ВДЪХНОВЯВАЙТЕ, ИНФОРМИРАЙТЕ, АНГАЖИРАЙТЕ

С genARate създаването на съдържание с добавена реалност е по-лесно, отколкото може да си представите, което ще осигури бързото връщане на печата на челните места във вашия маркетингов микс. Интуитивно и мощно, нашето решение за разработка включва всичко необходимо за създаване, публикуване, използване и измерване на ефективността на комуникацията.

Без значение дали сте агенция, търговска печатница, централен репрографски отдел или маркетинг отдел, нямате нужда от предишен опит или експертиза в областта на кодирането. Просто плъзнете и пуснете различен тип съдържание  - бутони, връзки, видеоклипове и други, наслагвайки ги с отпечатаните си изображения и изградете многопластово съдържание, с което вашата аудитория може да взаимодейства. Изключително лесно е. 

Стъпка 1:

Качете вашетo зaдействащо изображение, при сканирането на което да се визуализира добавената реалност

Започнете, като отворите уеб браузър и влезете в genARate Studio. Качете вашите изображения само с няколко клика на мишката. Това става бързо и лесно с помощта на нашия интуитивен интерфейс. Изберете впечатляващо изображение, достойно да му се вдъхне живот.

Стъпка 2:

Плъзнете и пуснете съдържанието си

Добавете видеоклипове, изображения, текст, уеб връзки или 3D обекти, като използвате нашия drag-and-drop дизайн. Не може да бъде по-лесно. Вече не е нужно да зависите от собствения си ИТ ресурс, за да разчитате на комуникации и кампании, базирани на добавена реалност.

 

Стъпка 3:

Публикувайте съдържанието с добавена реалност

След като сте доволни от резултата, е време да го споделите с широката публика. Можете да изберете да разрешите на потребителите да сканират и консумират вашето съдържание от телефона и таблета си чрез нашето мобилно приложение или имате опцията да брандирате приложението със собствената си марка.

Как да започнете

Въпреки че genARate е изключително интуитивен за използване, ние създадохме удобно ръководство, което ще ви помогне с малко повече подробности около процеса на създаване на съдържание и ще ви покаже как да се възползвате изцяло от печата с добавена реалност.

Обяснено е всичко, което трябва да знаете - от качването на първото ви съдържание, до управлението му и публикуването му. Освен това е описано как се използва нашият прост инструмент за отчетност, за да се анализира ангажираността на потребителите и ефективността на вашето съдържание с добавена реалност.

Изтеглете го, прочетете го, запазете го и го преглеждайте винаги, когато имате нужда.

Изтеглете ръководството

Изтеглете genARate

Опитайте genARate още сега - изтеглянето е безплатно

iOS App Store Google Play