Интеграция с POS терминал

Проследявайте най-критичната точка в магазина ви


Търсите иновативно решение, което ще ви помогне да проследявате транзакциите на POS терминала?

Бизнесите често се сблъскват с трудности, свързани със защита на своите терминали за продажба (POS) от измами или човешка грешка. Обикновена камера за видеонаблюдение над мястото на касата не е достатъчна, за да предотврати или открие тези проблеми. По тази причина, все още касиери си позволяват да взимат пари или пропускат маркирането на продукти в дадена транзакция. Проследяването на точния момент на грешката и търсене на конкретен касов бон е времеемко и ненадеждно. 

За да преодолеете тези предизвикателства, имате нужда от интелигентна VMS (Video Management System) и интеграция с POS система. Използвайки най-новите технологии за в комбинация от Mobotix камери и Luxriot Evo, ще можете да получавате известия в момента на действието и ще имате система за прецизно проследявате на работата на POS терминалите. Нещо повече, нашето решение може да ви помогне да поддържате вашия магазин в защитен от нарушения и подозрителни действия, както и да подобрите вашата производителност и ефективност.

Какви са ползите?

Какви са ползите?
  • Проследяване на всички действия и транзакции на POS терминалите.
  • Алармиране при подозрителни действия и грешки.
  • Бързо изваждане на валидация от видео записи и касови бележки.
  • Известия при отворена каса, изтриване на продукти и даване на отстъпки.
  • Предоставяне на инструменти, които разрешават претенции от клиенти, измами с продукти и пари.

Брошура: Интеграция с POS

За да поддържате гладък и ефективен процес, трябва да откриете най-подходящото решение за вашия обект. При проследяване на транзакциите и поведението на касиера, ще можете да получите цялостна информация за грешки, измами и ще разполагате с мощен инструмент при оспорване на претенции.
 
Изтеглете брошурата, за да научите как с решенията от Konica Minolta, можете да оптимизирате вашите POS терминали.

Изтегли брошура

Свържете се с нас

Свържете се с нас

Изпратете запитване