ОПИТАЙТЕ. ИЗСЛЕДВАЙТЕ. ОТКРИВАЙТЕ.

Пригответе се да бъдете изненадани и възхитени. Вижте как genARate може да превърне стандартен 2D печатен материал в завладяващо 3D изживяване - точно пред очите ви. Но не забравяйте, че genARate не е само за обогатяване на печата. Той също така подобрява дигиталните комуникации, като подпомага по-широки инициативи за дигитална трансформация.

Приложението genARate е безплатно за изтегляне и лесно за използване, така че защо да не го опитате. За броени секунди ще можете да видите как ние придадохме ново значение на традиционните печатни материали в маркетинговия микс и създадохме широк спектър от нови бизнес възможности за изследване.

Стъпка 1:

Изтеглете безплатното ни приложение

Намерете нашето приложение в Apple store или Google Play store и го изтеглете безплатно. След няколко секунди то ще бъде инсталирано на вашето устройство и вече ще е готово за ползване. Просто отворете приложението и се запознайте с неговите функции. 

Стъпка 2:

Насочете устройството си към задействащото изображение

За да видите genARate в действие, използвайте приложението, за да сканирате задействащото AR изображение - това е изображение, което е ясно маркирано с икона на AR. Предоставихме подбор от изживявания, с които можете да се запознаете на демо страницата ни.

Стъпка 3:

Изживейте магията на добавената реалност

След като сканирате задействащото AR изображение, ще можете да се насладите на вълнуващото AR съдържание, което оживява пред очите ви. Може да взаимодействате със съдържанието и да разберете какво прави genARate толкова мощен инструмент.

УБЕДЕТЕ СЕ В СИЛАТА НА genARate

Едно е да говорим за genARate, съвсем друго е да го видите в действие.

Кликнете върху връзката по-долу, за да изтеглите някои материали, обогатени с AR, и да изпитате магията.

Вижте демо страницата ни

Инсталирайте genARate

Опитайте genARate още сега - изтеглянето е безплатно

iOS App Store Google Play