MOBOTIX MOVE NVR

Повече възможности


Ново многофункционално решение с интегриран софтуер за видеоуправление

MOBOTIX вече предлага MOVE NVR (Network Video Recorder), особено практично и лесно за използване plug & play решение - идеално за локални системи за видеонаблюдение с краен брой MOBOTIX MOVE камери.

MOBOTIX MOVE NVR
Това компактно цялостно видеорешение се препоръчва за множество приложения: в магазини, ресторанти или частни домове - винаги когато съществуващите функции за видеоанализ на камерите MOBOTIX MOVE са достатъчни. Всички свързани камери се поддържат без разходи и лицензионни такси от интегрирания софтуер за видеоуправление MOBOTIX MOVE NVR, който е съвместим с камерите MOBOTIX MOVE.

Shot1.png

ПОЛЗИ

ПОЛЗИ
  • Просто включете и пуснете: Свържете камерите и монитора към MOBOTIX MOVE NVR и директно гледайте картина на живо
  • Ежедневната употреба не изисква специализирани видеопознания

  • Директно свързване на до два дисплея с висока разделителна способност, клавиатура, мишка и джойстик

  • Един или два допълнителни твърди диска (HDD) на NVR устройство, необходими за съхранение

  • Веднъж инсталирана, системата MOBOTOX MOVE NVR не носи допълнителни разходи

  • Локалните самостоятелни видеосистеми са защитени от кибер атаки

МОДЕЛИ

МОДЕЛИ
 

Две устройства с много възможности: MOBOTIX MOVE NVR с 8 или 16 канала

Устройствата MOBOTIX MOVE NVR се предлагат в две версии: една с 8 и една с 16 видеоканала и PoE портове. Това позволява максимално 8 или до 16 MOBOTIX MOVE PoE камери да бъдат свързани в мрежа и да се захранват директно помежду си. Също така е възможно да свържете допълнителни четири или осем външно доставени IP камери към MOBOTIX MOVE NVR 8CH или 16CH. По този начин камерите, които са физически по-отдалечени, могат да бъдат свързани към порта MOVE NVR LAN чрез допълнителен PoE превключвател, използвайки само един мрежов кабел за връзка.

 
 

За iOS и Android: Безплатно приложение MOBOTIX MOVE NVR

Безплатно приложение, служещо като мобилно VMS решение за показване и управление на всички MOBOTIX MOVE камери, свързани към MOBOTIX MOVE NVR (Live View, Playback View, PTZ control). Връзката с MOBOTIX MOVE NVR и камерите се установява локално чрез допълнителна WLAN връзка.

КАМЕРИ MOBOTIX MOVE

Коника Минолта България разширява портфолиото си от системи за видеонаблюдение с лансирането на нови модели от серията MOBOTIX MOVE. Те са 100% съвместими с NDAA и разполагат с разширени функции за видео анализ като откриване на изгубени вещи, преброяване на хората, влизащи и излизащи от обект или следене на градския трафик.

Научете повече
mobotix_move_header

Как да настроите и конфигурирате MOBOTIX MOVE NVR 

Свържете се с нас

Ще ви помогнем да намерите най-удачното решение за вас и вашия бизнес