Workplace Pure: Улеснете ежедневието си

Опитайте безплатно
 

По-интелигентни, по-ефективни бизнес услуги на едно място


Никой не обича да се занимава с документи, но това може е неизбежен аспект от живота в офиса. Сканиране на многобройни листове, повторно въвеждане на отпечатани файлове, превод на документи, конвертиране на файлове от един формат в друг или управление на ИТ инфраструктура като сървъри - това са едни от най-повтарящите се и отнемащи време ежедневни задачи на служителите и ИТ администраторите.Workplace Pure дава възможност за рентабилен 24/7 достъп до пазар на услуги, включително превод на документи, конвертиране на документи в различен от изходния формат, облачен печат и директно качване в облачни хранилища – всичко това от един доверен източник. Като такъв, ние подпомагаме всяка ваша стъпка по пътя на дигиталната трансформация и гарантираме изграждането на едно истинско интелигентно свързано работно място.

 

Като защитен, съвместим бизнес модел на платформа, Workplace Pure премахва необходимостта от инсталиране и управление на допълнителен хардуер и софтуер. Така че той ускорява и се интегрира перфектно с реализиране на стратегия, която предполага използване и налагане на облачни решения.

Workplace Pure е платформа, лесна за управление, без сложни или отнемащи време действия от страна на ИТ специалист. Интуитивният интерфейс прави управлението на потребителите и устройствата изключително елементарно.

Безплатно пълно обслужване за 30 дни. Не се изисква кредитна карта. Без задължение за покупка.

Предимства - екосистемата Workplace Pure улеснява ежедневните ви дейности:Рентабилност:  Не е необходимо да купувате, инсталирате или управлявате каквато и да е инфраструктура - Workplace Pure е облачно базиран бизнес модел. Регистрацията е безплатна и плащате само за услугите, които използвате.


Гъвкавост и мащабируемост:  Достъп до разпределените услуги от всяко устройство — чрез уеб браузър на смартфон, таблет, лаптоп и компютър; и директно от контролния панел на вашето bizhub мултифункционално устройство.


Лесена за администриране платформа:  Не са ви необходими никакви специализирани ИТ познания, за да управлявате потребители, услуги и устройства. Просто добавете вашите потребители и им предоставяйте услуги с помощта на администраторски интерфейс, който всеки може да разбере и управлява.


Сигурност и съвместимост:  Винаги бъдете в безопасност, защото Workplace Pure е сигурно хостван в Германия (Open Telecom Cloud) за съответствие с GDPR - най-строгият закон в света за защита на данните и поверителността.


Постоянна еволюция:  Изберете от непрекъснато развиваща се гама от услуги, които опростяват ежедневието и позволяват на потребителите да бъдат по-продуктивни. Възползвайте се от мрежовия ефект във вашата компания благодарение на гъвкав бизнес модел.

Преглед на услугите: Увеличете ежедневната си продуктивност

Екосистемата Workplace Pure непрекъснато се актуализира и разширява. Ето само някои от услугите за повишаване на производителността, които вече са налични, за да опростите ежедневието си:

  • Конвертиране в PDF, Word, Excel
  • Превод на документи
  • Отпечатване в облак
  • Защитен за външни лица за организацията печат (Secure Guest Print)
  • Смарт сканиране и копиране
  • Факс
  • Интегриране с външно облачно хранилище, като Dropbox, Google Drive, MS OneDrive или SharePoint Online
 

Workplace Pure - звучи ли ви интересно?

В нашата брошура ще научите как Workplace Pure помага на всеки да е по ефективен всеки ден. Получете повече информация за конкретните бизнес услуги и технически спецификации, които ще подкрепят вашата програма за цифрова трансформация.​

Вижте брошурата

Безплатно пълно обслужване за 30 дни. Не се изисква кредитна карта. Без задължение за покупка.

Workplace Pure е платформа, призната от независими трети страни:

Keypoint Intelligence BLI Pick Award 2023 като „ Забележителна платформа за облачни услуги за работа с документи"
Отличен от Google като Chrome Enterprise Recommended Partner

Вижте какво казват нашите клиенти в Европа за Workplace Pure:

Свържете се с нас

Нашите експерти ще се свържат с вас, за да отговорят на всички ваши въпроси и да ви направят демонстрация на продукта