Konica Minolta добавя Dispatcher Paragon Cloud към набора си от услуги за облачен печат

| 14 февруари 2022

Konica Minolta има удоволствието да обяви пускането на Dispatcher Paragon Cloud, новото решение с високо ниво на сигурност, предлагано като SaaS (софтуер като услуга), което позволява на клиентите да опростят операциите за печат и да изнесат изцяло управлението на своята инфраструктура за печат навън. Новите услуги за облачен печат оптимизират структурата чрез фиксирана месечна или годишна такса, без да се компрометира сигурността. Dispatcher Paragon Cloud използва всепризнатото локално решение Dispatcher Paragon – носител на наградата BLI 2021 Pick на Keypoint Intelligence, съчетано с добавената стойност на облачните решения.


Тъй като светът ни принуждава да останем гъвкави в начина си на работа и да се адаптираме към постоянно променящите се пазари, за организациите е особено предизвикателство да бъдат изцяло в крак с новите тенденции. Промените често настъпват поради проблеми със сигурността, което е особено проблемно за малките и средни предприятия, които може да нямат вътрешни умения и финансови ресурси. Преминаването към облачни решения, особено когато се управлява от опитен доставчик, носи безценни ползи, включително намалени разходи, достъп до специалисти и висока сигурност. В допълнение, увеличаната гъвкавост и персонализацоя, предлагани от Dispatcher Paragon Cloud услуги, могат да помогнат за ускоряване на дигиталната трансформация на организацията.
 
 

quotation marks

Чрез преместване на печатната инфраструктурата и управлението на печата в облака, нашите клиенти могат значително да намалят своите ИТ разходи, както и общата цена на печатните услуги, да подобрят сигурността на данните и да намалят тежестта върху своя ИТ отдел. Dispatcher Paragon Cloud е изцяло самостоятелно приложение за печат, което се намира зад защитната стена, без да изисква нищо, за да се изпълни на място. Организациите могат да доверят своето централизирано управление на печата в наши ръце и да се съсредоточат върху други критични за бизнеса задачи. Това в крайна сметка им помага да ускорят своята дигитална трянсформация.

Андреа Готшалк

Продуктов мениджър "Офис софтуер и приложения", Konica Minolta Business Solutions Europe

Услугите за облачен печат на Konica Minolta предлагат широк набор от предимства, включително:
 
  • По-добро планиране на разходите - фиксирани месечни или годишни такси
  • Бързо и лесно внедряване - бързо внедряване, лесни актуализации и бързо овладяване
  • Сигурен Pull печат – удостоверяването на потребителя на всяко съвместимо многофункционално устройство (MFP) на bizhub гарантира, че документите няма да попаднат в грешни ръце. Например, потребителят може да изпрати заданието си за печат от компютър в домашния си офис и безопасно да го освободи в корпоративен офис или всяко bizhub MFP, разположено в мрежата на компанията.
  • Удостоверяването на потребителя на устройството (MFP) може лесно да се извърши чрез плъзгане на лична карта
  • Високи стандарти за сигурност - сертифицираните центрове за данни и криптирането гарантират, че данните и документите са в добри ръце
  • Мобилна работа - услугите са достъпни и използваеми отвсякъде
  • Печатайте както обикновено, но на намалена цена – потребителите продължават да използват своите многофункционални устройства, както са свикнали, докато бизнесът се възползва от намалените оперативни разходи и усилия
  • Always on Print Release – Системата гарантира висока наличност и архивиране на критични приложения за печат

Клиентите могат да изберат или Dispatcher Paragon Cloud услуга с MFP, свързан директно към облака, или с Edge устройство – където буферирането на задания се извършва локално и само метаданните пътуват сигурно до облака.

Dispatcher Paragon Cloud предлага решения за всеки бизнес размер:
 
  • Споделената хостинг инфраструктура на ниска цена е идеална за малък и среден бизнес.
  • Резервирана хостинг инфраструктура с опции за устойчивост за допълнително ниво на сигурност и производителност и с индивидуален подход ще отговори на нуждите на корпоративните компании. Ще бъде наличен по-късно тази година.

Научете повече за Dispatcher Paragon Cloud сега.