - решение за автоматизиране на печатния процес от Konica Minolta

Пълна гъвкавост - AccurioPro Flux е софтуерен пакет, който предоставя на разположение набор от инструменти за организиране, автоматизиране и оптимизиране на целия работен процес на печата на компанията.

AccurioPro Flux Ultimate workflow

Най-комплексното софтуерно приложение за Web 2 Print на пазара днес

Най-комплексното софтуерно приложение за Web 2 Print на пазара днес

И така, как точно Accurio ProFlux Ultimate ще помогне на вашата компания да извлече максимума от Web 2 Print? Високопродуктивното софтуерно приложение предлага огромен брой уеб-базирани предимства, включително единично влизане single sign-on, формуляри, подаване на онлайн заявки, удобно онлайн поръчка, предпечат, различни автоматизирани работни потоци за поръчка, онлайн плащане, незабавно онлайн офериране, онлайн плащане и проследяване на състоянието, функция на персонализирана начална страница, известия и незабавни онлайн оферти.


AccurioPro Flux Ultimate е най-обширната продуктова версия на AccurioPro Flux Suite пакета, с функционалност онлайн интернет магазин за печат (web-to-print), с добавени възможности за управление на печатния работен процес.

AccurioPro Flux Ultimate

AccurioPro Flux Ultimate

Accurio ProFlux Ultimate web-to-print софтуер ви позволява да качите до 300 различни файлови формати в web-to-print портала, така че клиентите не се нуждаят от специално приложение за конвертиране на файловете, което позволява на доставчиците на печат да създават специализирани уеб магазини с индивидуални потребителски интерфейси, продукти и ценови листи за различни групи потребители и интегрира външни счетоводни решения в работния поток за печат.

 

Софтуерът също така се свързва със счетоводните приложения за отчитане на печата, като Pcounter (Control System), SafeQ (Ysoft) и PaperCut. Позволява до 10 допълнителни оператора да работят едновременно със централния списък на задачите за печат, да интегрират външни решения предпечат за настройване на проблеми с PDF файлове за да се избягват грешки, и позволява на операторите да редактират документи на базата на изображение / растер, така че типичните операции за редактиране на изображения може да се извършват.


PRO360 brochure

PRO360 - иновативността е пътят към успеха

Вижте как PRO360 създават първия в България онлайн център за печат, базиран на AccurioPro Flux Ultimate, и вървят смело напред с амбициозни идеи за обогатяване на портфолиото си от услуги.

Прочетете успешната история на PRO360

ИЗТЕГЛЕТЕ ПРОДУКТОВАТА БРОШУРА

БРОШУРА AccurioPro Flux Ultimate

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС