СЪЗДАВАНЕ НА СТОЙНОСТ. ДОБАВЯНЕ НА СТОЙНОСТ.
ОТКРИВАНЕ НА НОВИ ВЪЗМОЖНОСТИ.

Разкриване на потенциала на печата с добавена реалност

genARate предлага проста и ефективна интеграция на съдържание, което позволява на потребителите незабавно да консумират нова информация. Той е създаден, за да Ви помогне да откриете допълнителни бизнес възможности. След това можете да проследите ROI с лесно измерим анализ и да докажете успеха на Вашата интерактивна комуникация.

Нашата платформа предоставя рентабилен начин за експериментиране с възможностите за добавена реалност към печата, благодарение на ниските си разходи и ограничените свързани рискове, което е един добър начин да започнете да започнете да откривате възможностите на кампаниите и съдържанието с добавена реалност.

КЛЮЧОВИ ФУНКЦИОНАЛНОСТИ НА genARate.

Уеб базиран

Работете бързо и ефективно, без да е нужно да инсталирате допълнително софтуерно приложение за десктоп. Просто влезте в genARate Studio с избрания от вас уеб браузър и дайте свобода на творческото си мислене.

Не се изисква кодиране

Не е необходимо да имате задълбочени познания в HTML или друга сложна програма. Бързо създавайте силни преживявания с помощта на вградени инструменти, само с плъзгане и пускане на желаното съдържание.

Инструменти за анализи

Вижте точно какво виждат вашите потребители, какъв процент използват genARate и изчислете вашата възвръщаемост на инвестициите. Всичко това получавате от един мощен, но прост набор от инструменти.

Многоезична поддръжка

На какъвто и език да говорите вие или вашата аудитория, genARate работи за вас.

Други приложения

Публикувайте съдържание в приложението genARate или добавете функция genARate към собственото си съществуващо приложение за добавена реалност.

Създадено за екипна работа

За всеки план могат да бъдат създадени множество потребителски акаунти. Предлагат се също обучение и консултации, за да въведете екипа си възможно най-бързо.

ФУНКЦИОНАЛНОСТИ ПО СЪЗДАВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕ ДО ПУБЛИКУВАНЕТО МУ

Добавете вашето AR съдържание бързо и ефективно, без да има нужда от десктоп приложение, като използвате нашия мощен софтуер за разпознаване на изображения, заедно с персонализирани инструменти за въвеждане на HTML и анимация. След като обогатите с добавена реалност съдържанието си, го управлявайте и следете въздействието, което оказва, използвайки нашия набор от поддържащи инструменти.

Платформата поддържа изображения, видеоклипове, бутони, 3D модели, текст и HTML, като можете да изберете и да направите комбинация от всякакви опции, които да отговарят на идеята и изискванията ви. Можете да тествате преди да публикувате готовия материал, можете дори да актуализирате във всеки един момент AR елементите след публикуването на съдържанието, ако решите.

Съхранявайте всичките си създадени активи или файлове на специално предназначено място за съхранение в облака и използвайте genARate поддържаните приложения, които автоматично се свързват с облака за най-бърза възможна интеракция с крайния потребител. Можете да създадете своя собствена версия на приложението genARate или да я включите във вашата вече съществуваща версия.

С възможността за достъп на няколко потребители наведнъж до платформата за създаване на съдържание, заедно със споразумението за нивото на предоставяните услуги и поддръжка, можете да получите помощ, съдействие и обучение, от които се нуждаете, за да започнете работа с genARate, винаги когато имате нужда.