bizhub 4050i
bizhub 4050i
bizhub 4050i
bizhub 4050i
bizhub 4050i

bizhub 4050i

Интуитивност, свързаност и безопасност. Открийте bizhub i-серията!

 • 40 стр./мин. черно-бяло
 • Формати на хартия: A6-A4
 • 10,1-инчов цветен сензорен панел, подобен на таблет, с поддръжка на мултитъч и с иновативен потребителски интерфейс за интуитивно и лесно използване
 • Намалено въздействие върху околната среда благодарение на най-съвременната технология, осигуряваща конкурентна ниска консумация на енергия – което спестява както енергия, така и финансови ресурси
 • Най-високата сигурност на данните, включваща различни функции за сигурност, намалява риска от загуба на данни и поддържа поверителните данни сигурни
bizhub 4050i
bizhub 4050i
bizhub 4050i
bizhub 4050i
bizhub 4050i

Характеристики

Характеристики

Основни характеристики

bizhub i-серията с 10,1-инчов панел, подобен на таблет, В ипредоставя най-доброто потребителско изживяване на пазара, функциите за сигурност - лидер на пазара с вградения антивирусен софтуер Bitdefender, отдалечени услуги, ИТ услуги на Konica Minolta и много други.

 • Technology feature icon

  Konica Minolta ИТ услуги

  Директен достъп от началния екран на потребителския интерфейс на устройството до Konica Minolta MarketPlace, за да достъпите облачни услуги, конектори и много други.

 • Manage all your campaigns in one portal

  Сензорен панел

  10,1-инчовият екран предлага невероятно удобство и ъгъл на завъртане от 90°. Потребителите могат да прелистват, превъртат и увеличават точно като на смартфон или таблет.

bizhub 4050i
 • icon security

  Сигурност

  Пълен набор от функции за сигурност, предоставени от услугите bizhub SECURE, включително антивирусен софтуер Bitdefender, защитава вашата организация от заразяване със зловреден софтуер.

 • Sustainability feature icon

  Екологичност

  Намалете въздействието върху околната среда и същевременно спестете разходи благодарение на интегрираната най-съвременна технология на Konica Minolta за конкурентно ниска консумация на енергия.

Печат от всяко място, по всяко време:

Apple Airprint logo
mopria logo
WIFI Access Point Icon
Configure your device

Конфигурирайте bizhub 4050i

Към конфигуратора

Спецификации и файлове за изтегляне

Спецификации и файлове за изтегляне

Брошура bizhub 4050i

bizhub i-серията работи по-ефективно

Изтеглете брошурата
bizhub 4050i thumbnail datasheet