Totem.com.pl: ​ОТ ЛИДЕР В ОФСЕТА ДО ЛИДЕР В ДИГИТАЛНИЯ ПЕЧАТ

Totem.com.pl: ​ОТ ЛИДЕР В ОФСЕТА ДО ЛИДЕР В ДИГИТАЛНИЯ ПЕЧАТ

Totem.com.pl: ​ОТ ЛИДЕР В ОФСЕТА ДО ЛИДЕР В ДИГИТАЛНИЯ ПЕЧАТ

Totem.com.pl вдъхва живот на книгите с KM-1Основана през 1995 г. и клиент на Konica Minolta в продължение на над 15 години Totem.com.pl се счита за компания, която чертае тенденции и създава стандарти не само в Полша, но и в цяла Европа.
 

Печатът на книги се разви много през последните няколко години. Фокусът върху качеството е по-голям от всякога, особено по отношение на стабилността при възпроизвеждане на цветовете върху все по-голямо и търсено разнообразие от субстрати. И всичко това срещу по-малко разходи и поръчки точно навреме. Управлението на Totem.com.pl осъзна, че е време да смени тонер базираните си системи и да премине към мастиленоструйни технологии, за да отговори на тези нови изисквания. След поредица от тестове само AccurioJet KM-1 ги изпълнява във всяко отношение. С висока скорост, висока разделителна способност и стабилно качество върху най-широк кръг медии.


Уникалната Dot Freeze технология на ​Konica Minolta промени коренно обстоятелствата за Totem.com.pl, защото предлага качество подобно на офсета с превъзходна стабилност върху много по-широк спектър на субстрати както без покритие, така и с покритие. И то не само  върху хартия, но също и върху различни видове пластмаси и метализирани покрития - всички с безкомпромисно качество. Персоналът в Totem.com.pl нарича KM-1 „швейцарски нож“ заради неговата мултифункционалност. Той съчетава скоростта и гъвкавостта на офсетовите преси с дигиталните предимства при отпечатването на променливи данни с почти никакво време за подготовка.


Според Totem.com.pl  възможността за дигитален печат на книги с по-големи размери и приложенията за албуми, както и уникалното сливане на двете технологии, е пробив за мастиленоструйния печат при производство на книги. AccurioJet KM-1 значително разширява клиентско портфолио на Totem.com.pl и компанията вече се конкурира успешно с издатели, които използват офсет. Освен това новата технология позволява старт на пилотния проект на Totem.com.pl, позволяващ вкарване на елементи на добавена реалност към учебници. Връзката между Totem.com.pl и Konica Minolta продължава дълго след инсталацията, тъй като Totem.com.pl споделя входни данни от работна среда. На персонала се осигурява непрекъснато обучение и работа с експертите "Изследвания и развитие" на Konica Minoltaв Токио при изпитване на различни субстрати. Също така на операторите се оказва пълна подкрепа, за да могат уверено да се развиват и да усъвършенстват знанията и уменията си. 

KM-1 - съчетание на предимствата на дигиталните технологии и офсетовото качество на печат

AccurioJet KM-1 позволява на Totem.com.pl - една от най-големите печатници на книги в Полша, а и в Европа, да предложи истинска услуга за печат при поискване. Компанията се възползва от качествено производство на по-ниски разходи и получава възможността за печат върху стандартни офсетови носители, както и върху картон, метализирани субстрати и пластмаси, което позволява да се поддържа креативността на издателите. AccurioJet KM-1 значително разширява клиентското портфолио на Totem и компанията вече се конкурира успешно с издателите, които използват конвенционални офсет технологии.

Искате да научите повече за мастиленоструйната UV технология на Konica Minolta?

Свържете се с нас и нашите експерти ще ви информират за всичко, което ви интересува