Konica Minolta

България

Управлявани ИТ услуги

УПРАВЛЯВАНИ ИТ УСЛУГИ

НАЗАД

Konica Minolta, вашият партньор за професионални ИТ услуги

Съвременните организации придават голямо значение на различните технологии, които използват, за да управляват ефективно работната си среда - те включват сървъри, работни станции, мрежови компоненти, уеб сайтове и интернет връзки. Управлението на тези ИТ инфраструктури може да се превърне в значителна тежест, ако някоя от използваните технологии не заработи, като финансовите последици могат да бъдат значителни.

С нашия отдел за ИТ услуги на Konica Minolta се стремим да отговаряме на вашите нужда от ИТ инфраструктура, мрежови услуги, управлявани гласови услуги и нужди от специализирани приложения, независимо от вашия тип бизнес.

Използването на специализиран доставчик на управляеми ИТ услуги, като Konica Minolta, ще ви помогне да намалите тежестта, свързана с управлението на критичните за бизнеса ви ИТ системи. Ако поддържате свой собствен ИТ екип, можем да Ви предоставим допълнителна ИТ консултация и поддръжка в конкретни области или в ключови технологични проекти - освобождаване на ресурсите си, за да могат да се съсредоточат върху основните ви бизнес цели, и така да си осигурите високо ниво на сигурност и съответствие с изискванията.

Бизнес области

Натиснете, за да отворите

Случаи на употреба

Натиснете, за да отворите