Гебр. Хайнеман България с интелигентно видеорешение от Konica Minolta

Гебр. Хайнеман България с интелигентно видеорешение от Konica Minolta

Гебр. Хайнеман България с интелигентно видеорешение от Konica Minolta

Гебр. Хайнеман България с интелигентно видеорешение от Konica Minolta за проследяване на потока от клиенти

Разговор с Деян Панайотов, Мениджър дигитални канали и системи на Гебр. Хайнеман България

 

Г-н Панайотов, разкажете ни за Гебр. Хайнеман България? 

Гебр. Хайнеман България оперира като Joint Venture партньорство между ВМ Финанс Груп и Gebr. Heinemann, лидер на европейския пазар в Travel Retail индустрията. Като дистрибутор, Gebr. Heinemann оперира в над 100 страни. В Travel Retail сектора, компанията снабдява повече от 330 магазина на концепцията Heinemann Duty Free & Travel Value. Управлява лицензирани бутици на модни марки и концептуални магазини на 79 летища в 29 страни, гранични магазини „Travel FREE“ и обекти на борда на круизни лайнери. Асортиментът в магазините ни включва висококачествени и луксозни стоки като аксесоари, парфюмерия, козметика, играчки, вино и спиртни напитки, цигари и др.

Ще продължим разширяването на дейността и портфолиото ни.


Kакви са предизвикателствата, които се опитвахте да преодолеете и които доведоха до партньорството с Konica Minolta? 

Причината за това партньорство се основава на нашето желание да получаваме актуална и точна информация за потока от хора в нашите магазини, както и да установим дали има определени зони с натрупване на хора. Благодарение на функциите на вашите умни камери, това беше възможно, и ние имаме възможността да разполагаме с  навременни и коректни данни за потока от хора. Като цяло решенията ви за видеонаблюдение ни позволяват да подобрим обслужването на клиентите си, което е от първостепенно значение за нас.
 

Защо избрахте Konica Minolta?

Първата причина е, че сме дългогодишни партньори за решенията за оптимизация на печата - работим заедно повече от 5 години. Познаването на установения начин на работа с Вас ни насочиха и улесниха избора ни. Проучихме и възможности от други доставчици, но в крайна сметка избрахме най-добрите условия.

 

Какви са предимствата за Вас от ползването на нашия продукт и от партньорството с Коника Минолта България?

До момента са имплементирани видеорешения в три от нашите магазини, където следенето на потока от посетители ни е най-ключово. Прякото предимство от използването на вашите решения е възможността да подобрим обслужването на клиентите ни. Дългогодишното ни партньорството с Вас ни дава сигурност за качеството на услугата и убеденост във вашата лоялност като партньор.

 

Какво научихте от работата с нас?

След имплементацията на решенията за видеонаблюдение, ни бе проведено обучение, а и можем да разчитаме на подкрепа от вашите колеги. Аз лично научих много – като например, за успешното управление на камерите и настройването им, както и за генерирането на справки и данни, които са ми необходими.

 

Бихте ли ни препоръчали и защо?

Да, със сигурност бих Ви препоръчал като компания заради цялостната и висококачествена услуга за видеонаблюдение, която предоставяте. При комуникацията ми с Коника Минолта България винаги бях посрещнат с позитивно отношение и бързи и изчерпателни отговори при запитвания. 

Свържете се с нас

Свържете се с нас

Изпратете запитване