AccurioPro Flux Essential

Единственият софтуер за предпечат, от който се нуждаете!


Интелигентните функции за печат, включително шаблони и цветово разделяне, спестяват време и пари на потребителя, предлагайки цялата необходима функционалност за ефективни процеси на предпечат. Автоматизирането на повтарящи се задачи и централизираното управление на всички производствени печатни машини ще умножи производителността на вашата печатен отдел.


AccurioPro Flux Essential идва с предварително дефиниран набор от схеми за налагане (като брошура, обединение в група и т.н.), които автоматизират склоните към грешка задачи за печат при подреждане на няколко страници на един лист. Функционалността също така улеснява създаването на индивидуални хартиени формати и сигнатура за производство на поръчкови печатни продукти, като например персонализирани брошури. Потребителите се възползват от максималната лекота на използване и спестяват значително време.

Операторите трябва само веднъж да настроят шаблони за да пестят много време при повтарящи се предпечатни дейности. Те могат да избират от широк спектър от интелигентни функции за печат, за да администрират всички входящи задачи. Включена е мощна готова функционалност за професионално редактиране на задания. Последващо редактиране на заявките за печат повишават гъвкавостта на печатните отдели, докато налагането опростява и ускорява дългите задачи за подреждане на няколко страници на един лист.

 

Вашата предпечатна работа никога не е била толкова гладко изпълнявана или лесна за управление.

 

Най-професионалното редактиране, което ще намерите на пазара

 

Имате ли собствена печатарски бизнес - или може би вътрешен печатен отдел? Като доставчик на печатни услуги, вие сте наясно, че за да произвеждате и доставяте безупречни продукти в кратки срокове, се нуждаете от най-съвършените печатни продукти в света.

 

Вие не искате да губите време с повтарящите се задачи, за които обикновено се налага да създавате много подобни задания за печат. Извършването на тази действия ръчно отнема време, неудобно е и генерира ненужни разходи, тъй като изисква повече ръчен труд. Искате да организирате печатната си продукция по най-ефикасния и най-евтиния начин, като винаги използвате най-подходящото изходно устройство за производството на всяка работа.

 

Разделянето на задачите на отделни цветни и черно-бели разпечатки често е най-рентабилният подход, но за да направите това, ще са необходими професионални софтуерни приложения, които също трябва да могат да приемат заявки за късни тиражи от вашите клиенти. По този начин винаги ще реагирате професионално и максимално гъвкаво и ще можете да посрещнете дори най-кратките срокове за доставка.

 

Софтуерът за професионален предпечат (Make-Ready) ви дава възможност да правите промени в последната минута, за да зададете настройките за печат само за секунди преди изпращането на заданието за печат. С правилното Make-Ready приложение не е проблем да вмъквате листове с раздели, да изтривате страници или да добавяте подробни детайли за обработка на задачите, като финиширане на брошури, налагане, разделяне на цветовете или маркировки за рязане точно преди печат. Благодарение на визуализацията в реално време, веднага виждате всички промени, направени в работата. Това ви спестява ценно време, защото вече не се налага да създавате примерни отпечатъци.

 

Шаблоните за налагане на професионалните Make-Ready софтуер ви осигуряват цялостната ви ефективност, функцията за разделяне на цветовете подобрява вашата рентабилност, докато функциите за късно редактиране на работата намаляват времето за реакция и увеличават вашата гъвкавост.


AccurioPro Flux - решение за автоматичен печатен поток от Konica Minolta

Пълна гъвкавост - AccurioPro Flux е изключително гъвкав софтуерен пакет, който предоставя на разположение набор от инструменти за организиране, автоматизиране и оптимизиране на целия печатен процес на компанията.

Работен поток на Accurio Pro Flux Essential

Подобрете цялостната ви гъвкавост, ефективност и конкурентоспособност!

Подобрете цялостната ви гъвкавост, ефективност и конкурентоспособност!

AccurioPro Flux Essential е професионално приложение на Konica Minolta за цялостна автоматизация на работния процес при обработка на заявките за печат. Приложението е оптимизирано за използване в CRD (Corporate Reprographics Department) и вътрешни печатни отдели на публични организации, университети и корпорации и осигурява основни функционалности за минимизиране на разходите и максимална възвръщаемост на инвестициите.


