BIZHUB C3120I И BIZHUB C3100I ОТ KONICA MINOLTA ЗА ПОВИШАВАНЕ НА ПРОДУКТИВНОСТТА ВЪВ ВАШИЯ ДОМАШЕН ОФИС

| 21 октомври 2022

Konica Minolta Business Solutions Europe обяви старт на продажби на две достъпни, компактни, лесни за използване и с високо ниво на свързаност пълноцветни А4 печатни устройства.


bizhub C3120i и bizhub C3100i са идеални за повишаване на производителността при отдалечена работа, в комфорта на вашия дом.

Компактен размер и леко тегло
Пандемията доведе до необходимостта от адаптиране на много домове като работни места и места за обучение. И двете устройства изискват малка площ поради компактните си размери (41 x 43 см) и лекото тегло, което ги прави идеални, особено когато пространството е ограничено. Освен това машините са безшумни в режим на готовност, което ги прави незабележими, където и да се намират.

Лекота на инсталиране и високо ниво на свързаност 
Изключително лесната инсталация, конфигурация и работа позволяват използване на устройството бързо и удобно, с възможност за запазване на предпочитани настройки за бърз и лесен достъп. Контролният панел може да се премести във вертикално положение, което е много полезно, когато седите до устройството.

И двете устройства осигуряват мобилна свързаност, от която се нуждае дистанционната работа. Поддържат се както Android (Mopria), така и iOS (AirPrint), както и NFC докосване за печат/сканиране. Нещо повече, специалното приложение Mobile Print може да се използва за печат, копиране, сканиране и факс от смартфон или таблет. Освен това, с bizhub C3120i документите и снимките могат да се изпращат за печат директно от компютър чрез Wi-Fi или чрез специалния USB порт на всяка машина, което осигурява предварителен преглед на файла преди печат.
 
С помощта на вградената функция за фиксиране и завъртане, потребителите могат да коригират изображенията, които са направили със своя смартфон на документи, книги или списания, и да отпечатат изображението във високо качество.
 
Защита на поверителни документи
За да се гарантира сигурността на поверителна или чувствителна информация, заданията за печат могат да бъдат защитени с парола и временно запазени (всяка машина има 512MB памет) и ще се отпечатат само след като на сензорния панел бъде въведена правилната парола.
 
Увеличена производителност
Голяма тава за хартия може да съхранява до 250 листа, намалявайки нуждата от презареждане при по-дълги тиражи. Може да обработва картони от 60 g/m2 до 176 g/m2, което го прави идеалния избор за производство на широка гама от различни печатни артикули. Благодарение на двустранен печат и три нива на плътност на тонера (светъл, по-лек, най-лек) консумацията на хартия и тонер може да бъде намалена. Освен това и двете устройства ще получат престижния немски сертификат Blue Angel съгласно DE-UZ 219, с който се отличават екологични продукти. Стойността на TEC е само 0,38 kWh/седмица, което означава, че устройствата консумират много малко електроенергия.

quotation marks

Konica Minolta е призната в целия свят като пазарен лидер и иноватор в печата и решенията, които създават интелигентно свързано работно място. Тези компактни, силно свързани и достъпни машини са идеални за хора, които работят и/или учат вкъщи и се нуждаят от малко и надеждно многофункционално устройство.

Олаф Лоренц

Ръководител на отдела за международен маркетинг, Konica Minolta Business Solutions Europe