Messe Düsseldorf

Stockumer Kirch Street 61 · 40474 Düsseldorf

Присъединете се към нас на drupa 2024

Вземи своя билет сега

Открийте потенциала в бъдещето на печата

Посетете щанда на Konica Minolta в зала 8B


Елате на drupa 2024 и станете свидетели как светът на печата се развива както никога досега! Посетете ни на щанда на Konica Minolta в зала 8B и открийте най-новите ни революционни постижения в технологията за печат. Очакваме българските представители на бранша на 31.05 / 10:00-12:00 ч. на щанда, когато нашите колеги ще направят детайлна демонстрация специално за Вас.  Присъединете се към нас за едно завладяващо изживяване, което ще предефинира начина, по който възприемате производителността, качеството и устойчивостта на печата.

Вижте от първа ръка как Konica Minolta оформя бъдещето на печата, където възможностите оживяват и силата на печата придобива изцяло ново измерение

Ето какво сме подготвили за вас:

  • Стъпете в бъдещето на печата, където всяка отпечатана страница, опаковка, етикет, лак или фолио и довършителни работи носят несравнима стойност.< /span>
  • Нашите иновативни решения са настроени да революционизират пейзажа, разширявайки границите на възможното.
  • Ще бъдете в челните редици на свидетелите на авангардни пробиви, които ще ви оставят вдъхновени и нетърпеливи да трансформирате собственото си пътешествие в света на печата.
  • Потопете се в завладяваща история за Индустрия 5.0, където мащабируемост, надеждност на капацитета, устойчивост и автоматизацията на интелигентната фабрика се събират, всички центрирани около човешкия опит.

Присъединете се към нашия V.I.P клуб

Бъдете в течение с новините за drupa 2024 на Konica Minolta!

Присъединете се към нашия VIP клуб и получете ексклузивна информация, новини и съобщения за нашето участие в drupa 2024, преди те да попаднат в широката преса. И като благодарност, че се присъединихте към нашия клуб, ще получите специален подарък, когато посетите нашия щанд в зала 8B.

Така че не отлагайте и се регистрирайте днес!

Просъединете се към нашия клуб


 


 

„drupa е основата на нашата индустрия. Образователни, информативни и вдъхновяващи – има истински апетит за събития на живо и ние нямаме търпение да бъдем там.

Като глобален технологичен лидер Konica Minolta отново ще има голямо присъствие на изложението. С нашия ангажимент към целите за устойчивост и социална отговорност в основата на нашата ДНК, ние очакваме с нетърпение да посрещнем посетителите на нашия щанд, за да им помогнем да преоткрият възможностите, да запалят творческите си идеи и да видят потенциала на печата.

drupa ни предоставя перфектна платформа за демонстриране на най-новите технологии и подобрения за по-нататъшно идентифициране и отключване на потенциалната дигитализация за нашите клиенти.“


Олаф Лоренц, ръководител на отдел "Международен маркетинг" и генерален мениджър нанаправление "Потребителско изживяване"

Открийте потенциала в бъдещето на печата

Открийте потенциала в бъдещето на печата

Messe Düsseldorf

Stockumer Kirch Street 61 · 40474 Düsseldorf

Интернет страница

Присъединете се към нашия V.I.P клуб

Вълнуваме се да споделим нашите новини за drupa 2024 с вас. Моля, регистрирайте се и ще получите първия си имейл през март 2024 г.

Текстовите полета, съдържащи * са задължителни!