AccurioPro Flux Essential дава на доставчиците на печатни материали и на CRD мениджърите, ефективни функционални шаблони. Операторите трябва само веднъж да създадат шаблони, след което могат да спестят много време при повтарящи се предпечатни дейности. Те могат да избират от широк спектър от интелигентни функции за печат, за да администрират всички входящи задачи за печат.


Включена е мощна предпечатна функционалност за професионално редактиране на задания за печат. Финалното редактиране на работния поток подобрява гъвкавостта на печатния отдел, докато налагането опростява и ускорява времеотнемащите задача за подреждане на няколко страници на един лист.

AccurioPro Flux Essential

AccurioPro Flux Essential

AccurioPro Flux Essential опции

 

  • Flux Raster редактор
    Този разширен редактор позволява редактиране на документи на базата на изображение / растер. Тя позволява типични операции за редактиране на изображения (напр. Despeckle, deskew, brush, erase, line, fill) за единични и няколко страници.

 

Какви ползи може да очаквате да постигнете от внедряването на готовите решения на Konica Minolta?

 

  • НАМАЛЕТЕ РЪЧНИЯ ТРУД: Не отделяйте твърде много време за повтарящи се задачи, които обикновено се отнасят за създаване на подобни задачи за печат. Извършването на тази работа ръчно отнема време, неудобно е и генерира ненужни разходи, изискващи повече работна ръка;
  • ОРГАНИЗИРАНЕ НА ПРОИЗВОДСТВОТО: Подредете печатната си продукция по най-ефективния и най-евтин начин, като използвате най-подходящото изходно устройство, за да произведете всяко задание за печат. Разделянето на цветни и черно-бели разпечатки често е най-рентабилният подход;
  • НАЙ-ДОБРИЯ СОФТУЕР В ИНДУСТРИЯТА: Професионалните софтуерни приложения удовлетворяват изискванията за късни промени от вашите клиенти, така че реагирате максимално гъвкаво и отговаряте дори на най-кратките срокове за доставка;
  • ИЗВЪРШВАЙТЕ ПРОМЕНИ В ПОСЛЕДНАТА МИНУТА: Професионалният софтуер за предпечат ви дава възможност да правите промени в настройките за печат в последната минута, преди заданието да е изпратено за производството. С подходящото приложение за предпечат можете да вмъквате листове с разделители, да изтривате страници и да добавяте подробности за обработка на задачите, като финализиране на брошури, налагане, цветово разделяне или печатни маркери точно преди печат;
  • ПОГЛЕД ВЪРХУ ВСЯКА ПРОМЯНА: Визуализацията в реално време ви позволява да виждате всички промени, направени в заявката за печат незабавно, като ви спестява ценно време, защото вече не се налага да създавате примерни отпечатъци;
  • ВКЛЮЧВАЙТЕ ШАБЛОНИ В ПРОЦЕСА НА ПРОИЗВОДСТВО: Шаблоните за налагане, използвани в професионалните софтуери за предпечат, подпомагат общата ви ефективност;
  • ФУНКЦИЯ ЗА РАЗДЕЛЯНЕ НА ЦВЕТОВЕ: Разделянето на цветовете подобрява Вашата рентабилност, докато възможностите за късно редактиране на работа съкращават времето за реакция и увеличават гъвкавостта.

Уебинар: „AccurioPro Flux – как да автоматизираме работния поток и Web-to-Print”


По време на уебинара ще отговорим на следните въпроси:
- На кои предизвикателства пред клиентите отговаря софтуерното ни решение?
-Каква е концепцията и структурата на софтуера?
- Кои са възможностите, които софтуерът предлага по отношение на автоматизация процесите от приемане на поръчката до готовия продукт?
- Какви са ползите за клиентите, които избират AccurioPro Flux?

Свалете след регистрация
Webinar AccurioPro Flux poster

ИЗТЕГЛЕТЕ ПРОДУКТОВАТА БРОШУРА

AccurioPro Flux Essential
AccurioPro_Flux_Essential_Make-ready_datasheet thumbnail

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС