Konica Minolta

България

Оптимизирани услуги за печат

Оптимизирани услуги за печат

НАЗАД

Съсредоточете се върху основните си задачи и оставете на нас управлението на печатната Ви инфраструктурата

Наясно ли сте с разходите си за печат? Ако отговорът е да вие вече знаете, че хардуера и консумативите представляват само част от него. Други аспекти, които трябва да се вземат в предвид са дали инфраструктурата отговаря на специфичните Ви изисквания, и дали се адаптира към работните Ви процесите. В крайна сметка очакването на бизнеса е всичко да работи!

Много от използваната в момента печатна инфраструктура е в пълен безпорядък и не отговарят на изискванията на днешния бизнес. Използваните устройствата за печат и обработка на изображения, много често не предлагат възможност да се управляват или обслужвани отдалечено. Такива звена на вашата ИТ среда са пречка за цялостното ви организационна ефективност. Това означава да отделяте твърде много време за администриране и решаване на хардуерни проблеми, служителите да не могат да се концентрира върху основните си задачи, и в резултат от това да губите ценно време и пари.

Целта на нашия подход за Оптимизирани Услуги за Печат (OPS) е да се даде възможност на компанията Ви да повиши ефективността на цялата си печат инфраструктура и свързаните процеси. Ние създаваме индивидуално решение съобразено с вашите изисквания, което Ви гарантира максимална сигурност на данните, финансово изгодни условия и грижа към околната среда. Непрекъснато подобряване на стратегията за оптимизация, осигурява гарантирано намаляване на разходите и гладко протичане на процесите. Важна част от нашия подход за Оптимизирани Услуги за Печат е управлението на цялата печат инфраструктурата, но така също и услуги като автоматична доставка на консумативи. Ние също така се фокусираме върху непрекъсната оптимизация - така че вие и вашите служители наистина да могат да се концентрират върху основните си задачи!

Примери за използване

Натиснете, за да отворите

Примери за успешна работа

Натиснете, за да отворите