Интелигентно наблюдение на процесите за промишлена и критична инфраструктура

Наблюдавайте цялата Ваша критична инфраструктура и процеси само с един поглед

Интелигентно наблюдение на процесите и управление на събитията за промишлена и критична инфраструктура


Критичната инфраструктура – под формата на машини, оборудване и материали във фирмените помещения – се нуждае от защита и отдалечено наблюдение, което е не само ефективно, но и икономически изгодно по всяко време. Тези възможности – функционалностите за интелигентна автоматизация на процесите, предлагани от устройствата MOBOTIX – гарантират оперативната безопасност и оптимизацията на работните процеси, като същевременно защитават както материалните активи, така и данните от всякакъв вид заплахи.

Всички решения на Konica Minolta в областта на критичната инфраструктура са базирани на Интернет на нещата (IoT), за да се гарантира интелигентна автоматизация на процесите. 


Системите MOBOTIX, които предлагат измерване на температурата, за да се подобри наблюдението на машините и Вашите възможности за управление и контрол, за да се избегне рискът от нанасяне на значителни щети на бизнеса Ви, те са здрави и водоустойчиви за надеждна и безопасна употреба на открито и са произведени в Германия за гарантирано високо качество и надеждност.

Решение

Решение


Хардуер
Несравнимо повече от стандартно решение

Камерите MOBOTIX могат да бъдат използвани по най-различни начини в една съвременна организация и са известни със своята изключителна надеждност. Камерите предлагат максималната енергийна ефективност и са невероятно точни: само една камера може да наблюдава дискретно огромна зона без мъртви точки. Камерите MOBOTIX x6 предлагат H.264 и ONVIF съвместимост, а с PoE (захранване по Ethernet) имат максимално потребление на мощност от 8 W.

Софтуер
VMS – за всичко от един източник

Системата за управление на видеонаблюдението (VMS) на MOBOTIX е интуитивно и гъвкаво софтуерно решение на MOBOTIX за управление на видеонаблюдението, видеоанализ и контрол на устройствата. Системата не изисква сървър за управление и всичко нужно е интегрирано в нея, така че не се налага да се притеснявате за инсталирането на нови решения.

Услуги
Цялостна услуга, подходяща за всеки

Ние Ви придружаваме на всеки етап от процеса, като Ви гарантираме всеобхватна концепция за решения за сигурност, която е съобразена с Вашата организация. Като се започне с подробна консултация – включително проучване и анализ на обекта – ние отговаряме на специфичните нужди на Вашата компания, като оптимизираме и подобряваме цялата инфраструктура за видеонаблюдение. Правилното решение за управление на проекта ще включва професионален монтаж, последван от услуги за отдалечено наблюдение с цел да се контролира ИТ инфраструктурата и състоянието на мрежата, както и поддръжка, за да се гарантира безпроблемната работа на Вашата видеосистема за сигурност.

Интелигентно наблюдение на процесите за промишлена и критична инфраструктура

Интелигентно наблюдение на процесите за промишлена и критична инфраструктура

Автономното решение, от което имате нужда

Устройствата MOBOTIX предлагат изцяло автономно решение, което не изисква допълнителна инфраструктура. Инвестирането в такъв вид наблюдение с камери Mobotix означава, че няма да се налага да се безпокоите за отделни поддържащи системи, софтуер или централен сървър. Това не само ще Ви спести времето и енергията, които иначе бихте прекарали в търсене на подходящи елементи, а е също и икономически ефективен и финансово прозрачен избор, който е далеч по-надежден от системите с много елементи. Всички процеси, като например управление на събитията и алармите, запис и обработка на изображенията, се обработват и извършват вътре в охранителната камера.


Камерите MOBOTIX са изключително подобрение при цялостната обработка на изображението. Записите са с превъзходно качество дори ако обектите се движат бързо или при слабо осветление. Благодарение на остротата на предоставените изображения, винаги сте на ясно точно какво се случва в наблюдаваните помещения. Висококачествените изображения ще Ви дадат възможност да видите детайлите, докато иновативното откриване на движение гарантира, че ще знаете къде да гледате. 


Сензорът MxActivity ще разграничи вятъра или движението на птиците от всяка наистина подозрителна дейност, което намалява фалшивите аларми с до 90 %. Можете бързо и лесно да автоматизирате реакцията на системата при открита дейност и да я конфигурирате така, че да отваря бариерите на упълномощени автомобили и да реагира на подозрително движение в определени часове от денонощието с аудиосъобщение. Вариантите са безброй; просто съобразявате разнообразните функции на видеонаблюдението с търговски камери MOBOTIX така, че да отговарят на собствените Ви индивидуални изисквания. Решението е Ваше.

Цялостна система

Цялостна система

Не е необходим централен сървър

Не е необходим централен сървър

Мащабируемо решение за сигурност

Мащабируемо решение за сигурност

Двупосочна аудиосистема

Двупосочна аудиосистема

Откриване на движение

Откриване на движение

Автоматизация

Автоматизация

Усъвършенстван анализ

Усъвършенстван анализ

Тази мултифункционална, автономна система за сигурност е най-добрият начин да се гарантира безопасността на Вашата критична инфраструктура. 


Камерите за видеонаблюдение MOBOTIX са много интуитивни и лесни за разучаване, но нашият екип с радост ще Ви даде указания, ако това е необходимо, и ще Ви покаже как да настройвате системата така, че да отговаря на нуждите на Вашата организация. 


Ако смятате, че Вашата компания или организация може да се възползва от едно такова решение, щракнете тук за допълнителна информация:

Свържете се с нас

Свържете се с нас

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Желая да получа информация на:

Политика за поверителност:*
Enter security code:
 Security code

Текстовите полета с * са задължителни!