BIZHUB REFRESHED
КЪМ ПО-УСТОЙЧИВ ПЕЧАТ

 

Спестете ресурси с надеждни обновени многофункционални устройства


За организации, които искат да намалят въздействието си върху околната среда, инвестирането в по-устойчиви технологии е критична стъпка. Без съмнение сте запознати с концепцията за реновирани смартфони, но обмисляли ли сте други реновирани офис устройства?

Ремонтираните и употребявани многофункционални устройства (MFP) могат да бъдат чудесен избор — и също могат да ви помогнат да спестите от цена. Но трябва да сте сигурни, че обновените многофункционални устройства ще бъдат надеждни и ще могат да бъдат в крак с бизнес изискванията. С нашата програма bizhub Refreshed получавате обновени мултифункционални принтери bizhub, на които можете да разчитате. Програмата е част от нашия подход към устойчивостта в контекста на кръговата икономика , който се основава на стратегиите за редуциране, повторна употреба и рециклиране.
 

Без компромис с производителността и качеството


Нашето обновено многофункционално устройство комбинира икономии на ресурси и емисии на парникови газове (GHG) с високата производителност и качество на продукцията, които очаквате от Konica Minolta. Обновено устройство bizhub предлага  спестявания от ~70% в емисиите на парникови газове (в зависимост от устройството) в сравнение с нова машина по отношение на емисиите при производство и разпространение*.

Нещо повече, bizhub Refreshed предлага обновени машини на по-ниска цена от еквивалентните нови офис устройства — така че вие ​​също се възползвате от увеличен контрол върху вашия технологичен бюджет.
 

Какв представлява всъщност bizhub Refreshed


bizhub Refreshed гарантира стандартизиран процес на обновяване в целия ни европейски бизнес, който връща в експлоатация внимателно оценени предварително използвани bizhub устройства.

Процесът на реновиране включва:
  • Почистване
  • Актуализации на сигурността и фърмуера
  • Премахване на данни за съответствие с GDPR
  • Проверки за безопасност
  • Подмяна на компонент (ако е необходимо) с оригинални части на Konica Minolta
След окончателни проверки на качеството — включително тестове за печат, скенер и копир — обновените многофункционални принтери получават етикета „bizhub Refreshed“ , който потвърждава, че предлагат същата производителност и нива на качество като сравними нови устройства.


Вашите предимства


Строгите стандарти, прилагани в цялата програма bizhub Refreshed, ви дават спокойствие относно производителността и качеството на изхода на вашето обновено MFP, като същевременно помагат за намаляване на отпадъците и защита на ресурсите чрез увеличена повторна употреба. Можем да ви помогнем да внедрите правилния баланс от нови и ремонтирани многофункционални устройства във вашия парк, за да посрещнете различни нужди от печат във вашата организация, както и да се приведете в съответствие с всички изисквания за обеми от предварително използваните устройства. 
 


Достъпни мултифункционални устройства bizhub (MFP) като абсолютно нови


Спестяване на ресурси и парникови газове в сравнение с производството на нови устройства


Последователен процес на обновяване в цяла Европа


Последователен и планиран процес на реновиране в цяла Европа

Заинтересовани ли сте? Вижте повече

Ние сме обобщили всичко, което трябва да знаете за bizhub Refreshed в нашата брошура. 

Вижте брошурата
**Цифрите се основават на предположения и следват „Стандарт за отчитане и отчитане на жизнения цикъл на продукта за парникови газове“ (GHG протокол), изготвен от ClimatePartner
 

Звучи обещаващо? И то е.

Обърнете се днес към нас, за да направите бизнеса си по-устойчив: