Интелигентни решения за видеонаблюдение

Смарт технология за видеонаблюдение от Кonica Мinolta и MOBOTIX

Вашата сигурност е нашата мисия


Всеки ден малкият и среден бизнес по света страда от кражби, вандализъм и други инциденти, част от които лесно биха могли да бъдат избегнати

Konica Minolta предлага решения, които ще променят възгледите Ви за сигурността, посредством висококачествената видео инфраструктура на камерите MOBOTIX. Създадена, за да Ви осигури спокойствие и гарантираща 360° визия, термично разпознаване, автоматизация и аналитики, високо качество, ясни изображения, полусферичен изглед, уведомяване по електронната поща и още много

Какво могат да направят за вас интелигентните решения за видеонаблюдение от Коника Минолта?

Какво могат да направят за вас интелигентните решения за видеонаблюдение от Коника Минолта?

Научете повече за решенията, които успяхме да постигнем съвместно с нашите партньори и клиенти. Тези решения не само придават стойност на отделните области, но и тестват тяхното качество и устойчивост всеки ден по целия свят.

Заедно с MOBOTIX предлагаме иновативни IP видео решения, които са се доказали в различни индустрии като производство, търговия на дребно, здравеопазване или транспорт.

Децентрализирана видеосистема

Децентрализирана видеосистема

Без нужда от централен сървър и записващо NVR/DVR устройство

Системата за сигурност MOBOTIX не изисква допълнителна инфраструктура. Инвестицията в нашите камери за видеонаблюдение ще Ви позволи да не се безпокоите за отделни поддържащи системи, софтуер или централен сървър. 


Това не само ще Ви спести времето и енергията, които иначе бихте прекарали в търсене на подходящи компоненти, а е също и икономически ефективен и финансово прозрачен избор, който е далеч по-надежден от системите с много компоненти. Всички процеси, например управление на събитията и алармите и запис и обработка на изображенията се извършват  вътре в охранителната камера.

hardware icon

software icon

service icon

[CMSAbstractTransformation.DataBind]: Object reference not set to an instance of an object.

Интелигентни решения за видеонаблюдение

Интелигентни решения за видеонаблюдение

Ключови характеристики

MOBOTIX произвежда интелигентни, надеждни и висококачествени IP видеосистеми от 2000 г. Охранителните камери на компанията са повече от подготвени да посрещнат нуждите на съвременния бизнес. Проектирани да работят на открито, устройствата се подлагат на изпитания за температурна устойчивост между –30°C и +60°C, за да бъдете сигурни, че помещенията Ви са защитени през цялото време, независимо от атмосферните условия. Охранителните камери MOBOTIX не изискват охлаждане или отопление и не използват движещи се части, което на практика премахва нуждата от обслужване и ги прави автономни. И тъй като камерите MOBOTIX съхраняват всички необходими данни в себе си, устройствата могат сами да управляват разделителната способност и да задействат аларми автоматично, без да се налага използването на допълнителни сървъри или компютри. 


Контролът на достъпа също е от решаващо значение. Приложенията, оборудвани със сензорни входове, дават възможност за незабавно осведомяване, спомагащо за защита на имуществото и за анализиране на поведението чрез използване на мерки, например броене на хора и проследяване на движение. Термографията на MOBOTIX може да открива пожари или прегряване на устройства още в начален етап, като се задейства автоматична аларма.


Благодарение на 6-мегапикселовата moonlight технология, камерите MOBOTIX могат да заснемат бързодвижещи се обекти при условия на много слаба осветеност, например лунна светлина. Технологията на 360° полусферична камера дава възможност да охранявате цяло помещение без мъртви точки, при това с виртуално увеличение. За да се предотврати подаването на фалшиви аларми, MOBOTIX разполага с технология, която може да открива движение и при най-екстремните условия, а сензорът MxActivity намалява броя на фалшивите аларми с до 90 %.


MOBOTIX предлага многобройни други ползи, включително: 

  • Ефективен, защитен и оптимизиран MxPEG видеокодек на изображението 
  • Не се налага поддръжка, благодарение на подсиления със стъклени влакна корпус и липсата на движещи се части 
  • Екологично IP видео – конструкция с ниска консумация на мощност   

   

Икона за функцията за персонализиране

Автоматизация

Икона за функцията за работа с носители

Мащабируемо решение за сигурност

Икона за функцията за използваемост

Усъвършенстван анализ

Technology feature icon

Децентрализирана концепция и камери с напълно самостоятелно управление

Икона за функцията за качество

CMOS сензори с най-високо качество за отлично качество на изображението

Икона за функцията за персонализиране

Интегриран професионален софтуер за VMS и видеоанализ

Technology feature icon

Висококачествено видео

Свържете се с нас

Свържете се с нас

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Предпочитана форма на комуникация:*

за актуалните продукти и услуги от Коника Минолта Бизнес Солюшънс България ЕООД и други компании , което съответства на моите лични интереси. Вашите данни ще бъдат обработени в съответствие с нашата Политика за поверителност.

Текстовите полета с * са задължителни!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings