Сензорни модули за
MOBOTIX 7 Thermal ECO са налични за S74 и M73

| 4 ноември 2022

Новите, сменяеми термални модули правят M73 и S74 универсална видеосистема, за детекция на температура


Два нови модула MOBOTIX Thermal ECO са налични, с CIF резолюция (320x240) в комбинация със S74 и M73, осигуряващи рентабилно основно термално решение – особено когато не се изисква точно измерване на температурата. Едно от приложенията на тези сензорни модули може да бъде защита на периметъра, дори при пълна тъмнина и без да нарушават разпоредбите за защита на личните данните (GDPR), тъй като не съществува възможност за лицево разпознаване при термалното изображение. Новият Thermal ECO 105 градусов модул е най-широкоъгълният хоризонтален термален сензор, с който Mobotix разполагат в момента.

Модулите Thermal ECO използват същите корпуси като оптичните сензорни модули MOBOTIX 7 и следователно пасват в M73 във всяка позиция, както и във всички налични стойки за S74. С термична чувствителност около 60 mK и откриваем температурен диапазон от -40 до 330 градуса по Целзий, решението MOBOTIX Thermal ECO предлага отлично съотношение цена/качество.
 

Tермални видеорешения

Допълнете решенията си за видеонаблюдение с подобрена технология, която прецизно измерва топлинното излъчване от обекти и хора.

Посетете Konica Minolta Smart Video Solutions Demo Center

Преоткрийте сигурността с Konica Minolta и научете повече за нашите „компютри с очи“. Ще можете да видите над 20 камери в действие и да посетите 8 различни къта, в които сме представили видеорешения от ново поколение, благодарение на технологиите на MOBOTIX, Luxriot, Catexis, SAFR, Vaxtor и др.

Свържете се с нас

Свържете се с нас

Свържете се с нас