Konica Minolta разширява интелигентната bizhub i-серия, добавяйки нови цветни A3 МФУ

| 10 февруари 2020

Konica Minolta, световен лидер в печатните технологии, разшири новата си гама bizhub i-Series с лансирането на три нови цветни мултифункционални устройства A3. Новите bizhub C450i, bizhub C550i и bizhub C650i са част от портфолиото мултифункционални устройства от ново поколение, предназначено да подобри цифровите работни процеси. Подобно на всички модели от продуктовата линия bizhub i-Series, допълненията представят нова парадигма за това как мултифункционалните устройства отговарят на нуждите на бизнеса, служейки като сигурен, интелигентен технологичен център за увеличаване на офисната свързаност.


Трите нови мултифункционални A3 устройства се отличават със същия свеж, съвременен дизайн на екстериора с чудесни удобства за използване като досегашните модели bizhub i-Series. Новият екран с допълнителни функционалности за копиране и различните приложения с интегрирано ръководство позволяват още по-добро потребителско изживяване. В допълнение, новоразработената уиджет технология позволява вграждане и експлоатация директно от началния екран на МФУ, съкращавайки времето, прекарано пред него, и гарантира познатото досега използване на всички устройства от i-серията на bizhub. Както досега, високоефективната работа и бързата реакция се гарантират от същия мощен четириядрен централен процесор и стандартни 8 GB памет и 256 GB плюс опционално 1 TB SSD диск.


Новите устройства bizhub C450i, C550i и C650i предлагат избор на скорост от 45, 55 или 65 стр/мин, заменяйки популярните и изключително успешни модели bizhub C458, bizhub C558 и bizhub C658 като подобряват предложенията на Konica Minolta в сегмента, с допълнение от разширени интелигентни възможности, които обхващат начина, по който бизнесът се развива.


„Тези три нови МФУ предлагат не само бързи и надеждни решения за работа с документи, но и служат като интелигентно устройство, което ефективно се превръща в сърцето на дигиталния офис на клиента. Те също могат да бъдат приспособени да отговарят на изискванията на всеки бизнес с широката гама от приложения, които са достъпни от Marketplace на Konica Minolta, предварително инсталиран на всяко устройство. Освен това, поставяйки нуждата на клиента от висока оперативна ефективност в основата на всяко МФУ решение, ние можем да предоставим най-добрите в сегмента услуги и отстраняване на проблеми чрез нашата платформа за отдалечен достъп. “

Мария Харлампиди, Продуктов мениджър, Коника Минолта Бизнес Солюшънс Европа


В допълнение, трите нови мултифункционални устройства разполагат с aвтоматично подаващо устройство с двойно сканиране, което може да събере до 300 листа, с по-бърза скорост на сканиране от 280 изображения/мин. Също така разполагат с новоразработени довършителни модули с интегриран ръчен телбод. Новите модели от i-серията на bizhub са с по-висока скорост и имат интелигентен сензор за медии, който автоматично разпознава теглото на хартията и вида на медията, което помага за намаляване на възникналите разходи за допълнителна ИТ поддръжка.


Konica Minolta bizhub i-series

bizhub C450i, bizhub C550i and bizhub C650i