Логистично видеонаблюдение

Оптимизирайте логистичната сигурност на всички Ваши обекти

Автоматизирано видеонаблюдение с камери за безупречна логистика


Искате да оптимизирате начина, по който използвате видеонаблюдението, и да осигурите безопасността на всички свои обекти и процеси? Като оптимизирате логистичните си процеси и използвате видеонаблюдение на логистиката с цел да обогатите своя микс в сферата на сигурността и наблюдението, можете отблизо да наблюдавате движенията, стоките и системите, използвани във Вашите обекти, и да защитите по-ефективно от всякога логистичния си поток.

Искате да оптимизирате своите логистични процеси? Ако е така, не забравяйте да изберете партньор, на когото можете да разчитате! 


Съвременните търговски обекти, като например складове, изискват прилагането на строги политики за сигурност – и оптимизирани логистични процеси – ако трябва да се предотвратят повреди или загуби на циркулиращите в тях стоки, системи и данни. 


Всеки от обектите на компанията Ви изисква прилагането на строги мерки за сигурност, ако трябва да се предотвратят повреди на Вашата собственост, кражби, загуби или злоупотреба. Надеждната система за видеонаблюдение с камери MOBOTIX е разработена с цел да бъде готова за автоматизацията на процесите във връзка с IoT (Интернет на нещата). Благодарение на използването на криптирана комуникация, логистичната система MOBOTIX е защитена от кибератаки, предлага ненадминати възможности за видеонаблюдение и включва най-съвременни функции за сигурност и мониторинг, които вие и вашата компания наистина ще оцените. 


Системата също така разполага с полусферична технология, за да се гарантира постигането на максимално покритие на периметъра с помощта на минимален брой камери. Дискретната работа осигурява пълна защита срещу повреда, кражба и вандализъм – и с по-малка нужда от поддръжка, общата цена на собственост е по-ниска, така че можете да сте сигурни в висока възвръщаемост на инвестициите си.

ЛОГИСТИКА

ЛОГИСТИКА

Интегриране на наблюдението във Вашия стратегически микс

Камерите за видеонаблюдение MOBOTIX предлагат набор от функции, които са подходящи за логистичния бранш. Камерите са готови за IoT (Интернет на нещата) с цел да се гарантира интелигентна автоматизация на процесите, като измерване на работната температурата на машините в помещенията за наблюдение, както и наличните опции за управление и контрол, спомагащи да се избегне рискът от причиняването на значителна вреда на бизнеса Ви. Те също така предлагат здрав и водоустойчив копрус за надеждна и безопасна целогодишна употреба на открито, максимално покритие на периметъра с минимален брой камери („Полусферична технология“) и са произведени в Германия за високо качество и максимална надеждност.

Хардуер
MOBOTIX x6 серия

Ако се налага да заснемете видеоданни с висока разделителна способност, иновативните камери от серията MOBOTIX x6 са интелигентна инвестиция, разкриваща широк кръг от нови приложения и опции за интегриране, които да отговорят на нуждите на всеки клиент. Хардуерът предлага интересни функции, включително децентрализирана концепция, по-ниски общи разходи за притежание и полусферични технологии. Камерите от серията MOBOTIX x6 Ви осигуряват превъзходно качество на изображението, висококачествен продукт и са защитени срещу кибератаки.

Софтуер
Система за управление на видеонаблюдението (VMS)

MxManagementCenter (MxMC) е мощна и лесна за използване система за управление на видеонаблюдението, разполагаща с вграден интелект. Системата може да бъде използвана интуитивно на компютри с Windows и Apple – така че не е необходим сървър за управление.

Услуги
Консултантски услуги

Наблюдение, съобразено със специфичните нужди на компанията Ви. Нашите консултантски услуги включват оптимизиране и подобряване на цялата Ви инфраструктура за видеонаблюдение, включително проучване и анализ на обекта.

Свържете се с нас

Свържете се с нас

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Желая да получа информация на:

Политика за поверителност:*
Enter security code:
 Security code

Текстовите полета с * са задължителни!