Интелигентно търсене: намерете файловете си за секунди.

Омръзнало Ви е да губите време в търсене на специфични документи?

Интелигентно търсене


Проучване, проведено през 2015 г. от Info Trends и наречено „Capture and Workflow Trends in Europe“, разкрива, че броят на входящите цифрови документи се увеличава в 66 процента от организациите. Просто си представете, че Ви се налага да „преровите“ всички тези документи в търсене на един списък или файл: това е кошмар. Така че нека да променим това за Вас още днес – с решението на Konica Minolta за интелигентно търсене!

Увеличете производителността си с бързо извличане с едно щракване на търсеното съдържание


Огромният поток от информация и данни, пред който сме изправени днес, е по-голям от когато и да било. Това прави все по-трудна задачата на научните работници бързо да намират необходимата им информация. Дългите търсения на специфични документи могат бързо да се превърнат във времеотнемащо и скъпоструващо задължение, което отнема човешките ресурси и в крайна сметка ще окаже отрицателно въздействие върху конкурентоспособността на Вашата компания.


Едно решение за корпоративно търсене дава на Вас и на екипа Ви незабавен достъп до точно това, което търсите – просто въвеждате своите ключови думи в лентата за търсене и получавате достъп до съдържание и информация от най-различни бази данни и приложения в областта на Вашия бизнес. Независимо къде се намира търсената от Вас информация – в прикачени файлове към имейл, сканирани документи, на сайтове на SharePoint, вътрешната мрежа на компанията или сред приемниците на приложения на отделите – това базово решение намира и извлича всички видове данни, във всички формати, от всички хранилищаРезултати от проучване за управление на информация в частта търсене на корпоративна информацияИнтелигентно търсене: намерете файловете си за секунди.

Интелигентно търсене: намерете файловете си за секунди.

Какво е решение за „интелигентно търсене“, което понякога се нарича решение за „корпоративно търсене“, и как Вашата компания ще се възползва от него? Решението на Konica Minolta за интелигентно търсене има за цел да Ви осигури бърз и лесен достъп до всички данни на Вашето предприятие – когато и да ги поискате, където и да се намирате. Решенията за интелигентно търсене вмъкват слой виртуализирано съдържание в допълнение на съществуващите приемници на данни, като извличат 300 съвместими популярни файлови формати от хранилищата за данни на свързаните компании – независимо от структурата и съвместимото приложение или местоположението. И всичко това в реално време. 

Една точка за достъп

Влезте само веднъж и едновременно търсете с избраните от Вас ключови думи сред десетки различни хранилища на данни. 

Пълна видимост

Мощната технология за оптично разпознаване на знаци (OCR) Ви позволява да търсите дълбоко във всеки файл специално за необходимото Ви съдържание.

Работи по Вашия начин

Не се налага да адаптирате нови методи за запазване и обозначаване. Просто оставете файловете и данните там, където се намират в момента, и решението ще намери и индексира Вашите данни – независимо къде са скрити.

Включва външно съхранявани файлове

Включва външно съхранявани файлове

Не е нужно мигриране на Вашето съдържание

Софтуерът на Konica Minolta за корпоративно търсене индексира всичко там, където е

Защитен достъп само до разрешени документи

Съчетава се с всяка схема на защита, която е въведена от Вашата компания

dokoni FIND: Извличане на данни от една единна точка на достъп

dokoni FIND e корпоративно приложение за търсене и индексиране което помага на потребителите да получат достъп до информацията от която се нуждаят, независимо от формата или хранилището в което се намира. Работейки от една единна точка за достъп във всички приложения, то извлича съдържание от различни силози за данни и я улавя в сигурен общ индекс, който моментално показва всички резултати, само до потребители с разрешен достъп. Просто трябва да знаете какво търсите, а не къде да го търсите.

Свържете се с нас

Свържете се с нас

Желая да получа информация на:

Политика за поверителност:*
Enter security code:
 Security code

Текстовите полета с * са задължителни!