ИТ аутсорсинг в подкрепа на средния и голям бизнес

Как да възложим на външен доставчик управлението на ИТ средата ни

Възползвайте се от възможността да допълните своя ИТ екип


По-специално малкият и средният бизнес може да срещне затруднения, когато става дума за адекватно ИТ внедряване и инсталация. Целта все пак е те да бъдат конкурентоспособни, да повишат производителността на служителите си и да се възползват от най-новите технологии. Тук на помощ идва аутсорсинга.

 Дали аутсорсингът ще замени вътрешния ви екип? Дали ще е необходимо да замени вътрешните ви ИТ системи? Някои от големите и средни компании имат опасения относно припокриване и усложняване на задачите на своя IT отдел - особено след като доставчиците на трети страни започнаха да поемат по-широк обхват от задачи, като сервиз и управление на инфраструктурата.

Въпреки това, аутсорсингът никога не може да замени ИТ експертите във вашата компания. ИТ специалистите във вашия вътрешен екип винаги ще ви помагат да се преодолее пропаста между технологията и хората. Те трябва да се уверяват, че технологията е смислена и лесна за използване.


outsourcing it  infographic

Подходът на Konica Minolta: даване на възможности, вместо замяна на вътрешните ИТ отдели

Вместо да заменя вътрешната ИТ функция, външния доставчик на решения трябва да служи като надеждно и ценно допълнение. Ние в Konica Minolta ще ви предоставим допълнителни услуги. Ще дадем възможност и ще работим гъвкаво с вашия вътрешен ИТ екип за идентифициране на проблемите и увеличаване на ефективността в сферата на киберсигурността. Това ще ги освободи, за да им позволи да поддържат вашата ИТ стратегия и бизнес цели.Отвъд ИТ към дигитална трансформация

Освен че ви помагаме да посрещнете ежедневните и спешни изисквания, като поемете конкретни задачи, Konica Minolta може да направи много повече. Ние разполагаме с експертния опит, за да подпомогнем вашите ИТ операции, и така да стимулираме дигиталната трансформация във вашата организация.

This means enabling you to unlock potential, streamline and look at the bigger picture. It means designing the digital future of your company and helping your workforce and business functions to get the greatest benefit from technology. Това означава да ви позволим да отключите потенциал си, да оптимизирате процесите си и така да имате възможност да разгледате по-голямата картина на бизнеса ви. Това означава да проектирате цифровото бъдеще на вашата компания и да помогнете на работната си сила и бизнес функциите да получат най-голяма полза от технологиите.


ИТ аутсорсинг в подкрепа на средния и голям бизнес

ИТ аутсорсинг в подкрепа на средния и голям бизнес

Ползите от аутсорсинга на ИТ

Искате да аутсорсвате, но не сте сигурни от какво имате нужда? Ние ще започнем с анализ на вашата съществуваща среда и бизнес процеси и след това ще ви предложим персонализирани услуги и споразумение за сервизно обслужване (SLA). Това включва:

Анализ на вашата ИТ среда, за да разберем вашите нужди

Оценка на вашите сървъри, устройства, персонални компютри i периферни устройства

Подкрепа на вашия ИТ екип, така че те да могат да се съсредоточат върху основните компетенции

Широка мрежа от партньорски компании от най-високо ниво

Обширно портфолио от ИТ услуги, съобразено с вашите нужди

Безпроблемна работа на крайните потребители

Проактивен мониторинг и управление за предвиждане на проблеми

24/7 възможности за дистанционно управление

Единна точка за контакт за всички проблеми, инциденти и заявки

Антивирусни и анти-злонамерен решения за намаляване на уязвимостите

Оптимизирана, стандартизирана и консолидирана ИТ средата

Спешни резервни и възстановителни услуги

Свържете се с нас

Свържете се с нас

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Желая да получа информация на:

Политика за поверителност:*
посочена в политиката за поверителност на Коника Минолта България и давам съгласието си личните ми данни, предоставени от мен чрез изпращане на запитване до лицата за контакт, да бъдат обработвани от Коника Минолта България.

Текстовите полета с * са задължителни!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings