Работното място на бъдещето

Да направим физическите работни места по-полезни в реално време, да подобрим изживяването и ефективността на работното място.

Цялостна цифрова екосистема, която да отговори на нуждите на Вашия бизнес


Работното място на бъдещето се стреми да направи физическите работни места по-полезни в реално време, като подобрява изживяването и ефективността на работното място за служителите. Технологиите сега ни освобождават от „оковите“ на нашите бюра, за да работим навсякъде и по всяко време, а служителите търсят гъвкаво работно време далеч от бюрата си през своя 8-часов работен ден. Нашите решения имат за цел да накарат служителите да се чувстват по-свързани с дадена организация и позволяват да се постигне сътрудничество чрез обединяване на хора, процеси и технологии.

Едно проучване на изследователска фирма Future Workplace, специализирана в подготовката и набирането на персонал, развитието и изживяванията на служителите, наскоро установи, че 76% от запитаните вярват, че работата вече не е само въпрос на това къде се намирате – става въпрос и за това какво сте свършили. Това убеждение е продиктувано от смяната на поколенията на работното място – както физически, така и от гледна точка на използваните инструменти и технологии. Проучването установи, че 62% от запитаните смятат, че технологията следва да помагат на служителите да бъдат по-продуктивни и да се сътрудничат по по-интерактивен начин.


Всичко се променя, но никога не е било толкова бързо преди момента, в който се намеси Интернет на нещата (IoT). IoT подготви сцената за технологична революция, тъй като машините от всякакви форми и размери, намиращи се вкъщи, в офиса и заобикалящи живота ни, започват да комуникират и да автоматизират досадни задачи, да се грижат за нуждите ни и да ни дават възможност да се фокусираме върху основната си дейност.


Работното място на бъдещето изисква екипи, които да работят по-интелигентно и по-ефективно заедно – независимо дали са в директен контакт, или са на хиляди километри едни от други. Според проучването на Deloitte Millennial Survey за хората, достигащи пълнолетие в началото на 21-и век, 59% от тях вземат под внимание стандарта на технологиите, предлаган от потенциалните работодатели, при търсенето на работа. Освен това 78% от тях казват, че са били повлияни от това доколко дадена компания е иновативна, когато кандидатстват за работа.

За положително изживяване на работното място

За положително изживяване на работното място

Работодателите търсят начини да привлекат и задържат персонала, а това включва техните изпълнители. Положителното изживяване на работното място спомага за постигането на тази цел, което е основание за тревога от страна на Ръководителите „Човешки ресурси“ и Главните изпълнителни директори. Понастоящем офис пространството е постоянен разход, но превръщането му в променлив разход може да Ви позволи да предизвикате промяна в стратегията за работното място. По-високи нива на финансов одит засилват интерес към измерване на ефективността на сградите. 


Точно тук се оказва полезно управлението на заеманото пространство, „чувството, че сте свързани“ с дадена организация е реална част от изживяването на работното място, което все по-често се постига извън света на корпоративния интранет и електронна поща. Днес това е основната причина за по-голям интерес към цифровите означения.

Работното място на бъдещето

Работното място на бъдещето

За положително изживяване на работното място

Работодателите търсят начини да привлекат и задържат персонала, а това включва техните изпълнители. Положителното изживяване на работното място спомага за постигането на тази цел, което е основание за тревога от страна на Директори „Човешки ресурси“ и Главни изпълнителни директори. Понастоящем пространството е постоянен разход, но превръщането му в променлив разход може да Ви позволи предизвикването на промяна в стратегията за работното място. По-високи нива на финансов одит засилват интерес към измерване на ефективността на сградите. 


Точно тук се оказва полезно управлението на заеманото пространство, „чувството, че сте свързани“ с дадена организация е реална част от изживяването на работното място, което все по-често се постига извън света на корпоративния интранет и електронна поща. Днес това е основната причина за по-голям интерес към цифровите означения.

Хардуер
hardware icon
Хардуер за печат на Konica Minolta

Искате най-доброто в областта на цифровия производствен печат? Току-що го намерихте. Производственият и офисен печат на Konica Minolta са индустриални еталони, с устройства, които предлагат революционно качество на цветното изображение, ултрависока скорост на черно-бял печат, професионални опции за вграждане, отговарящи на Вашите специфични задания за печат, и др. Независимо от размера или областта на специализация на Вашата компания, нашите устройства Ви позволява да изграждате печатна инфраструктурата, да управлявате цифрово съдържание, да въвеждате най-съвременни измервателни уреди и да проучвате други решения, предназначени да променят работния Ви процес отвъд познатото.

Софтуер
software icon
Софтуерни продукти на Konica Minolta

Разгледайте безбройните различни начини, по които софтуерните продукти на Konica Minolta могат да подобрят работата Ви. Konica Minolta решава проблемите на Вашата компания, съчетава различните стилове на работа и предлага софтуерни решения, отговарящи на нуждите на Вашата индустрия. Като приоритизира нуждите Ви по всяко време, Konica Minolta отговаря на софтуерните изисквания дори на най-взискателните световни организации. Като използвате системата, можете да ограничите разходите за всички отпечатани или копирани материали, да създавате усъвършенствани мерки за сигурност, за да се гарантира, че чувствителните документи не попадат в неоторизирани ръце и др.

Услуги
service icon
Винаги на Ваше разположение

Нашият опитен и компетентен персонал от специалисти ще отговори на всички Ваши въпроси и ще Ви покаже как да работите с продукта си. Нашите услуги функционират във Ваша полза в рамките на система за поддръжка, предназначена да гарантира на Вас и на компанията Ви извличането на максимална полза от решенията. Ние предлагаме широка гама от различни услуги, включително оптимизирани услуги за печат, за да комбинираме консултиране; внедряване на хардуер и софтуер; управление на работния поток, за да намалите разходите за документи; и интелигентни услуги за защита, за да поддържате безопасността на бизнеса си.

Открийте идеалното виртуално работно място, независимо от това къде се намира.

Konica Minolta предлага платформа за сътрудничество, която Ви дава възможност да автоматизирате и координирате цялата си работна среда и да помогнете на служителите си да бъдат по-продуктивни, като използвате по най-добрия начин най-новите достижения в технологиите. 


С приложенията за планиране на заетостта на заседателните залите, например можете да направите заседанията си по-продуктивни дори преди още да се започнали. Без повече търсене на налично място за сътрудничество, само за да установите, че резервацията е дублирана. Можете дори да резервирате определени зали въз основа на специфичните нужди на Вашата среща. 


Само с няколко щраквания на мишката можете да създавате, интегрирате, управлявате и споделяте данни между колеги и външни потребители, работещи по различни проекти. Решенията на Работното място на бъдещето и платформата за сътрудничество Ви дават всички инструменти, от които се нуждаете, за да комбинирате и синхронизирате всички файлове на работното място, данни, календари и информация за контакт, събрани на едно място. По този начин Вашето съдържание и данните са не само лесни за търсене и мащабируеми, но и достъпни на всички устройства. Навсякъде. По всяко време. 


За да извлекат наистина максимална полза от нашата платформа за сътрудничество, потребителите могат също да създават, споделят, организират и съхраняват документи, безопасно и ефективно, в защитена облачна среда.

   

   

Mobility feature icon

Управление на заседателни зали, базирано на облака

Икона за функцията за качество

Решения за управление на фирмено съдържание

Икона за функцията за използваемост

Роботика за телеприсъствие

Икона за функцията за използваемост

Управление на виртуални здравни грижи

Productivity feature icon

Виртуални рецепционисти

Technology feature icon

Системи за регистриране на посетители