Глобален старт на новата серия AccurioPress C7100

| 8 юни 2021

Konica Minolta представи серията AccurioPress C7100, дигитални цветни преси, разполагащи с иновативни технологии, за да създадат по-печеливши бизнес възможности. От интелигентна автоматизация и подобрени довършителни до безупречно качество, усъвършенствани възможности и изключителна стабилност, клиентите имат потенциал да развиват бизнеса си чрез преса, която работи по-ефективно. Konica Minolta и с новата серия продължава да следва целта си да подпомага клиентите си по пътя на разширяване и оптимизиране на бизнеса.


Следвайки изключително успешната серия AccurioPress C6100, новият модел AccurioPress C7100 работи със 100 страници в минута, а AccurioPress C7090 с 90 стр./мин. С фокус върху оптимизиране на производителността, предлагане на нови и усъвършенствани печатни продукти и разрастване на целия бизнес, серията AccurioPress C7100 обслужва повече клиенти и изпълнява повече задания с иновативни технологии, които гарантират успех.


Безупречно качество

Най-новият тонер Simitri V на Konica Minolta е екологичен и предлага висококачествена производителност. Бързо топене, енергийна ефективност и лесна поддръжка, той възпроизвежда превъзходно качество на по-широк спектър от носители до 400 г/м2. В комбинация с изходна разделителна способност от 3 600 dpi еквивалент x 2 400 dpi, се постигат изключителни резултати дори при най-дългите тиражи.


Разширени възможности

С банери с автоматичен дуплекс до 900 мм и гъвкавост за работа с релефни и текстурирани носители, боравенето с машините е толкова просто, че и най-сложните проекти могат да се изпълняват от един оператор. 


Интелигентна автоматизация

Чрез незабавно и прецизно откриване на точния субстрат, който се използва, опционалният интелигентен медиен сензор IM-101 значително намалява производственото време производство. В същото време модулът за управление на качеството IQ-501 осигурява перфектно постоянно качество на цветовете и на регистрацията лице-гръб при всеки отпечатък в реално време. Без повторнo калибриранe или проверки по време на изпълнението, потребителите се възползват от отпечатването на данни от изображения, които директно се сравняват със сканирането на данни от IQ-501 с проверка на отпечатване на променливи данни в реално време (VDP). Може да се извършва проверка за промени в текста и изображенията с корекция на цвета и регистрацията в реално време.


Подобрени довършителни опции

Както при цялото портфолио на AccurioPress, в допълнение към възможността за създаване на брошури, телбодиране, топло лепене (perfect bindiing) и поставяне на спирала се предлагат и широка гама от довършителни и други функции. TU-510 на Konica Minolta, първият в света вграден модул за обрязване и биговане, успешно представен с високообемната производствена система C14000, се предлага за серията AccurioPress C7100. TU-510 е четиристранен модул за обрязване и биговане, който позволява пълна поддръжка на довършителни работи за дълги листове, брошури, директна поща и предлага специални опции за рязане на визитни картички.


Изключителна издръжливост

Надеждността води до рентабилност. Сред новите технологии, вградени в машината, са по-издръжлив смазан барабан, повишена стабилност при равни фонове благодарение на двужилна корона с автоматично почистване, оптимизирано решение за транспортиране на хартията и двойна система за регистрация за подобрена съвместимост на хартията и точност на подаване.


Серията AccurioPress C7100 е проектирана по начин, който позволява да се поддържа силно оптимизирана производствена среда, където клиентут може да преоткрие гъвкавостта. Системата предлага избор от различни опции за контролера от EFI, CREO и собственото предложение на Konica Minolta, за да може да отговари напълно на изискванията на клиентите.
 


quotation marks

Серията AccurioPress C7100 е еволюция на нашата изключително успешна серия C6100 и представлява още една наистина важна стъпка напред, тъй като продължаваме да разширяваме нашето портфолио. Новите модели правят силно впечатление и крият възможности. Те помагат на клиентите да разширят и оптимизират бизнеса си.

Карл Фридрих Еденхуйзен

Продуктов мениджър, Konica Minolta Business Solutions Europe

quotation marks

Следваме партньорския подход с нашите клиенти, за да им помогнем да преоткрият графичната комуникация в свят, в който единственото постоянно нещо е промяната. Мисията на Konica Minolta да подкрепя трансформацията на компаниите по сектори и отрасли, като прогнозираме потенциални предизвикателства и заедно намираме решения. Помагаме им да преоткрият бързината и адаптивността..

Едоардо Котичини

Старши мениджър Професионален печат, Konica Minolta Business Solutions Europe

Новата серия AccurioPress C7100

Фокусирана върху оптимизирането на производителността, тази нова производствена серия предлага усъвършенствани технологии, за да отговори на търсенето на високо качество. Компактна и интелигентна, AccurioPress C7100 ще ви позволи да отговорите на изискванията на повече клиенти и да помогнете на вашия бизнес да расте.