ACCURIOJET KM-1 НА KONICA MINOLTA С ОЩЕ ПО-ГОЛЯМО ПРИЗНАНИЕ ОТ FOGRA

| 25 ноември 2022

Още два от представителите на серията AccurioJet KM-1 UV LED цифрови мастиленоструйни печатни системи на Konica Minolta са сертифицирани по международния стандарт FOGRA като още по-голямо признание за невероятната им стабилност, гъвкавост и прецизност на цветовете.


Моделите AccurioJet KM-1e и KM-1e с висока разделителна способност (HD), последователи на оригиналния KM-1, са удостоени с престижния сертификат.

 

Изследователският институт FOGRA (Fogra Research Institute for Media Technologies) работи под егидата на Германската федерация на Асоциацията за индустриални изследвания (AiF) и сертифицира по FOGRA51, 52 и 59 и двата модела. Пресите Konica Minolta AccurioJet KM-1e HD и KM-1e бяха удостоени и с признание Japan Color 2011 и GRACoL2013_CRPC6 в областта на профилирането.

 

Преди три години Konica Minolta стана първият в света производител на печатни машини и глобален доставчик на решения, който получи сертификат по FOGRA53 за своя първи модел от серията AccurioJet KM-1, който продължава да помага на клиентите да преоткрият възможностите в областта на печата. Други признания включват спечелването на наградата „Най-добра цветна листова  B2+ преса“ от Европейската Асоциация за Дигитален Печат (EDP).

 

Индустриалните преси KM-1 на Konica Minolta продължават да подпомагат процеса по изграждане на мост между дигиталния и офсетовия печат, тъй като все повече печатници виждат предимствата на цифровите технологии. Други предимства включват възможността за извършване на хибриден печат с интегриране на серията AccurioJet KM-1 в съществуващи процеси, двустранен печат, по-големи размери на листа и възможност за печат върху голямо разнообразие от материали с и без покритие, включително субстрати като опаковки картон, леки хартии и текстурирани субстрати.



Той добави: „Работейки в тясно партньорство с нашите клиенти, ние им помагаме да открият нови хоризонти за развитие на техния бизнес по устойчив начин чрез иновативни решения, докато продължават да вървят по пътя на своята дигитална трансформация.“

AccurioJet KM-1e - БЪДЕЩЕТО В ДЕЙСТВИЕ

AccurioJet KM-1e е дигитална пълноцветна LED UV InkJet преса, която предлага безкрайни възможности. Разширихме приложенията за задания за печат, намалихме времето за престой и подобрихме работния процес, предлагащ по-висока производителност и увеличени приходи.