Какво ново в новата версия на AccurioPro Flux 9.0

| 11 ноември 2021

Персонализирани документи вече могат да се създават лесно! Новата основна версия на AccurioPro Flux предлага възможност за създаване на печатни файлове с променливи данни. Вече има и възможността да се сдобиете с нова опция, предназначена специално за печат на етикети. В допълнение, новоразработената страница за вход към уеб магазина ви позволява да информирате клиента си за услугите, които предлагате, преди да влезе в онлайн магазина.


Създаване на файлове за печат с променливи данни (VDP)

Често срещано изискване е персонализирането на печатните продукти, т.е. добавяне на индивидуални имена, адреси, както и баркодове или QR-кодове.
AccurioPro Flux вече предлага възможността за добавяне на CSV файл с променливи данни към заданието. Данните могат да бъдат поставени на страницата с помощта на заместители в текстово поле или под формата на баркод или QR-код.
Използвайте тази функция за бързо и удобно персонализиране на документи за печат, без да се налага да прибягвате до допълнителен VDP софтуер.

Възможност за печат на етикети

Новата опция Flux Label Impose е специално разработена за цифровите етикетни системи на Konica Minolta. Тя ви позволява да подготвите етикети за печат на уеб преси само с няколко стъпки, включително с монтаж и персонализация.
Контурите за рязане, както и други слоеве във файловете се откриват автоматично и могат да бъдат експортирани отделно. Можете да добавяте регистър марки и да ги позиционирате гъвкаво, за да подравните отпечатаните етикети за последваща обработка. Може да запазите настройките като шаблон и да го използвате при следващи задания. Това улеснява повторното използване на съществуващите щанц-форми.
Тази опция ви позволява да интегрирате отпечатването на етикети във вашия работен процес.



Подобряване на функциите за последваща работа с довършителни устройства

Всяко довършително устройство има специфични изисквания за правилното обработване на отпечатаните файлове. Те често изискват марки от определен тип, както и много гъвкаво позициониране на тези марки. Освен това, за да може устройството да разпознае първия и последния лист от заданието, маркировките трябва да бъдат поставени на различни позиции върху съответните листове.
За да изпълните тези изисквания, вече можете да добавите необходимия брой регистър марки на необходимите позиции и да посочите за всяка регистър марка на коя страна на листа трябва да бъде отпечатана.
Предлагат се и нови типове регистър марки (напр. кръгче, кръстче). Можете да дефинирате т.нар. тиха зона, така че скенерът на довършителното устройство да може да чете регистър марката без никакви проблеми.


Уеб магазин: Атрактивна и гъвкава логин страница

Страницата за вход в уеб магазина е занчително променена и подобрена, така че да можете да информирате клиентите си за услугите си още преди да влязат в онлайн магазина.
Съдържанието на страницата за вход позволява да бъде с дизайн и структура според вижданията ви, като интегрирате различни типове съдържание, като галерия с изображения, видеоклипове, продукти, изображения и текст и които може да подредите изцяло според целите, които си поставяте.
Разбира се може да се добави контактна форма, връзки към социалните медии и известие за бисквитки.
 

Преглед на новите функции

  • Персонализиране на данните за печат (VDP)
  • Добавяне на изображения като съдържание на страницата
  • Огледално съдържание на страницата
  • Подобрена поддръжка за работа с довършителни устройства
  • Нови сигнатури, оптимизирани за Morgana AutoCut Pro
  • Функция за архивиране,предназначена за запазване на конфигурацията на AccurioPro Flux
  • Flux Label Impose (опция): подготвка на етикети за печат
  • Flux Multi Seat (опция): работа с до 3 оператора като екип. Вече се предлага за AccurioPro Flux Essential. Добавяне на максимум двама допълнителни оператори за екип от трима, работещи с AccurioPro Flux.
  • Flux Preflight Pro (опция): Вече е наличен за AccurioPro Flux Essential
Изключително в AccurioPro Flux Premium / Ultimate:
  • Flux XML Connector (опция): Задачи, базирани на роли, вече могат допълнително да се импортират с XML hot folder
Единствено в в AccurioPro Flux Ultimate:
  • Преработена логин-страница
  • Промяна на технологията: Преминаване от Apache към Node.js
В допълнение към функциите, упоменати тук, са добавени много други по-малки иновации и подобрения. Поглед към новата версия определено си заслужава!


Свържете се с нас, за да научите повече за всички новости в новата версия 9.0 на AccurioPro Flux