MOBOTIX 7

 


ПЛАТФОРМАТА MOBOTIX 7 ЩЕ ПРОМЕНИ ПРЕДСТАВАТА ВИ ЗА ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕТО

ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ БЕЗКРАЕН БРОЙ ОТ ВЪЗМОЖНОСТИ

 
Системната платформа MOBOTIX 7 вече включва специални приложения, които покриват значителен брой специфични индустриални изисквания. Освен това платформата е отворена за приложения, разработени от трети страни (партньори и клиенти). Това позволява непрекъснато да се създават нови решения според специфичните нужди на клиента.

 

Платформата MOBOTIX 7 - отворена за нови идеи!


Запознайте се със стемната платформа MOBOTIX 7, представляваща цялостна видео система, оборудвана с безплатни инструменти за видео анализ което означава, че може да работи без лицензи или видео сървъри.

Бъндел пакети

Възползвайте се от нашите пакетни приложения, подходящи за определени сфери на приложение и гарантирано работещи паралелно в една камера MOBOTIX.
Възползвайки се от нашите пакетни приложения ви спестявате до 70% от стойността в сравнение с покупката на отделните приложения.

Security Apps Bundle
AI-Intrusion-Pro; AI-Loitering; AI-Lost

Traffic Apps Bundle
AI-Road3d; AI-Incident

Retail Apps Bundle
AI-People; AI-Heat; AI-Occupancy; AI-Overoccupancy: AI-Crowd; AI-Overcrowd

Fire & Smoke Apps Bundle
AI-Fire; AI-Smoke
 

Лесно ли е закупуването и активирането приложения и пакети

Всеки брой лицензи за приложения или идентификатори за активиране могат да бъдат закупени от Коника Минолта или наш оторизиран партньор.

Лицензиране на приложения на MOBOTIX

Приложенията на MOBOTIX могат да бъде препратен онлайн от нашия лицензен портал директно до крайния клиент по имейл. Самата активация се извършва чрез безплатния софтуер за управление MxManagementCenter (версия 2.2 или по-нова).

Партньори или крайни клиенти също могат да лицензират приложения, ако имат активен лиценз.

Подробни инструкции за експлоатация на лицензионния портал, можете да намерите под тази връзка:

Технологии

Технологии
Mx_MxAnalytics2_whymobotix_930x550.jpg   Mx_MxActivitySensor_whymobotix_930x550.jpg

MxAnalytics

       

MxActivitySensor

Видео анализ и разпознаване на поведението

 

Най-надеждния видео сензор в трудни условия

MOBOTIX камерите включват пакет за видео анализ позволяваш създаването на топлинни карти и броене на хора и обекти движещи се в предифинирани коридори, с автоматични отчети ако обекта например спрете или обърне посоката.

  MOBOTIX технология, която позволява регистриране на движение само на хора и предмети, и игнорира всички останали промени в полето, предлагайки намаляване на фалшивите аларми с до 90%.
Mx_MxPEG_whymobotix_930x550.jpg   Mx_ThermalOverlay_whymobotix_930x550.jpg

MxPEG+

       

Dual Thermal

Оптимизиран видео кодек

 

IP камери с двоен термален и оптичен сензор

MxPEG + е единственият видео кодек, който е проектиран за приложения за IP видеонаблюдение, като осигурява висококачествено заснемане на движение във всеки отделен кадър с резолюции до 6 мегапиксела. 

Научи повече

 

Термосистемата с поддържка на  допълнителен втори оптичен видео сензор. Заедно с вградения видео сензор „MxActivitySensor“, термалната камера е най-доброто средство за откриване и докладване на движещи се обекти в условия на пълна тъмнина.


Научи повече

Свържете с нас

Свържете с нас

Имате въпрос за решенията за видеонаблюдение или искате да заявите демострация?