Кийотака Сухара, Президент на Коника Минолта Европа със специална визита в България

| 16 февруари 2023

Кийотака Сухара, Президент на Коника Минолта Европа, посети България за първи път.


Посещението е част от европейската обиколка на президента, с цел да се запознае с местния екип, да научи повече за спецификите на локалните пазари, както и за клиентите на компанията. 

Във визитата, която се проведе между 21-22 февруари, се включи и г-н Томас Бернар, Управляващ директор на Клъстер Изток в Коника Минолта Европа.
 
Кио Сухара посети българския офис, запозна се лично с всеки един служител в компанията, разгледа с интерес обновения шоурум и опита традиционни български ястия за обяд.

Последваха срещи с мениджмънт екипа, на които лидерите на компанията споделиха за настоящите и бъдещите си проекти, как вдъхновяват екипите си и как въплъщават ценностите на Konica Minolta в ежедневната работа.

Елена Дречева, Управляващ директор на Коника Минолта България, сподели: “Г-н Кийотака Сухара сподели много добри впечатления спрямо българския екип, който определи като енергичен и компетентен! А компания – гъвкава, устойчива и развиваща се!"
 
Като част от визитата, Кио Сухара посети производствата на Арт Етърнал Принт и ДЕМАКС ЕООД.

В Арт Етърнал Принт, Кио видя в действие AccurioJet КМ-1е, Motion Cutter и останалите производствени машини, където се изработват книжки за деца със стикери, романи, образователни карти и малки серии опаковки. Годишно през машините на Konica Minolta се обработват по 450 тона хартия и се издават над 1 милиона книги на година.