Интелигентно наблюдение в индустрията

Наблюдавайте цялата Ваша критична инфраструктура и процеси само с един поглед

Интелигентно наблюдение на процесите и управление на събитията за промишлена и критична инфраструктура


Критичната инфраструктура, под формата на машини, оборудване и материали във фирмените помещения, се нуждае от защита чрез отдалечено наблюдение, което е не само ефективно, но и икономически изгодно. Функционалностите за интелигентна автоматизация на процесите, предлагани от устройствата MOBOTIX гарантират оперативната безопасност и оптимизацията на работните процеси, като същевременно защитават както материалните активи, така и данните от всякакъв вид заплахи.

Приложения на термално видеонаблюдение

Интелигентно наблюдение на процесите и управление на събитията за промишлена и критична инфраструктура.

Критичната инфраструктура – под формата на машини, оборудване и материали във фирмените помещения – се нуждае от защита и отдалечено наблюдение, което е не само ефективно, но и икономически изгодно по всяко време

Всички решения на Konica Minolta в областта на критичната инфраструктура са базирани на Интернет на нещата (IoT), за да се гарантира интелигентна автоматизация на процесите. 

 

Системите MOBOTIX предлагат измерване на температурата, подобрявайки наблюдението на машините и Вашите възможности за управление и контрол, за да се избегне рискът от нанасяне на значителни щети на бизнеса Ви. Те са здрави и водоустойчиви за надеждна и безопасна употреба на открито и са произведени в Германия за гарантирано високо качество и надеждност.

Решение

Решение


Хардуер
hardware icon
Повече от стандартно решение

Камерите MOBOTIX могат да бъдат използвани по най-различни начини в една съвременна организация и са известни със своята изключителна надеждност. Устройствата предлагат максималната енергийна ефективност и са невероятно точни - само една камера може да наблюдава дискретно огромна зона без мъртви точки. MOBOTIX x6 предлага H.264 и ONVIF съвместимост, а с PoE (захранване по Ethernet) имат максимално потребление на мощност от 8 W.

Софтуер
software icon
VMS – за всичко от един източник

Системата за управление на видеонаблюдението (VMS) на MOBOTIX е интуитивно и гъвкаво софтуерно решение за управление на видеонаблюдението, видеоанализ и контрол на устройствата. Системата не изисква сървър за управление и всичко необходимо е интегрирано в нея, без да се налага инсталирането на нови решения.

Услуги
service icon
Цялостна услуга, подходяща за всеки

MOBOTIX е неотклонно до Вас през всеки етап от процеса, като Ви гарантира всеобхватна концепция за решения за сигурност, която е съобразена с Вашата организация. Започвайки с подробна консултация, включваща проучване и анализ на обекта, нашият екип определя решение, което е идеално съобразено с нуждите на Вашата компания и е предназначено да оптимизира и подобри цялата Ви инфраструктура за видеонаблюдение. Проектът включва професионален монтаж, последван от услуги за отдалечено наблюдение, контролиращи ИТ инфраструктурата и състоянието на мрежата, както и поддръжка, гарантираща безпроблемната работа на Вашата видеосистема за сигурност по всяко време.

Автономното решение, от което имате нужда

Системата за сигурност MOBOTIX не изисква допълнителна инфраструктура. Инвестицията в нашите камери за видеонаблюдение ще Ви позволи да не се безпокоите за отделни поддържащи системи, софтуер или централен сървър. Това не само ще Ви спести времето и енергията, които иначе бихте прекарали в търсене на подходящи елементи, а е също и икономически ефективен и финансово прозрачен избор, който е по-надежден от системите с много елементи. Всички процеси, като например управление на събитията и алармите, запис и обработка на изображенията, се обработват и извършват вътре в охранителната камера.


Камерите MOBOTIX подобряват цялостната обработка на изображението. Записите са с превъзходно качество дори ако обектите се движат бързо или при слабо осветление. Благодарение на ясните изображения, винаги сте на ясно какво се случва в наблюдаваните помещения. Висококачествените изображения ще Ви дадат възможност да видите детайлите, докато иновативното откриване на движение гарантира, че ще знаете къде да гледате. MxActivity сензорът разграничава полъха на вятъра или движението на птиците от всяко друго движение, което намалява фалшивите аларми с до 90%. Можете бързо и лесно да автоматизирате реакцията на системата при засечено движение и да я конфигурирате така, че например да отваря бариерите на избрани автомобили или и да реагира на подозрително движение в определени часове от денонощието с аудиосъобщение. Възможностите са много, Вие само трябва да приспособите многобройните функции на видеонаблюдението с Вашите индивидуални изисквания. 

   

   

Икона за функцията за копиране

Автоматизация

Икона за функцията за персонализиране

Цялостна система

Икона за функцията за докосване

Откриване на движение

Technology feature icon

Не е необходим централен сървър

Productivity feature icon

Мащабируемо решение за сигурност

Икона за функцията за използваемост

Усъвършенстван анализ

Икона за функцията за качество

Двупосочна аудиосистема

УСПЕШНИТЕ ИСТОРИИ НА КЛИЕНТИТЕ НИ:

Други решения

Други решения

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС