Системи за видеонаблюдение на обекти за продажби на дребно

Позволете нашата технология да се погрижи за Вашата сигурност

Без мъртви точки във Вашата сигурност, стратегия за продажби или маркетинг – с видеонаблюдение на обекти за продажби на дребно


Цялостна система за видеонаблюдение, която ще преобрази начина Ви на работа

Услугите за видеосигурност на Konica Minolta могат значително да подобрят Вашия маркетинг, да увеличат продажбите и да превърнат магазина Ви в едно по-добро и по-сигурно място. 

 

Пречат ли Ви проблемите със сигурността да се фокусирате върху развитието на Вашата компания? Проявявате ли интерес към използването на IP камери за видеонаблюдение, с цел да направите инфраструктурата си по-сигурна? 

 

Ако нямате доверие на Вашата съществуваща система за видеонаблюдение или бихте искали да инвестирате в едно изключително решение, Konica Minolta може да Ви помогне да се насладите на сигурността и спокойствието, когато затваряте магазина си вечер. Фирмената технология с 360° полусферични IP камери разполага с функционалността да покрива периметъра на всички Ваши помещения, а полусферичната обработка предлага по-високо качество и разделителна способност на видеото, което гарантира, че можете да уловите допълнителните детайли. 

 

Съвременната IP камера обаче не само Ви помага при предотвратяване на кражби и осигуряване на доказателствен материал за съмнително поведение, тя може да се използва като средство за генериране на изключително ценни данни, с цел подобряване на дизайна на Вашия магазин и предпочитанията на клиентите. 

 

И Вие, и клиентите ще се влюбите в дискретния дизайн на системата за видеонаблюдение, а от камерата ще научите изключително много за навиците на пазаруване на клиентите си, така че да успеете да се съобразите стратегията си за продажби с техните предпочитания.

СЕКТОР ЗА ПРОДАЖБИ НА ДРЕБНО

СЕКТОР ЗА ПРОДАЖБИ НА ДРЕБНО

Фокусирайте се върху това, което е истински важно за Вашата компания

Позволете на нашата технология да се погрижи за Вашата сигурност. Надеждната и ефективна инфраструктура на MOBOTIX записва всичко, от което се нуждаете.


Технологията за 360° полусферична IP камера Ви дава възможност за генериране на ценни данни, които можете да използвате не само за предотвратяване на кражби и осигуряване на доказателствен материал за подозрително поведение, а например за подобряване на дизайна на Вашия магазин и предпочитанията на клиентите. От камерата можете да научите повече за потребителското поведение на хората, които посещават магазина Ви, така че да изготвите стратегията си за продажби в най-големи подробности .


Решението за видеонаблюдение на MOBOTIX предлага множество вълнуващи предимства. Системите интегрират бизнес интелиджънс (BI) с видеосигурност, предлагайки съвременно IP видеорешение, което действа както като мярка за предотвратяване на кражби, така и като видеодоказателство, и винаги използва ясни и отчетливи изображения. Решенията за видеонаблюдение на MOBOTIX са проектирани дискретно и предлагат максимално покритие с минимален брой камери (използване на „полусферична технология“). Притежаващи високо ниво на киберзащита, благодарение на криптираната комуникация, решенията са перфектен инструмент за бизнес интелиджънс (BI), показващ кои са Вашите най-ефективни дейности по продажби и как да увеличите печалбите в магазините си.


Решенията са с вграден видеоанализ (броене на обекти,топлинна карта,откриване на поведение).

Хардуер
hardware icon
Повече от стандартно решение

Камерите MOBOTIX могат да бъдат използвани по най-различни начини в една съвременна организация и са познати със своята изключителна надеждност. Те предлагат максимална енергийна ефективност и са невероятно точни - една камера може да наблюдава дискретно огромна зона без мъртви точки.

