Системи за видеонаблюдение на обекти за продажби на дребно

Нека нашата технология се погрижи за Вашите съображения за сигурността – и да Ви разкрие бъдещето

Без мъртви точки във Вашата сигурност, стратегия за продажби или маркетинг – с видеонаблюдение на обекти за продажби на дребно


Цялостна система за видеонаблюдение, която ще преобрази начина Ви на работа

Услугите за видеосигурност на Konica Minolta могат значително да подобрят Вашия маркетинг, да увеличат продажбите и като цяло да превърнат магазина Ви в едно по-добро и по-сигурно място. Пречат ли проблемите със сигурността да се фокусирате върху развитието на Вашата компания? Или проявявате интерес към използването на IP камери за видеонаблюдение с цел да направите по-сигурна инфраструктурата си? 


Ако нямате доверие на Вашата съществуваща система за видеонаблюдение или бихте искали да инвестирате в едно изключително решение, сега Konica Minolta може да Ви помогне да се наслаждавате на сигурността и спокойствието, когато вечер затваряте магазина си. Фирмената технология с 360° полусферични IP камери разполага с функционалността да покрива периметъра на всички Ваши помещения, а полусферичната обработка предлага по-високо качество и разделителна способност на видеото, което гарантира, че можете да уловите онези (често най-важни) допълнителни детайли. 


Съвременната IP камера обаче не само Ви помага при предотвратяване на кражби и осигуряване на доказателствен материал за съмнително поведение – тя може също така да се използва като средство за генериране на изключително ценни данни с цел подобряване на дизайна на Вашия магазин и предпочитанията на клиентите. 


И Вие, и клиентите ще се влюбите в дискретния дизайн на системата за видеонаблюдение, а от камерата ще научите изключително много за навиците на пазаруване на клиентите, действителни и потенциални, така че да можете да съобразите в най-големи подробности стратегията си за продажби с техните предпочитания – и да сте крачка напред в бизнеса с търговия на дребно, както и в сигурността!

СЕКТОР ЗА ПРОДАЖБИ НА ДРЕБНО

СЕКТОР ЗА ПРОДАЖБИ НА ДРЕБНО

Фокусирайте се върху това, което наистина е важно за компанията Ви – сигурност и продажби

Нека нашата технология се погрижи за Вашите съображения за сигурността! Надеждната и ефективна инфраструктура за сигурност на MOBOTIX записва всичко, от което се нуждаете – без мъртви точки.


Технологията за 360° полусферична IP камера Ви дава възможност за генериране на ценни данни, които можете да използвате не само за предотвратяване на кражби и осигуряване на доказателствен материал за подозрително поведение, а и за подобряване на дизайна на Вашия магазин и предпочитанията на клиентите. От камерата научавате повече за навиците на хората, посещаващи магазина Ви,така че да можете да изготвите в най-големи подробности стратегията си за продажби.


Използвано в сектора за продажби на дребно, решението с камери за видеонаблюдение на MOBOTIX предлага множество вълнуващи предимства. Системите интегрират бизнес разузнаване с видеосигурност, като Ви предлагат съвременно IP видеорешение, което действа както като мярка за предотвратяване на кражби, така и като видеодоказателство, и винаги използва ясни и отчетливи изображения. Решенията с камери за видеонаблюдение на MOBOTIX са проектирани дискретно и предлагат максимално покритие с минимален брой камери (използване на „полусферична технология“). С киберзащита – благодарение на шифрованата комуникация – решенията са също перфектен инструмент за бизнес разузнаване, показващ Ви как да увеличите максимално своите най-ефективни дейности по продажбите, а оттам – печалбите в магазините си. В решенията се използва вграден видеоанализ (броене на обекти/топлинна карта/откриване на поведение) с цел да се осигури бизнес разузнаване.

Хардуер
Несравнимо повече от стандартно решение

Камерите MOBOTIX могат да бъдат използвани по най-различни начини в една съвременна организация и са известни със своята изключителна надеждност. Камерите предлагат максималната енергийна ефективност и са невероятно точни: една камера може да наблюдава дискретно огромна зона без мъртви точки.

