Автоматично разпознаване на регистрационни номера

Интелигентни видеорешения MOBOTIX

Камери Mobotix с автоматично разпознаване на регистрационни номера


Камерите Mobotix разполагат с автоматично разпознаване на регистрационните номера и могат да се използват за оптимизиране на дейността на контролно-пропускателни пунктове, разпознаване на номера на автомобили по магистралите, както и за идентифициране на превозни средства с цел автоматизиране на бизнес процесите.

Разпознаването на регистрационния номер може да се използва в различни сценарии, като например контрол на влизането в компанията, в зоната за сигурност, на бензиностанции, паркинги и по време на шофиране. Освен безопасността, комфортът на водача играе важна роля. Камерите отчитат регистрационния номер на всяко превозно средство и системата ги разпознава автоматично. Това позволява да се идентифицират превозните средства и да се проверяват ограниченията за достъп без допълнителни действия.

ffff

Kамери със система за автоматично разпознаване на регистрационни номера

Камерата с функция за автоматично разпознаване на регистрационния номер включва IoT IP корпуса на видеокамерата Mobotix M73, инфрачервен прожектор, видеомодул с висока резолюция и дневен/нощен режим, капаче вместо един от сензорните модули и приложение за разпознаване на регистрационни номера.

По желание можете да инсталирате всеки от сензорните модули, налични в портфолиото на Mobotix и съвместими с камерата Mobotix M73, вместо капачето.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С ЕКСПЕРТ ПО ВИДЕОРЕШЕНИЯ

Приложения за разпознаване на регистрационни номера

Разработка на FFGroup

  

Приложението разпознава едно- и двуредови регистрационни номера на латиница, кирилица и иврит с успех от 95%.

Той може да контролира до четири ленти и да записва знаците на автомобили, движещи се със скорост до 200 км/ч. Приложението също така ви позволява да персонализирате скриптове и да планирате подходящи действия в зависимост от това дали в базата данни е наличен определен номер.

Разработка на Vaxtor

Vaxtor работи, като разпознава регистрационни табели от цял свят: латински, тайландски, арабски и др. Приложението е възможно при скорости до 160 км/ч. Той работи с множество ленти едновременно и има изключително висока точност на разпознаване от над 99 процента.

Използвайки списъци за забрани или разрешения, приложението идентифицира оторизирани или неоторизирани превозни средства. При този подход вратите или бариерите на пътя за достъп могат да се отварят или затварят автоматично. 

АВТОМАТИЧНО РАЗПОЗНАВАНЕ НА РЕГИСТРАЦИОННИ ТАБЕЛИ

АВТОМАТИЧНО РАЗПОЗНАВАНЕ НА РЕГИСТРАЦИОННИ ТАБЕЛИ

Предимства на камерите Mobotix с функционалност за разпознаване на регистрационни номера

functions-(1).JPG

Поръчайте сега Mobotix M73 с функционалност за разпознаване на регистрационни номера с отстъпка от 33%

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С ОТСТЪПКА 33%

Свържете се с нас

Свържете се с нас

СВЪРЖЕТЕ СЕ С ЕКСПЕРТ ПО ИНТЕЛИГЕНТНИ ВИДЕОРЕШЕНИЯ

Ние изграждаме цялостни решения, използвайки видеокамери с немско качество и най-новия софтуер за автоматизирано разпознаване на регистрационни табели

Предпочитана форма на комуникация:*

за актуалните продукти и услуги от Коника Минолта Бизнес Солюшънс България ЕООД и други компании , което съответства на моите лични интереси. Вашите данни ще бъдат обработени в съответствие с нашата Политика за поверителност.

Текстовите полета с * са задължителни!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings