Вашата безопасност е нашето изискване

Услуги за видео сигурност

Услуги за видео сигурност

Нашият пакет услуги:

  • Работна среща за сигурност 
  • Камери и аксесоари за сигурност на Mobotix 
  • Настройка, пускане в експлоатация и поддръжка на хардуера 
  • Управлявани услуги

Вашата безопасност е нашето изискване

Вашата безопасност е нашето изискване

С услугите за видео сигурност на Konica Minolta получавате концепция за сигурност, съобразена с вашите бизнес нужди. Изборът на правилните камери е от съществено значение за осигуряване на оптимална защита за вашия бизнес. За да определим изискванията за сигурност на вашата компания, ние предлагаме работна среща за да обсъдим всички аспекти на вашата сигурност с нашия екип от  професионални консултанти, която ще послужи като основа за внедряване на видео системата за мониторинг.Правилния избор на подходящи охранителни камери в комбинация с нашите професионални управлявани услуги формират основата за това. С този пакет ние ви предлагаме възможност да намалите усилията за работа на цялостното решение, като например 24x7 наблюдение на компонентите и архивиране на видеозаписите от наша страна. По този начин ние гарантираме функционалността на камерите, надеждно резервно копие на видео съдържанието и същевременно  облекчаване на Вашите ИТ служители.


Нашите професионални управлявани услуги са по модела плащате само за услугите, които наистина се нуждаете. Така че не резервирате общ пакет. Вие избирате точно услугите, от които се нуждаете. Чрез редовното отчитане вие ​​имате пълна прозрачност за вашите системи и предоставените от нас услуги. Нека нашите експерти да ви посъветват относно планирането, изграждането, настройката, финансирането и текущите операции. След това можете да се насладите на концепция за услуга, съобразена с нуждите на вашата компания.

Свържете се с нас

Свържете се с нас

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Required form 'ServicesContactForm' does not exist.

Текстовите полета, съдържащи * са задължителни!

Забележка - вашите текущи настройки за бисквитки ще ви изключат от получаване на промоционални актуализации по имейл! За да разрешите тези актуализации, актуализирайте настройките си за бисквитки