УПРАВЛЕНИЕТО НА ПЕЧАТА ГАРАНТИРА ВИСОКА СИГУРНОСТ И ЕФЕКТИВНОСТ В ОФИСА НА Нова Броудкастинг Груп

УПРАВЛЕНИЕТО НА ПЕЧАТА ГАРАНТИРА ВИСОКА СИГУРНОСТ И ЕФЕКТИВНОСТ В ОФИСА НА Нова Броудкастинг Груп

УПРАВЛЕНИЕТО НА ПЕЧАТА ГАРАНТИРА ВИСОКА СИГУРНОСТ И ЕФЕКТИВНОСТ В ОФИСА НА Нова Броудкастинг Груп

Нова Броудкастинг Груп e една от най-големите мултиплатформени медийни и технологични компании в България. Развива се изключително динамично и предлага на клиентите и партньорите си голямо разнообразие от телевизионни канали, уебсайтове и дигитални платформи. NOVA е новатор в програмирането и пионер в налагането на много международни формати у нас. Подкрепата на българските филми и сериали се превърна в запазена марка на медията, а авторските уеб продукции и видео проекти допълват богатото портфолио на групата.

Дългосрочните взаимоотношения между Нова Броудкастинг Груп и Коника Минолта България се градят на партньорство, основано на доверие. Коника Минолта България предоставя на Нова Броудкастинг Груп цялостни печатни решения за целите на централния офис. Нова Броудкастинг Груп  избра Коника Минолта България за доставчик на многофункционални А3 печатни устройства със софтуерна платформа за управление на печата и сканиране на документи. Решението е проектирано по начин, който да отговаря на конкретните нужди на организацията. Разширяването на портфолиото на Коника Минолта Бизнес Солюшънс България ЕООД и навлизането ѝ в сегмента на ИТ сектора, позволи възможността за разгръщане на обхвата на услугите и продуктите, предмет на бизнес отношенията. Освен управление на печатната инфраструктура обхватът на проекта включва и анализ, проектиране и внедряване на специализиран софтуер за регистрация на изходяща/входяща официална фирмена кореспонденция.


Разговор с Илиян Илиев, ИТ мениджър, "Нова броудкастинг груп"

Илиян Илиев, ИТ мениджър, "Нова броудкастинг груп"Моля, представете накратко компанията и нейната дейност.

НОВА Броудкастинг груп е най-голямата медийна компания в България, включваща в себе си телевизионни канали, радио канали, онлайн информационни и специализирани сайтове. Компанията разполага с над 1000 човека персонал.
 

Какви са Вашите бизнес цели в краткосрочен и дългосрочен план?

Медийната компания се развива постоянно, добавяйки към портфолиото си нови канали и съдържание. Винаги се стремим да предоставим на нашите зрители, слушатели и читатели актуално съдържание, множество възможности за информация и забавление. Всяка година медийната група добавя нови и различни методи за информираност, както и развива вече съществуващите.
 

Какви са предизвикателствата, които се опитвахте да преодолеете и за които спомогнаха нашите решения? 

Основните предизвикателства, които срещахме бяха управлението на печата при голям брой служители. Освен възможност за следене на потреблението и използването на устройства за нас беше важно чувствителната информация да бъде запазена и всички документи да бъдат видим само за съответния служител. С интегриране на SafeQ и устройства Konica Minolta Bizhub тези въпроси бяха решение. Всеки служител получи възможност да разпечати документите на удобната за него машина, получи възможност да сканира бързо и лесно към мейл адресът си и по този начин се улесни тази част от работата.

Защо избрахте Коника Минолта България? Какви бяха критериите, които използвахте при вземането на решение?

Изборът на Konica Minolta не беше труден за нас поради наложената марка и съответно качеството, което предлагат. За нас беше важно машините, с които ще работим да са доказани и надеждни, да предлагат цялостни решения за печат и сканиране и да са лесни за употреба от нашите колеги. Всичко, което очаквахме от машините бе напълно покрито.
 

Как нашето решение е интегрирано във Вашия бизнес?

Използването на продуктите и съответно услугите са част от ежедневието на нашите колеги. Принтиране и сканиране се извършват постоянно и са неделима част от работния процес.
 

Какви са предимствата за Вас от ползването на нашия продукт и от партньорството си с Коника Минолта България?

Освен доказана марка, от Коника Минолта България получихме и доказан професионализъм. Качеството на услугите и съответната поддръжка са на високо професионално ниво, което за нас е много важно. Нямаме никакви притеснения относно работата на машините и съответните софтуери, защото знаем, че дори и в случай на проблем ще получим бърза и професионална помощ. Това ни дава желано спокойствие.
 

Какво научихте от работата с нас?

Научихме че решението на даден проблем може да бъде реализирано по различни начини и не е задължително това да са стандартните практики.
 

Бихте ли ни препоръчали и защо?

Бихме препоръчали Коника Минолта България, защото през годините съвместна работа сме получили качествено обслужване и качествени продукти.