ИТ аутсорсинг в подкрепа на средния и голям бизнес

Как да възложим на външен доставчик управлението на ИТ средата ни

Възползвайте се от възможността да допълните своя ИТ екип


По-специално малкият и средният бизнес може да срещне затруднения, когато става дума за адекватно ИТ внедряване и инсталация. Целта все пак е те да бъдат конкурентоспособни, да повишат производителността на служителите си и да се възползват от най-новите технологии. Тук на помощ идва аутсорсинга.

 Дали аутсорсингът ще замени вътрешния ви екип? Дали ще е необходимо да замени вътрешните ви ИТ системи? Някои от големите и средни компании имат опасения относно припокриване и усложняване на задачите на своя IT отдел - особено след като доставчиците на трети страни започнаха да поемат по-широк обхват от задачи, като сервиз и управление на инфраструктурата.

Въпреки това, аутсорсингът никога не може да замени ИТ експертите във вашата компания. ИТ специалистите във вашия вътрешен екип винаги ще ви помагат да се преодолее пропаста между технологията и хората. Те трябва да се уверяват, че технологията е смислена и лесна за използване.

 

outsourcing it  infographic

Подходът на Konica Minolta: даване на възможности, вместо замяна на вътрешните ИТ отдели

Вместо да заменя вътрешната ИТ функция, външния доставчик на решения трябва да служи като надеждно и ценно допълнение. Ние в Konica Minolta ще ви предоставим допълнителни услуги. Ще дадем възможност и ще работим гъвкаво с вашия вътрешен ИТ екип за идентифициране на проблемите и увеличаване на ефективността в сферата на киберсигурността. Това ще ги освободи, за да им позволи да поддържат вашата ИТ стратегия и бизнес цели.

 

 

Отвъд ИТ към дигитална трансформация

Освен че ви помагаме да посрещнете ежедневните и спешни изисквания, като поемете конкретни задачи, Konica Minolta може да направи много повече. Ние разполагаме с експертния опит, за да подпомогнем вашите ИТ операции, и така да стимулираме дигиталната трансформация във вашата организация.

This means enabling you to unlock potential, streamline and look at the bigger picture. It means designing the digital future of your company and helping your workforce and business functions to get the greatest benefit from technology. Това означава да ви позволим да отключите потенциал си, да оптимизирате процесите си и така да имате възможност да разгледате по-голямата картина на бизнеса ви. Това означава да проектирате цифровото бъдеще на вашата компания и да помогнете на работната си сила и бизнес функциите да получат най-голяма полза от технологиите.

 

Ползите от аутсорсинга на ИТ

Искате да аутсорсвате, но не сте сигурни от какво имате нужда? Ние ще започнем с анализ на вашата съществуваща среда и бизнес процеси и след това ще ви предложим персонализирани услуги и споразумение за сервизно обслужване (SLA). Това включва:

   

   

Magnifier Chart Icon

Анализ на вашата ИТ среда, за да разберем вашите нужди

icon security

Антивирусни и анти-злонамерен решения за намаляване на уязвимостите

Икона за функцията за персонализиране

Оценка на вашите сървъри, устройства, персонални компютри i периферни устройства

Teamwork Icon

Широка мрежа от партньорски компании от най-високо ниво

backup icon

Спешни резервни и възстановителни услуги

Икона за функцията за копиране

Обширно портфолио от ИТ услуги, съобразено с вашите нужди

Gear Wheels Icon

Оптимизирана, стандартизирана и консолидирана ИТ средата

Light Bulb Icon

Проактивен мониторинг и управление за предвиждане на проблеми

Call center

24/7 възможности за дистанционно управление

Икона за функцията за използваемост

Безпроблемна работа на крайните потребители

Happy Employe Smiley Icon

Единна точка за контакт за всички проблеми, инциденти и заявки

Core Business Icon

Подкрепа на вашия ИТ екип, така че те да могат да се съсредоточат върху основните компетенции

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС