ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ

| 19 ноември 2021

За първи път в България ще заработи AccurioJet KM-1e - най-високият клас индустриална печатна машина на Konica Minolta, което безспорно е събитие за полиграфията на територията на нашата страна.


Инсталацията е събитие както за нас, екипът на Коника Минолта България, така и за нашия доверен партньор, при който AccurioJet KM-1e ще развие безспорните си предимства. Заедно с AccurioJet KM-1e клиентът ни обогати предлаганите услуги и с лазерната система Motioncutter 23.
 

1. AccurioJet KM-1e - флагманът на Konica Minolta

Дигиталната система с офсетово качество на печат и висока производствена надеждност ще отвори много нови възможности пред нашия клиент. Минималното време за настройка и обслужване, както и автоматичният дуплекс и гъвкавостта при производството безспорно ще оптимизират производствения му процес. Широкият спектър на поддържаните субстрати, качеството, консистенцията на цветовете, регистрацията и незабавните довършителни дейности ще отворят потенциал за навлизане на нови пазари. AccurioJet KM-1e има изключително много приложения и ще предостави възможности за допълнителни бизнес дейности и приходи.


 

2. Motioncutter - прецизна лазерна система за уникални продукти

 
В допълнение към "швейцарския нож" на Konica Minolta AccurioJet Km-1e нашият партньор взе решението в производственния му машинен парк да влезе и Motioncutter 23, предлагащ изцяло ново измерение на печата с добавена стойност. Впечатляващ е начинът на работа на системата в пълен автоматичен режим, променяйки файла за рязане и настройките за субстрата за всеки лист. С MOTIONCUTTER нашият клиент ще може да увеличи стойността на своите продукти и в същото време да оптимизира процесите на довършителните си работи.
 
 
                                

AccurioJet KM-1e в комбинация с иновативни довършителни решения практически разширява безгранично възможностие за създаване на специализирана дигитална продукция и генериране на печеливши бизнес модели практически са неограничени. 

Присъствието на AccurioJet KM-1e със сигурност ще промени печатния пазар в България.

🔜 ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ!

AccurioJet KM-1e + Motioncutter 23 = Неочаквано добра комбинация, която обещава съвсем уникален продукт, отпечатан на най-добрата мастиленоструйна дигитална система и декориран с помощта на високоскоростна лазерна технология.

Свържете се с нас за повече информация