Софтуер
Всичко от един доставчик

Интуитивните и гъвкави софтуерни решения, предлагани с камерите за видеонаблюдение на MOBOTIX, са най-доброто предложение към момента за сектора на търговията на дребно. Софтуерното решение на MOBOTIX гарантира, че се възползвате от видеоуправлението, видеоанализа и контрола на устройствата, а системата за управление на видеонаблюдението (VMS) означава, че няма нужда от сървър за управление. Благодарение на използваните от нашите решения вградени видеоанализи (броене на обекти/топлинна карта/откриване на поведение), всички Ваши видеоданни се анализират в реално време вътре в камерата, което гарантира че няма ненужен трафик на данни в мрежата Ви.

Услуги
Цялостна услуга, подходяща за всеки

С нашия пакет от услуги ние сме неотклонно до Вас на всеки етап от процеса с цел да се гарантира, че Ви се предлага всеобхватна концепция с решения за сигурността, която е съобразена с Вашата организация. Като се започне с подробна консултация – включително проучване и анализ на обекта – ние отговаряме на специфичните нужди на Вашата компания, включително като оптимизираме и подобряваме цялата инфраструктура за видеонаблюдение. Правилното решение за управление на проекта включва професионален монтаж, последван от услуги за отдалечено наблюдение с цел да се контролира ИТ инфраструктурата и състоянието на мрежата, и поддръжка, за да се гарантира безпроблемната работа на Вашата видеосистема за сигурност.

Системи за видеонаблюдение на обекти за продажби на дребно

Системи за видеонаблюдение на обекти за продажби на дребно

Несравнимо повече от обичайното видеонаблюдение

Решение от Konica Minolta, което предлага много повече – несравнимо повече – от обичайна камера за видеонаблюдение. 


Решението не просто записва всичко, което се случва в магазина ви - висококачествена система и 360-градусово видеонаблюдение също Ви осигуряват рязко HD видео, покриващо цялото пространство. Решението предлага редица нови функционалности, които могат да бъдат персонализирани така, за да отговарят на Вашите бизнес нужди. Видеонаблюдението на обекти за продажби на дребно ще Ви помогне да анализирате начина, по който се държат Вашите клиенти, докато се намират в обекта, чрез записване на броя на посетителите и проследяване на техните движения и дейности. 


Питате ли се кой коридор между щандовете използват най-често клиентите Ви? Къде прекарват по-голямата част от времето си? Решението на MOBOTIX за обекти за продажби на дребно Ви дава възможност да изучите тяхното покупателно поведение, така че да можете да вземате решения въз основа на фактите и да увеличите значително продажбите си. Топлинни карти Ви помагат до анализирате за секунди на посещаваните места в обектите и тенденциите в пазаруването. Редовното проследяване на тези схеми също така Ви дава възможност да достигате до по-информирани решения по отношение на персонала, така че да можете да наемате повече персонал за най-натоварените часове на пазаруване – което прави клиентите щастливи, увеличава продажбите и Ви спестява пари. Това е ситуация, печеливша и за трите страни. 


Услугите за видеосигурност на Konica Minolta ще помогнат да подобрите и Вашия маркетинг. Като взема решения въз основа на видеоданните, генерирани от системата, Вашият екип по маркетинг може да се убеди с очите си в ефективността на показваните реклами. Членовете на екипа могат лесно да оптимизират маркетинговите си кампании чрез анализиране на факторите, които оказват влияние върху засиления трафик на посетители в магазина Ви, като например час от деня, метеорологичните условия или ден от седмицата, и да коригират по съответния начин посланията си. 


Konica Minolta може значително да подобри Вашия маркетинг, да увеличи продажбите и като цяло да превърне магазина в едно по-сигурно място. 

Оптимизация на маркетинга

Оптимизация на маркетинга

Броене на посетителите

Броене на посетителите

Анализ на поведението на клиентите

Анализ на поведението на клиентите

По-добро планиране на персонала

По-добро планиране на персонала

Висококачествено видео

Висококачествено видео

Виждане на 360°

Виждане на 360°

Изтеглете уебинар на тема: Интелигентно видеонаблюдение за търговски обекти

Регистрирайте се, за да научите как преброяването на посетителите, анализирането на движението в конкретни области на помещенията и разбирането на тези дейности могат да спомогнат за увеличаване на оборота и да улеснят анализа на потребителското поведение.

Свали след регистрация
Webinar-Video surveillance for retail

Свържете се с нас

Свържете се с нас

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Желая да получа информация на:

Политика за поверителност:*
Enter security code:
 Security code

Текстовите полета с * са задължителни!