Серията камери MOBOTIX 7
е завършена

| 29 септември 2022

Ефективни, иновативни, бюджетни: Новите модели са специално оборудвани за използване на закрито.


С нашето широкообхватно портфолио от камери MOBOTIX 7, вие имате възможност да гарантирате сигурнa и спокойна работна среда. Ние предлагаме три MOBOTIX 7 premium системи, специално оборудвани за използване на закрито: MOBOTIX v71, c71 и p71.

Максималната производителност на MOBOTIX 7 позволява значително по-ниски цени в сравнение с камерите за работа на открито. В допълнение, вътрешните модели могат да работят в рентабилния PoE клас 3 (макс. 12,95 W) с намалено инфрачервено осветление и USB мощност. При изисквания за максимална мощност е възможно да преминете към следващия по-висок PoE+ клас (режим на средна и висока мощност).
 

p71 Компактна Едномодулна

Универсално устройство — това се отнася както за удивителния дизайн на MOBOTIX p71 и високата му производителност, така и за гъвкавостта на устройството и широката му гама от приложения. Обективът може да бъде прецизно настроен по три оси, което дава възможност за покритие на по-широк обхват в стаята.
 

c71 Полусферична

Изпитайте удоволствие от технологията на компактната и гъвкава полусферична камера. Със своята 360° оптика,  c71 осигурява цялостен изглед на всеки интериор, дори и на тъмно, благодарение на инфрачервеното осветление. 4K UHD и WDR гарантират брилянтно качество на изображението и впечатляващи детайли.
 

v71 Куполна

Дискретен външен вид и изобилие от опции: Това е MOBOTIX v71 Dome, приложим главно на закрито. Компактна камера с един обектив, който е защитен от здрав купол. Трите ръчно регулируеми оси Ви позволяват да ориентирате перфектно конфигурируемата оптика.
 

Какви приложения има серията камери MOBOTIX 7?

  • Ритейл: Защита срещу кражби и наблюдение на касовия апарат с дискретна камера, възможност за свързване към касовата система, броене на хора, анализ на клиентски потоци (кой, кога, колко?), идентифициране на горещи точки в търговските зони.
  • Обществени сгради и офиси: Наблюдение на коридори и бизнес помощения.
  • Защита на периметъра: Защита на складове или сървърни стаи.
  • Паркинги: Контрол на достъпа с активирано приложение за разпознаване на автомобилни номера и запис на заетостта на паркоместата.
  • Логистика: Наблюдение на веригите за доставки, автоматична регистрация на стоки и текущото им местоположение.
  • Индустрия: Защита на периметъра, контрол на достъпа, наблюдение за носенето на предпазни средства (жилетка с висока видимост, маска и т.н.).

Посетете Konica Minolta Smart Video Solutions Demo Center

Преоткрийте сигурността с Konica Minolta и научете повече за нашите „компютри с очи“. Ще можете да видите над 20 камери в действие и да посетите 8 различни къта, в които сме представили видеорешения от ново поколение, благодарение на технологиите на MOBOTIX, Luxriot, Catexis, SAFR, Vaxtor и др.

Свържете се с нас

Свържете се с нас

Изпратете запитване