АВ Дизайн Груп и Коника Минолта България: Успешно партньорство за високи постижения във взискателния свят на рекламата

АВ Дизайн Груп и Коника Минолта България: Успешно партньорство за високи постижения във взискателния свят на рекламата

АВ Дизайн Груп и Коника Минолта България: Успешно партньорство за високи постижения във взискателния свят на рекламата

AВ Дизайн Груп е рекламна агенция от ново поколение, предлагаща цялостно рекламно обслужване. Компанията е създадена през 2003 година и от тогава насам се развива непрекъснато, като инвестира в иновативни технологии за покриване на все по-високите пазарни изисквания. Дълги години агенцията работи в сферата на рекламното обслужване, полиграфическия и електронно-издателски процес. Широката гама от предлагани продукти, услуги и решения, както и начина на изграждане на силни и трайни връзки с клиентите ѝ отреждат място на предпочитан партньор в индустрията. Компанията е затворила производствения си цикъл, изграждайки собствена модерна печатна база, с цел осигуряване на бързина, стриктен контрол над качеството във всички етапи и по този начин гарантиране на по-висока степен на удовлетвореност на клиентите. Освен това разполага със собствено дигиталното студио за фото, видео и уеб услуги. Иновативните методи и креативните идеи на водещи специалисти в тези области са основният фактор за успеха на агнецията. Силният екип, изграден от доказани професионалисти, използваните съвременни технологии, модерната техника, както и дългогодишният опит, натрупан на рекламния пазар, позиционират AV Design Group на една от лидерските позиции в бранша.

В долупоместеното интервю Валентин Стоянов – съдружник и управител на АВ Дизайн Груп разказва повече за агенцията, за извоюваното място на българския рекламен пазар, за партньорството с Коника Минолта България и новата производствена машина AccurioPress C4070.

 

Каква е фомулата на успеха на АV Design Group в така капризния и динамичен рекламен бизнес? 

АВ Дизайн Груп е бутикова рекламна агенция, която предлага широк спектър услуги за цялостно рекламно обслужване. За нас най-важното е клиентът да може да разчита на нас като доверен партньор за всеки свой проект. Стремежът ни е да предлагаме различни и разнообразни рекламни продукти и решения с високо качество на конкурентни цени, в най-кратки срокове. И всичко това задължително съпроводено от бързо и компетентно обслужване. Инвестирахме в страхотен екип за обслужване на клиентите, който разбира всички техни нужди, съдейства и предлага най-добрите идеи, подходящи за съответния бизнес. Мисля, че това е печелившата формула.

Нашата компания е създадена през 2003 година и оттогава постоянно развива и интегрира иновативни технологии и концепции в проектите на клиентите. Целта ни е да предложим успешни решения в различни области като PR комуникация, графичен и корпоративен дизайн, дигитален и офсетов печат, медиа обслужване, видеозаснемане и видеомонтаж, фотография, мултимедия, интернет сайтове и социални мрежи, интериорна и сувенирна реклама и други.

Силният и професионален екип и приятната атмосфера са едни от моторите за успеха на агенцията

 
Какви са плановете Ви за бъдещето - в каква посока ще продължите да се развивате?

Основната ни цел е да продължим да предлагаме на нашите клиенти иновативни и качествени рекламни решения, които отговарят на техните нужди и изисквания. Акцент в работата ни в момента е максимално да повишим ефективността и качеството на нашите услуги, както и да гарантираме кратки срокове за изпълнение.

В дългосрочен план искаме да разширим нашата клиентска база и да утвърждаваме позицията си като водеща рекламна агенция в бранша. Също така се стремим да инвестираме в модерни технологии и оборудване, с които да предложим на нашите клиенти по-креативни и иновативни рекламни продукти. През последните години наблюдаваме повишено търсене на рекламни носители, различни от познатите на българския пазар – листовки, брошури, папки и др. С цел задоволяване нуждите им сме насочили внимание към разработката на нови по-модерни и иновативни продукти, които ще можем да предложим от следващата година.

 

Последното попълнение в машинния Ви парк е AccurioPress C4070 на Konica Minolta? Какво очаквахте да подобрите в услугите, които предлагате благодарение именно на тази производствена преса?