Софтуер
software icon
Всичко от един доставчик

Софтуерното решение на MOBOTIX Ви позволява да се възползвате от видеоуправлението, видеоанализа и контрола на устройствата, а системата за управление на видеонаблюдението (VMS) означава, че няма нужда от централен сървър за управление. Благодарение на вградените видеоанализи (броене на обекти,топлинна карта,откриване на поведение) всички видеоданни се анализират в реално време вътре в камерата, което гарантира ,че не се изпозлва ненужен трафик на данни в мрежата.

Услуги
service icon
Цялостна услуга

MOBOTIX е неотклонно до Вас през всеки етап от процеса, като Ви предоставя концепцията за перфектно и всеобхватно решение в сферата на сигурността. Започвайки с подробна консултация, включваща проучване и анализ на обекта, MOBOTIX определя решение, което е идеално съобразено с нуждите на Вашата компания и е предназначено да оптимизира и подобри цялата Ви инфраструктура за видеонаблюдение. Проектът включва професионален монтаж, последван от услуги за отдалечено наблюдение, контролиращи ИТ инфраструктурата и състоянието на мрежата, както и поддръжка, гарантираща безпроблемната работа на Вашата видеосистема за сигурност по всяко време.

Системи за видеонаблюдение на обекти за продажби на дребно

Системи за видеонаблюдение на обекти за продажби на дребно

Повече от стандартно видеонаблюдение

Висококачествената система с 360-градусово видеонаблюдение осигурява фокусирано HD видео, покриващо цялото пространство. Решението предлага редица нови функционалности, които могат да бъдат персонализирани, така че да отговарят на Вашите бизнес нужди. Видеонаблюдението за обекти за продажби на дребно ще Ви помогне да анализирате поведението на Вашите клиенти докато се намират в обекта чрез записване на броя на посетителите и проследяване на техните движения и дейности. 


Чудите ли се кой е най-посещаваният щанд в магазина Ви и къде Вашите клиенти прекарват по-голямата част от времето си? Решението на MOBOTIX за търговски обекти за продажби на дребно осигурява възможността да изучите тяхното покупателно поведение, да вземате решения въз основа на фактите и да увеличите значително продажбите си. Чрез проследвяване на движението на потребителите в самия магазин се създава топлинна карта, която ще ви позволи да анализирате  за секунди най-посещаваните места в обектите и тенденциите в пазаруването. Ще узнаете времето за откриване на конкретен продукт, кои са най-популярните области в магазина и кои най-пренебрегваните. Това помага на търговците на дребно да узнаят как да популяризират продуктите си по-добре и да оптимизират своя магазин по-ефективно, както и да повлияят на маркетинговите кампании.  Редовното проследяване на тези схеми ще Ви помогне да достигате до по-информирани решения по отношение на служителите си, така че да наемате повече хора за най-натоварените часове на пазаруване, което ще направи клиентите по-щастливи, ще увеличи продажбите Ви и ще спести пари. 


С помощта на Konica Minolta можете да подобрите Вашия маркетинг, да увеличите продажбите си и да превърнете обекта си в едно по-сигурно място. 

   

   

Mobility feature icon

360° изглед

Икона за функцията за използваемост

Анализ на поведението на клиентите

Икона за функцията за работа с носители

По-добро планиране на персонала

Technology feature icon

Висококачествено видео

Икона за функцията за персонализиране

Оптимизация на маркетинга

Productivity feature icon

Броене на посетителите

Изтеглете уебинар на тема: Интелигентно видеонаблюдение за търговски обекти

Регистрирайте се, за да научите как преброяването на посетителите, анализирането на движението в конкретни области на помещенията и разбирането на тези дейности могат да спомогнат за увеличаване на оборота и да улеснят анализа на потребителското поведение.

Свали след регистрация
Webinar-Video surveillance for retail

Свържете се с нас

Свържете се с нас

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Желая да получа информация на:

Политика за поверителност:*
посочена в политиката за поверителност на Коника Минолта България и давам съгласието си личните ми данни, предоставени от мен чрез изпращане на запитване до лицата за контакт, да бъдат обработвани от Коника Минолта България.

Текстовите полета с * са задължителни!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings