Интелигентни решения за видеонаблюдение

Смарт технология за видеонаблюдение от Кonica Мinolta и MOBOTIX

Вашата сигурност е нашата мисия


Всеки ден малкия и среден бизнес по света страда от кражби, вандализъм и други инциденти - много от които лесно биха могли да бъдат избегнати.

Konica Minolta предлага решения, които ще променят начина, по който виждате сигурността, посредством висококачествената видео инфраструктура на камерите MOBOTIX. Създадена, за да ви осигури спокойствие и гарантираща ви 360° визия, термично разпознаване, автоматизация и аналитки, високо качество, ясни изображения, полусферичен изглед, уведомяване по електронната поща и още много.

Какво могат да направят за вас интелигентните решения за видеонаблюдение от Коника Минолта?

Какво могат да направят за вас интелигентните решения за видеонаблюдение от Коника Минолта?

Спечелете повече знания за нашите решения, които сме постигнали заедно с нашите партньори и клиенти. Тези решения не само придават стойност на отделните области, но тестват тяхното качество и устойчивост всеки ден по целия свят.

Заедно с MOBOTIX предлагаме иновативни IP видео решения, които са се доказали в различни индустрии като производство, търговия на дребно, здравеопазване или транспорт.

Децентрализирана видеосистема

Децентрализирана видеосистема

Без нужда от централен сървър и записващо NVR/DVR устройство

Системата за сигурност MOBOTIX не изисква допълнителна инфраструктура. Инвестицията в нашите камери за видеонаблюдение ще Ви позволи да не се безпокоите за отделни поддържащи системи, софтуер или централен сървър. 


Това не само ще Ви спести времето и енергията, които иначе бихте прекарали в търсене на подходящи компоненти, а е също и икономически ефективен и финансово прозрачен избор, който е далеч по-надежден от системите с много компоненти. Всички процеси, например управление на събитията и алармите и запис и обработка на изображенията се извършват  вътре в охранителната камера.

Хардуер
Повече от стандартно решение

Камерите MOBOTIX могат да се използват в различни области на приложение и са известни по цял свят със своята изключителна надеждност. Те предлагат максималната енергийна ефективност и най-високата степен на точност. Една камера може да наблюдава дискретно цялата зона без мъртви точки.

Софтуер
Система за управление на видеонаблюдението – всичко от един доставчик

Системата за управление на видеонаблюдението (VMS) на MOBOTIX е интуитивно и гъвкаво софтуерно решение за управление на видеонаблюдението, видеоанализ и контрол на устройствата. VMS не изисква сървър за управление и всичко необходимо е интегрирано в самите камери, така че не се налага да се притеснявате за инсталирането на нови решения.

Услуги
Цялостна услуга, подходяща за всеки

MOBOTIX е неотклонно до Вас през всеки етап от процеса, като Ви предоставя концепцията за перфектно и всеобхватно решение в сферата на сигурността. Започвайки с подробна консултация, включваща проучване и анализ на обекта, MOBOTIX определя решение, което е идеално съобразено с нуждите на Вашата компания и е предназначено да оптимизира и подобри цялата Ви инфраструктура за видеонаблюдение. Проектът включва професионален монтаж, последван от услуги за отдалечено наблюдение, контролиращи ИТ инфраструктурата и състоянието на мрежата, както и поддръжка, гарантираща безпроблемната работа на Вашата видеосистема за сигурност по всяко време.

Интелигентни решения за видеонаблюдение

Интелигентни решения за видеонаблюдение

Ключови характеристики

MOBOTIX произвежда интелигентни, надеждни и висококачествени IP видеосистеми от 2000 г. Охранителните камери на компанията са повече от подготвени да посрещнат нуждите на съвременния бизнес. Проектираните да работят на открито устройства се подлагат на изпитания за температурна устойчивост между –30°C и +60°C, така че можете да сте сигурни, че помещенията ви са защитени през цялото време, независимо от времето. Охранителните камери MOBOTIX не изискват охлаждане или отопление и не използват движещи се части, което на практика премахва нуждата от обслужване и ги прави автономни. И тъй като камерите MOBOTIX съхраняват всички необходими данни в себе си, могат сами да управляват разделителната способност и да задействат автоматично аларми, без за това да се налага използването на допълнителни сървъри или компютри. Тази децентрализирана интелигентност, разположен вътре в камерата, дава възможност да изграждате икономически ефективни системи за сигурност, които улесняват автоматичното записване на видео.


Контролът на достъпа също е от решаващо значение. Приложенията, оборудвани със сензорни входове, дават възможност за незабавно осведомяване за отдалечено място, което е идеално за защита на имуществото и за анализиране на поведението чрез използване на мерки, като например броене на хора и проследяване на движение. Термографията на MOBOTIX може също така да открива пожари или прегряване на устройства още в начален етап, като се задейства автоматична аларма.


Благодарение на 6-мегапикселовата moonlight технология, камерите MOBOTIX могат да заснемат бързодвижещи се обекти при условия на много слаба осветеност, като например лунна светлина. Технологията на 360° полусферична камера дава възможност да охранявате цяло помещение без мъртви точки, при това с виртуално увеличение. За да се предотврати подаването на фалшиви аларми, видеонаблюдението с MOBOTIX разполага с технология, която може да открива движение и при най-екстремните условия, а сензорът MxActivity намалява броя на фалшивите аларми с до 90 %.


Освен това MOBOTIX предлага многобройни други ползи, включително: 

  • Ефективен, защитен и оптимизиран MxPEG видеокодек на изображението 
  • Не се налага поддръжка благодарение на подсиления със стъклени влакна корпус и липсата на движещи се части 
  • Екологично IP видео – конструкцията с ниска консумация на мощност на MOBOTIX спестява енергияАвтоматизация

Автоматизация

Усъвършенстван анализ

Усъвършенстван анализ

Мащабируемо решение за сигурност

Мащабируемо решение за сигурност

Децентрализирана концепция и камери с напълно самостоятелно управление

Децентрализирана концепция и камери с напълно самостоятелно управление

CMOS сензори с най-високо качество за отлично качество на изображението

CMOS сензори с най-високо качество за отлично качество на изображението

Интегриран професионален софтуер за VMS и видеоанализ

Интегриран професионален софтуер за VMS и видеоанализ

Висококачествено видео

Висококачествено видео

Свържете се с нас

Свържете се с нас

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Желая да получа информация на:

Политика за поверителност:*
Enter security code:
 Security code

Текстовите полета с * са задължителни!