Превенция на нагряване на критично оборудване

Надеждно наблюдение на машини


Търсите решение, което да удължи живота на вашето критично оборудване?

Машините са от съществено значение за много производствени процеси, но също така се нуждаят от редовна грижа и внимание. За да избегнете скъпи повреди, важно е да извършвате превантивна поддръжка и да проверявате температурата на машините. Нашето решение може да ви помогне да наблюдавате вашите машини с термични камери, които могат да видят топлинната енергия, която е невидима за нашите очи. Те могат да превърнат тази енергия в изображение, което показва температурата на всяка част от машината.

Използвайки най-новите терморадиометрични технологии, нашите термални камери могат да ви дадат прецизни температурни измервания за всеки пиксел от изображението. По този начин можете да забележите всяко прегряване или аномалия, която може да означава проблем. Нашето решение може да ви помогне да поддържате вашите машини в добро състояние и да подобрите вашата производителност и ефективност.

Какви са ползите?

Какви са ползите?
  • Една камера следи температурите на множество компоненти.
  • Бързо идентифициране на температурни аномалии.
  • I/O модулът има способността незабавно и дистанционно да командва машината да се изключи при спешност.
  • Термалната камера работи денонощно, осигурявайки сигурно и надеждно средство за проверка на температурата на машината без необходимост от специален служител.
  • Камерата има способността да излъчва предупреждения към членовете на персонала и да уведомява екипа за поддръжка при нередности.

Брошура: Превенция на нагряване на критично оборудване

За да поддържате производството си гладко и ефективно, трябва да се грижите добре за вашите машини. При проследяване на тяхната температура, ще можете да получите информация за първите признаци за неизправности, които биха ви костват много време и ресурси. Благодарение на най-добрите терморадиометрични технологии, нашите камери предоставят точни и надеждни данни 24/7. 
 
Изтеглете брошурата, за да научите как с помощта на системата за термо мониторинг на Konica Minolta, може да поддържате вашите помещения за батерии и мотокари безопасни и ефективни.

Изтегли брошура

Свържете се с нас

Свържете се с нас

Изпратете запитване