bizhub Evolution - гъвкава платформа за интелигентни бизнес процеси

Интелигентни и ефективни бизнес процеси

Интелигентни и ефективни бизнес процеси

bizhub Evolution ви позволява да работите по-интелигентно, като улеснява работата ви. Предлага ви прости средства за подобряване и модернизиране на работния процес, като ви позволява да свържете устройството си с облачни услуги като Dropbox, Microsoft OneDrive и Google Drive с минимални усилия в рамките на няколко секунди.


Облачната платформа е достъпна чрез компютър, лаптоп, смартфон, таблет или друго bizhub устройство, свързано с bizhub Evolution. Позволява ви да поставяте файловете си в облачно пространство за съхранение, да качвате и изтегляте файлове и да ги конвертирате във формат Word, Excel или PDF. Можете безпроблемно да копирате, изпращате като факс, отпечатвате и сканирате документи, след което да ги правите по-достъпни бързо и лесно, като превеждате текст на чужд език и на родния си език или го конвертирате в реч. В по-малките маркетингови екипи можете дори да стартирате собствен процес на автоматизация на маркетинга със специализирана услуга.


Най-хубавото от всичко е, че не трябва да решавате веднага, или да се ангажирате с неудобно дълги лицензионни споразумения. С платформата bizhub Evolution можете незабавно да използвате безплатна пробна версия, като ви гарантираме, че софтуерът, от който в крайна сметка се нуждаете, е точно това, от което се нуждае вашият бизнес - нито повече, нито по-малко. Ще плащате само за функциите, от които имате нужда и няма да се налага да инвестирате в скъпа ИТ инфраструктура. Посетете днес платформата bizhub Evolution, за да откриете голямото разнообразие от начини, по които Konica Minolta може да революционизира ежедневната ви работа.

bizhub Evolution

bizhub Evolution

Опростете ежедневното управление на документи


Обработката на документацията е един от неизбежните аспекти на офисната работа. Сканирането на безкрайни страници документация, повторно въвеждане на разпечатани файлове, ръчен превод и конвертиране на файлове с документи не са просто скучни, повтарящи се дейности, но също така са някои от отнемащите най-много време офис задачи. Именно затова решението, предоставено от Konica Minolta, е едновременно интелигентно и лесно!


Интелигентните услуги на Konica Minolta ще направят работата ви по-лесна, отколкото бихте могли да си представите, и ще ви позволят да управлявате документите си по-ефективно от всякога, като не отвлича вниманието на вас и вашия екип от основната цел. bizhub Evolution е промяната, от която се нуждаете, за да промените напълно начина, по който се справяте с ежедневните задачи. Няма да се налага да разполагате с широк набор от сложни (но потенциално ненужни) решения; с платформата bizhub Evolution плащате само за функционалностите, от които се нуждаете, от управлението на мобилни устройства до конвертирането на документи, факса през IP и други.


bizhub Evolution прави много повече от "просто" увеличаване на производителността на вашия екип. С избора на интелигентно бизнес решение, служителите няма да съкращават времето, което прекарват в скучни, прости и повтарящи се задачи, които често ги отклоняват от основните им бизнес цели; а те могат изцяло да премахнат такива проблеми. Благодарение на тази платформа, управлението на документи става все по-автоматизирано, което позволява на служителите да се съсредоточат върху тези (много по-важни) бизнес цели, които действително ще бъдат от полза за вашата компания.

bizhub evolution

bizhub Evolution е платформа при поискване за предоставяне на интелигентни бизнес процеси от Konica Minolta.

Свържете се с нас

Свържете се с нас

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Required form 'ServicesContactForm' does not exist.

Текстовите полета с * са задължителни!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings