Чат с нас

Консултиране, внедряване и управление на дигитализирани работни потоци и дигитални работни пространства

Превърнете работната си среда в дигитално свързано работно пространство с решенията на Digital Office на Konica Minolta.
 

Добре дошли в нашия Smart Office

Какво прави офисът умен? Какво означава интелигентна работа и как многофункционалните устройства имат отношение към него?

Решения

Превърнете работната си среда в дигитално свързано работно пространство с решенията за цифрови офиси на Konica Minolta. Определихме 7 ключови области, които оформят начина, по който работим днес и утре: Свързване, Универсален дизайн, Сигурност, Споделяне на файлове и сътрудничество, Заснемане на документи и Управление, Персонализиране на панелите, както и Облачен и мобилен печат.

Звучи сложно? Това не е така с нашите smart Office Solutions.

IT FITNESS WORKSHOPS

Вероятно не сте се замисляли, но както често се случва при хората – натрупването на излишни килограми и липсата на гъвкавост водят до тромави движения, провокират неудовлетвореност и буквално ни пречат да развием и използваме пълния си потенциал.
 

Виж повече

Съсредоточете се върху бизнеса си - с помощта на нашите услуги!

Структурираните бизнес процеси, както и надеждната и сигурна ИТ инфраструктура са от основно значение за да сте конкурентни на днешните пазари. Бизнес услугите на Konica Minolta ви помагат да оптимизирате процесите си и да улесните използването на информацията. Нашето портфолио включва консултантски услуги, внедряване на ИТ инфраструктура и управлявани услуги. С нашата подкрепа, вие сте в състояние да се концентрирате изцяло върху бизнеса си.