КОНИКА МИНОЛТА БЪЛГАРИЯ РАЗКРИВА СИЛАТА НА "ДИГИТАЛНОТО ПРОИЗВОДСТВО НА ЕТИКЕТИ - ОТ А ДО Я"

| 5 юли 2024

Представители на медиите и на компании от бранша станаха свидетели на завършен процес по производството на етикети - от предпечата до довършителните операции, осъществен в рамките само на няколко минути.


В свят на високи технологии и непрекъсната трансформация, Konica Minolta изгражда мост между иновациите и производствената реализация, което беше демонстрирана на живо na 03.07.2024 г. в шоурума на Коника Минолта България. Събитието събра голям интерес и пред участниците се проследи цялостен завършен процес по производството на етикети - бързо и лесно, изцяло с дигитални технологии. Събитието демонстрира високотехнологичните възможности на решенията, предлагани от Коника Минолта, които подобряват и преобразяват бизнес процесите.

Срещата започна с кратко представяне на Коника Минолта България, различните решения, които предлага компанията глобално и технологиите, които към момента може да бъдат видяни на живо в шоурума на българското представителство.

 

От концепция до реализация - демонстрация на завършен производствен процес

Подготовка за печат с  AccurioPro Flux с Fux Label Impose

Демонстрационната част стартира с подготовката на файловете със софтуерния инструмент  AccurioPro Flux с Fux Label Impose - опция, специално разработена за цифровите етикетни системи на Konica Minolta. Тя позволява да се подготвят етикети за печат на уеб преси само с няколко стъпки, включително с монтаж и персонализация.
 

Печат с  AccurioLabel 230

Последва отпечатването на файловете на ролното решение на Konica Minolta AccurioLabel 230 - идеално допълнение за професионални производители на етикети, които са изправени пред ограниченията, свързани с по-нисък тираж. AccurioLabel 230 предлага голяма производителност, качество на изображението и лесна употреба, помагайки на притежателите си да се отличат и да навлязат на нови пазари. При необходимост от по-висока скорост компанията предлага и AccurioLabel 400, която система може да отговори на изискванията за по-големи обеми.
 

Довършителни операции с DARUI S7 Digital Die Cutter

Етикетите бързо и лесно станаха готови за лепене с помощта на DARUI S7 Digital Die Cutter - изключителна машина за обработка на цифрови етикети. Тази високоскоростна и удобна за потребителя система предоставя цялостно решение за щанцоване и последваща обработка на цифрови етикети.

Проектирана да отговаря на взискателните стандарти за дигитален печат на етикети, тази машина от професионален клас безпроблемно интегрира функции за ламиниране на етикети, щанцоване, рязване и пренавиване.
 

С помощта на иновативните технологии екипът ни представи на място производството на етикети за специално подготвената по случай събитието серия от продукти с бранд “Гайтаница”, вдъхновен от богатството на българския народен вкус. 

Konica Minolta е насочена към иновации и ексклузивност в печатната индустрия. Събитията показват не само технологичните постижения на компанията, но и нейната роля като лидер в областта на печатните решения. Шоурумът на Коника Минолта България на адрес гр. София, ул. Витошки камбани 9, остава отворен за всички, които искат лично да се убедят в изключителното качество на решенията, предлагани от компанията.


ЗАЯВЕТЕ ДЕМОНСТРАЦИЯ