Това, което виждате, е това, което отпечатвате! Най-новата AccurioPress на Konica Minolta печата на sRGB

| 30 ноември 2018

Konica Minolta намери тайната за отпечатване на огромна част от цветовата гама sRGB с най-новото поколение тонер High Chroma, което позволява по-точното възпроизвеждане на цветовете, които графичните дизайнери създават на екрана на компютъра си


Konica Minolta AccurioPress C83hc използва четвърто поколение High Chroma тонер. С нея можете да постигате невероятно ярки цветове, иначе абсолютно невъзможни с конвенционалните четирицветни дигитални печатни преси. Също така пресата симулира по-голям обхват от скалата на спот цветове. С AccurioPress C83hc ще можете да доставяте на клиентите си качествени отпечатъци, които изпъкват от тези на конкурентите ви. Вече няма непостижим цвят!


AccurioPress C83hc впечатлява и със способността си да отпечатва с изключителна точност различните тонове, което означава край на проблемите с постигането на корпоративни цветове. Освен това изключителното качество на печат се допълва с ниска себестойност, което я прави единствена по рода си на пазара в България.


Графичните дизайнери днес са изправени пред повече комуникационни канали от всякога - печат, добавена реалност, онлайн и т.н. Постигането на еднакви цветове във всички тези канали се оказва голямо предизвикателство. AccrioPress C83hc на Konica Minolta дава решение на този проблем с най-близкото възможно съвпадение на цветовете из всички тези физически и електронни медии. 


AccurioPress C83hc на Konica Minolta включва интегриран модул за управление на цветовете IQ-501, което намалява времето за производство чрез функции като автоматична регистрация лице/гръб и автоматично създаване на профили за печат. Мониторингът в реално време позволява настройки в движение, което спомага за намаляване на макуатурата и разходите. AccurioPress C83hc е съвместим с медии до 350 гр и има вакуумна система за подаване на хартия. Има възможност за банер печат до 1300 мм и автоматично двустранно отпечатване на медии до 762 мм.


Повишеният капацитет на хартията до 15 390 листа от 11 тави дава възможност да се пуска продукция дори и през нощта, без някой да е там.


Калин Димитров, консултант производствен печат в Коника Минолта България, заяви: "С новия AccurioPress C83hc е по-лесно да пътувате между двата свята на CMYK и RGB, за да възпроизведете каквото и да очаква вашият клиент. Тя възпроизвежда по-голяма част от RGB гамата от всякога. Освен стандартните печатни продукти, печатниците могат да се различават, като осигуряват по-ярки отпечатъци и увеличават собственото си портфолио. С най-висока гъвкавост на медиите и професионално модулно довършване, това е идеалното решение за всяко дигитално студио и рекламна агенция. "

                  


Свързани статии

Свързани статии