Системи за видеонаблюдение в здравни заведения за специализирани грижи

Подобрете Вашия подход към пациентите си


Решенията на MOBOTIX за видеонаблюдение в здравеопазването предлагат отчетливи и ясни изображения за по-добър доказателствен материал, дават възможност за непрекъснато взаимодействие между пациентите и обслужващия персонал, което спомага да се намалят разходите за услугите и повишава ефективността на съответния процес, когато се интегрират със съществуващите електронни системи в здравния сектор.

MOBOTIX предлага отворен интерфейс за връзка с различни приложения, технология за децентрализация и интелигентни цялостни решения за наблюдение. Те включват вътрешни и външни камери за таванен или стенен монтаж, противопожарна защита, термокамери, анализи на поведението, както и камери, които са специално разработени за употреба през нощта или през деня. 


Всичко от един доставчик

Всичко от един доставчик

Решенията за видеонаблюдение, от които се нуждае всяка болница

MOBOTIX предлага софтуер за видеонаблюдение в здравеопазването, предназначен да предоставя интуитивни и гъвкави решения в различни области, например видеоуправление, видеоанализ и контрол на устройствата.


Тези решения включват: 

  • Система за управление на видеонаблюдението (VMS)от MOBOTIX, която не изисква сървър за управление и предлага изцяло вграден интелект
  • Вградени видеоанализи (броене на обекти/топлинна карта/откриване на поведение) с локален анализ в реално време в камерата, което гарантира, че комуникационната Ви мрежата не се претоварва
  • Откриване на движение чрез видеонаблюдение (сензор за активност) със система, предназначена да компенсира целогодишно метеорологичните условия, да открива движение дори при пълен мрак и автоматично да конфигурира данните
Хардуер
hardware icon
Повече от стандартно решение

Камерите MOBOTIX могат да бъдат използвани в широк кръг от различни области и са известни в цялата индустрия с изключителната си надеждност. Камерите предлагат максималната енергийна ефективност и най-високите нива на точност – една камера може да наблюдава дискретно цяла зона без мъртви точки.

Софтуер
software icon
Всичко от един доставчик

Интуитивните и гъвкави софтуерни решения на MOBOTIX имат за цел да Ви помогнат при управлението и анализирането на видеозаписи, както и при контролирането на устройството, използвано за създаването на тези записи. Системата за управление на видеонаблюдението (VMS) на MOBOTIX гарантира цялата необходима функционалност, без да е необходим сървър за управление.

Услуги
service icon
Цялостна услуга, подходяща за всеки

MOBOTIX е неотклонно до Вас през всеки етап от процеса, като Ви предоставя концепцията за перфектно и всеобхватно решение в сферата на сигурността. Започвайки с подробна консултация, включваща проучване и анализ на обекта, MOBOTIX определя решение, което е идеално съобразено с нуждите на Вашата компания и е предназначено да оптимизира и подобри цялата Ви инфраструктура за видеонаблюдение. Проектът включва професионален монтаж, последван от услуги за отдалечено наблюдение, контролиращи ИТ инфраструктурата и състоянието на мрежата, както и поддръжка, гарантираща безпроблемната работа на Вашата видеосистема за сигурност по всяко време.

Когато става дума за контрол на достъпа, можете да контролирате кой влиза и излиза, като монтирате камери в близост до входа на здравното заведение.  Вградените аналитични функции на MOBOTIX осигуряват ефективно възпиране, включително двупосочно аудио, контрол на осветлението, алармиране и уведомяване. Приложенията, снабдени със сензорни входове, позволяват моментално отдалечена осведоменост, което е идеално за защита на имуществото, и за поведенчески анализ, като например броене на хора и проследяване на движение. Освен това термографията на MOBOTIX може да открива пожари или прегряване на устройства още в начален етап, като се задейства автоматична аларма.

   

   

Икона за функцията за използваемост

Интегрирана интелигентност, оптимизирана за отдалечени приложения и технология, базирана на облака

Speed feature icon

Данните се снемат и показват в реално време

Technology feature icon

Децентрализирана концепция и камери с напълно самостоятелно управление

Икона за функцията за качество

CMOS сензори с най-високо качество за отлично качество на изображението

Икона за функцията за персонализиране

Интегриран професионален софтуер за VMS и видеоанализ

Икона за функцията за докосване

Откриване на светлина, звук и движение

Икона за функцията за използваемост

Използва изкуствен интелект за генериране на бързи реакции и свежда до минимум фалшивите аларми

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС