KM-1e в hama: 1 МАШИНА, КОЯТО ЗАМЕСТВА 2

KM-1e в hama: 1 МАШИНА, КОЯТО ЗАМЕСТВА 2

KM-1e в hama: 1 МАШИНА, КОЯТО ЗАМЕСТВА 2

Основана в Дрезден през 1923 г. Hama GmbH & Co KG се разраства и се превръща в един от водещите доставчици на електроника, компютърни и телекомуникационни аксесоари.

Поради широката гама от продукти, има и голямо търсене на опаковъчни материали, блистерни карти, вложки, инструкции за експлоатация, собствени каталози за продажби и разхлабени листове. Досега две печатни машини се използват за работа. Hama ги заменя само с една, AccurioJet KM-1e. Една машина, която се оказва значително по-производителна от своите предшественици.

По-големият формат за печат (520 x 720 mm) намалява годишния обем на печат от девет милиона листа (формат A3+) до около пет милиона листа. В резултат на това почти два пъти повече поръчки вече могат да бъдат обработени в двусменен режим. С AccurioJet KM-1e могат да бъдат отпечатани почти всички материали с дебелина на хартията от 0,6 мм - това съответства на 7-8 пъти дебелината на конвенционалната принтерна хартия и обхваща целия спектър от актуални опаковъчни кутии.

Във връзка с новата UV мастиленоструйна технология AccurioJet KM-1e не само осигурява необходимата гъвкавост, но и намалява разходите до ниво, конкурентно на всеки външен доставчик на печат. По-високата производителност се комбинира и с по-високо качество: новата преса AccurioJet KM-1e показва значително по-малко колебания в цветовете, а фолиото или лакът прилепват още по-добре, устойчивостта е много добра. Поради здравата, надеждна конструкция на машината и голямото разнообразие на материали и дебелина, всички изисквания на Hama могат да бъдат изпълнени от една машина.

Друг важен фактор за Hama е екологичността. Мастилото на AccurioJet KM-1e не съдържа разтворители в сравнение с предишния мастиленоструен печат на HP Indigo. Сега се използват свободни мощности за бързо внедряване на вътрешното производство на кутии и опаковки, като по този начин се осигуряват работни места в дългосрочен план.

Hama Германия: Стабилността на цветовете на KM-1e се оказа решаваща

Опаковките на продуктите стават все по -важни за потребителската марка. Hama е водещият производител на електронни аксесоари в Европа и се фокусира върху висококачествени опаковки. С инвестицията в системата за UV мастиленоструен печат KM-1e от Konica Minolta могат да се реализират допълнителни планове и идеи и да се разшири обхватът на опаковките поради разнообразните материали за печат.

Искате да научите повече за мастиленоструйната UV технология на Konica Minolta?

Свържете се с нас и нашите експерти ще ви информират за всичко, което ви интересува