Едно от основните предизвикателства, с които се сблъскваме ежедневно, е липсата на добре обучен и квалифициран персонал, и все по-голямата необходимост от дигитализиране на процесите, за да го компенсираме. Търсихме решение, което да ни помогне да облекчим работата на нашите оператори и служители, да повишим ефективността на производството, като намалим бракуваната продукция. AccurioPress C4070 от Konica Minolta се оказа идеалното решение за нашите нужди. Очакваме, че тази нова дигитална машина ще ни позволи да подобрим качеството на печатната продукция и да съкратим сроковете за изпълнение на поръчките на клиентите.

 Новоинсталираната преса AccurioPress C4070 в АВ Дизайн Груп


Кое е в основата на дългогодишното партньорство с Коника Минолта България?Защо избрахте именно AccurioPress C4070? 

Партньорството ни с Коника Минолта България започна през 2013, година когато АВ Дизайн Груп закупи и инсталира дигитална преса за производствен печат bizhub PRO C6000L. С тази машина предложихме по-високо качество на отпечатаните материали и по-голяма бързина в изпълнението на поръчките ни по онова време. По-късно закупихме производствена черно-бяла машина за дигитален печат – Konica Minolta bizhub PRO 951, която и в момента работи безотказно.

Това е третата машина Konica Minolta, в която инвестираме. AccurioPress C4070 ни позволява да предоставяме на нашите клиенти по-високо качество, иновативни решения и по-кратки срокове за изпълнение на поръчките. Машината е закупена от Konica Minolta България по договор за „Технологична модернизация в предприятието“ по Програмата за икономическа трансформация към Националния план за възстановяване и устойчивост, финансиран от Европейския съюз. Целта на проекта е увеличаване обема на произведена продукция, оптимизиране и цифровизация на производствения процес, постигане на по-висока производителност, намаляване на производствените разходи и подобряване на предлаганите продукти.

За тези 10 години Коника Минолта България доказа, че е надежден партньор. Сервизните техници на фирмата са страхотни професионалисти. Винаги се отзовават навреме и винаги се стремят да задоволят нашите изисквания по отношение качество на печатната продукция. Затова не се поколебахме и се доверихме отново на тях при избор на нова дигитална машина  AccurioPress C4070.

За да гарантираме високо ниво на обслужване, ние се стараем да обогатим портфолиото на предлаганите материали и да предлагаме по-креативни и иновативни продукти в малки тиражи, инвестирахме и в покупката на дигитална щанцоваща машина, която изисква точност на отделните отпечатъци. Това от своя страна наложи търсенето на нова печатна машина с по-голяма прецизност и така се спряхме на AccurioPress C4070. Критериите за избор на машина включваха нейната надеждност, възможността ѝ да отговаря на нашите нужди за повишена ефективност и по-високо качество на печатната продукция, най-вече точност в двустранния регистър и подаването на хартията.

 

Валентин Стоянов и Александър Димитров – съдружници и управители в АВ Дизайн Груп винаги са се доверявали на технологиите на Konica Minolta за перфектни резултати


Каква роля изпълнява AccurioPress C4070 във вашия производствен процес?

AccurioPress C4070 е основната ни дигитална печатна преса. Тя се използва за производство на различни печатни материали, включително кутии, папки, брошури, флаери, каталози, календари, тефтери и други рекламни продукти. Машината ни позволява да работим с по-високо качество и да отговаряме на нуждите на нашите клиенти по-бързо и ефективно.

 

Какви са конкретните предимствата за Вас от използването на технологиите на Konica Minolta и от партньорството с Коника Минолта България?

Използването на технологията на Konica Minolta, включително AccurioPress C4070, ни осигурява високо качество на отпечатаните материали, бързина и надеждност в производството.

Партньорството с Коника Минолта България ни дава достъп до техническа поддръжка и обслужване, което е от изключителна важност за непрекъснатата работа на нашите машини.

 
Бихте ли препоръчали Коника Минолта България и защо?

Абсолютно! Вече сме го правили и го правим винаги, когато разговаряме с колеги от бранша. Коника Минолта България предлага висококачествени продукти и услуги, които отговарят на нуждите на бизнеса ни. Опитът ни с тях е бил изключително положителен и сме доволни от сътрудничеството през годините и резултатите, които постигаме с техните технологии.

 

Изпратете запитване