Работното място на бъдещето

Да направим физическите работни места по-полезни в реално време, да подобрим изживяването и ефективността на работното място.

Цялостна цифрова екосистема, която да отговори на нуждите на Вашия бизнес


Работното място на бъдещето се стреми да направи физическите работни места по-полезни в реално време, като подобрява изживяването и ефективността на работното място за служителите. Технологиите сега ни освобождават от „оковите“ на нашите бюра, за да работим навсякъде и по всяко време, а служителите търсят гъвкаво работно време далеч от бюрата си през своя 8-часов работен ден. Нашите решения имат за цел да накарат служителите да се чувстват по-свързани с дадена организация и позволяват да се постигне сътрудничество чрез обединяване на хора, процеси и технологии.

Едно проучване на изследователска фирма Future Workplace, специализирана в подготовката и набирането на персонал, развитието и изживяванията на служителите, наскоро установи, че 76% от запитаните вярват, че работата вече не е само въпрос на това къде се намирате – става въпрос и за това какво сте свършили. Това убеждение е продиктувано от смяната на поколенията на работното място – както физически, така и от гледна точка на използваните инструменти и технологии. Проучването установи, че 62% от запитаните смятат, че технологията следва да помагат на служителите да бъдат по-продуктивни и да се сътрудничат по по-интерактивен начин.


Всичко се променя, но никога не е било толкова бързо преди момента, в който се намеси Интернет на нещата (IoT). IoT подготви сцената за технологична революция, тъй като машините от всякакви форми и размери, намиращи се вкъщи, в офиса и заобикалящи живота ни, започват да комуникират и да автоматизират досадни задачи, да се грижат за нуждите ни и да ни дават възможност да се фокусираме върху основната си дейност.


Работното място на бъдещето изисква екипи, които да работят по-интелигентно и по-ефективно заедно – независимо дали са в директен контакт, или са на хиляди километри едни от други. Според проучването на Deloitte Millennial Survey за хората, достигащи пълнолетие в началото на 21-и век, 59% от тях вземат под внимание стандарта на технологиите, предлаган от потенциалните работодатели, при търсенето на работа. Освен това 78% от тях казват, че са били повлияни от това доколко дадена компания е иновативна, когато кандидатстват за работа.

За положително изживяване на работното място

За положително изживяване на работното място

Работодателите търсят начини да привлекат и задържат персонала, а това включва техните изпълнители. Положителното изживяване на работното място спомага за постигането на тази цел, което е основание за тревога от страна на Ръководителите „Човешки ресурси“ и Главните изпълнителни директори. Понастоящем офис пространството е постоянен разход, но превръщането му в променлив разход може да Ви позволи да предизвикате промяна в стратегията за работното място. По-високи нива на финансов одит засилват интерес към измерване на ефективността на сградите. 


Точно тук се оказва полезно управлението на заеманото пространство, „чувството, че сте свързани“ с дадена организация е реална част от изживяването на работното място, което все по-често се постига извън света на корпоративния интранет и електронна поща. Днес това е основната причина за по-голям интерес към цифровите означения.

[TempITemplate.Template]: http://server/CMSVirtualFiles/Transformations/=vg=17587c72-519d-4998-b8d6-a58d553d6e2a/DD.Solution/Detail.Components.ascx(65): error CS0103: The name 'GetSolutionHardwareUrls' does not exist in the current context

Работното място на бъдещето

Работното място на бъдещето

Открийте идеалното виртуално работно място, независимо от това къде се намира.

Konica Minolta предлага платформа за сътрудничество, която Ви дава възможност да автоматизирате и координирате цялата си работна среда и да помогнете на служителите си да бъдат по-продуктивни, като използвате по най-добрия начин най-новите достижения в технологиите. 


С приложенията за планиране на заетостта на заседателните залите, например можете да направите заседанията си по-продуктивни дори преди още да се започнали. Без повече търсене на налично място за сътрудничество, само за да установите, че резервацията е дублирана. Можете дори да резервирате определени зали въз основа на специфичните нужди на Вашата среща. 


Само с няколко щраквания на мишката можете да създавате, интегрирате, управлявате и споделяте данни между колеги и външни потребители, работещи по различни проекти. Решенията на Работното място на бъдещето и платформата за сътрудничество Ви дават всички инструменти, от които се нуждаете, за да комбинирате и синхронизирате всички файлове на работното място, данни, календари и информация за контакт, събрани на едно място. По този начин Вашето съдържание и данните са не само лесни за търсене и мащабируеми, но и достъпни на всички устройства. Навсякъде. По всяко време. 


За да извлекат наистина максимална полза от нашата платформа за сътрудничество, потребителите могат също да създават, споделят, организират и съхраняват документи, безопасно и ефективно, в защитена облачна среда.

Управление на заседателни зали, базирано на облака

Управление на заседателни зали, базирано на облака

Управление на виртуални здравни грижи

Управление на виртуални здравни грижи

Виртуални рецепционисти

Виртуални рецепционисти

Системи за регистриране на посетители

Системи за регистриране на посетители

Решения за управление на фирмено съдържание

Решения за управление на фирмено съдържание

Роботика за телеприсъствие

Роботика за телеприсъствие

Всичко започва от една идея

Ideation Platform на Konica Minolta е платформа, което осигурява на потребителите си среда, в която идеите могат да се споделят, да се работи по тях, да се организират и да прерастват в нищо по-голямо. С Ideation Platform организациите могат да използват собствения си потенциал в подкрепа на вътрешните процеси и ориентираното към клиентите развитие.Свържете се с нас за допълнителна информация

Свържете се с нас за допълнителна информация

Свържете се с нас

Konica Minolta работи усилено, за да подобри бизнеса на клиентите си чрез иновации, фокусирани върху офис средата. Винаги сме готови да чуем повече за Вашите предизвикателства – така че свържете се с нас още днес, за да споделите с нас идеите си за това как да намерите нови решения, свързани с бизнес процесите!

Свържете се с нас

Свържете се с нас
Желая да получа информация на:

Политика за поверителност:*
посочена в политиката за поверителност на Коника Минолта България и давам съгласието си личните ми данни, предоставени от мен чрез изпращане на запитване до лицата за контакт, да бъдат обработвани от Коника Минолта България.

Текстовите полета с * са задължителни!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings