Надеждно и прецизно измерване на цветови характеристики на боя с измервателните уреди на Konica Minolta в Булсан ЕООД

Надеждно и прецизно измерване на цветови характеристики на боя с измервателните уреди на Konica Minolta в Булсан ЕООД

Надеждно и прецизно измерване на цветови характеристики на боя с измервателните уреди на Konica Minolta в Булсан ЕООД

Булсан ЕООД е основана през 1998г. Компанията е част от Никос Интернешънъл СПА - лидер в сектора за изработка на санитарни изделия за обзавеждане на баня.


Г-н Невлев, разкажете ни накратко за Булсан ЕООД. Каква е основната дейност на компанията?

Основната дейност на компанията е производство на санитарни изделия- умивалници за баня от Минералмрамор®. Материалът се състои от полиестерна смола, калциев карбонат с гелкоатно покритие с матов и гланцов завършек. Възможни видове цветове на изделията са бял, сив, черен и бежов от широка гама стандартни модели и такива по поръчка с размер на клиента. 
Почти 98 % от продукцията на Булсан ЕООД се експортира извън територията на страната . Продажбите са насочени основно в Европа в страни като Италия, Испания, Франция, Белгия, Холандия, Великобритания, Турция, Норвегия и др. Част от изделията ни достигат до Австралия и Нова Зеландия. Заетите лица по настоящем във фирмата  наброяват 140.

Какви бяха предизвикателствата, които се опитвахте да преодолеете избирайки 
измервателен уред от Konica Minolta?


В ежедневната ни дейност се налага да определяме различни цветове на санитарните ни изделия от различни материали. За да сме сигурни, че сме консистентни в изпълнението на цвета на боята и тя отговаря на изискванията, трябваше да изберем надеждно решение и партньор, на който можем да се доверим напълно.
Избрахме измервателен уред от Konica Minolta, защото получихме много референции и препоръки от други ваши клиенти, който потвърдиха, че уредите са качествени и прецизни в измерването на цветови характеристики.

Как измервателния уред CM-25d е интегриран във Вашата ежедневна дейност? 

Ежедневно използваме измервателния уред Spectrophotometer CM-25d за определяне на цвят на изделия от минералмрамор. С негова помощ можем да определим конкретния цвят на боята и да сме сигурни, че всяка партида от изделията е с точните цветови характеристики. По този начин ние сме сигурни, че ще удовлетворим изискванията на клиентите си.
Винаги разчитаме на измервателните уреди на Konica Minolta, именно защото са надеждни и точни в измерванията. От друга страна, сервизното ослужване в в кратки срокове ни дава гаранция за качество и спокойствие.

Бихте ли ни препоръчали и защо? 

Да, бихме ви препоръчали и го правим с удоволствие. Причините са няколко – високо качество на уредите, компетентни косултации, бързо  и коректно обслужване винаги, когато имаме въпроси или нужда от съдействие.


Konica Minolta Измервателни уреди

Konica Minolta осигурява специално разработени оптични технологии, които прецизно измерват светлина и цвят. Измервателните уреди гарантират постигането на определени изисквания като качество на продуктите за по-малкo време и с по-малко усилия в различни направления като производство, изследвателска дейност. Клиентите по целия свят се доверяват и разчитат на нашите продукти, за да им помогнем да произвеждат свои собствени продукти с най-високо качество, поради което ние сме ангажирани и стоим зад ръчната изработка.

Научи повече

Свържете се с нас

Свържете се с нас

Изпратете запитване