Логистично видеонаблюдение

Оптимизирайтe сигурността на всичките си логистични обекти

Автоматизирано видеонаблюдение с камери за безупречна логистика


Искате ли да оптимизирате начина, по който използвате видеонаблюдението и да осигурите безопасността на всички свои обекти и процеси? Чрез оптимизация и видеонаблюдение на логистичните си процеси, можете отблизо да наблюдавате движенията, стоките и системите, използвани във Вашите обекти, и да защитите по-ефективно от всякога логистичния си поток.

Искате да оптимизирате своите логистични процеси? Не забравяйте да изберете партньор, на когото можете да се доверите! 

 

Търговските обекти и складове изискват прилагането на строги политики за сигурност и оптимизирани логистични процеси, за да се предотвратят повреди или загуби на циркулиращите в тях стоки, системи и данни. 

 

Всеки един от Вашите обекти изисква прилагането на строги мерки за сигурност, за да се предотвратят повреди върху собствеността Ви, кражби, загуби или злоупотреби. Надеждната система за видеонаблюдение MOBOTIX е разработена в унисон с автоматизацията на процесите и IoT (Интернет на нещата). Благодарение на използването на криптирана комуникация, логистичната система MOBOTIX е защитена от кибератаки, предлага ненадминати възможности за видеонаблюдение и включва най-съвременни функции за сигурност и мониторинг, които Вие и Вашата компания наистина ще оцените. 

 

Системата разполага с полусферична технология, за да се гарантира постигането на максимално покритие на периметъра с помощта на минимален брой камери. Дискретната работа осигурява пълна защита срещу повреда, кражба и вандализъм, а с минималната нужда от поддръжка, общата цена на собствеността е по-ниска, осигурявайки висока възвръщаемост на инвестициите ви.

ЛОГИСТИКА

ЛОГИСТИКА

Интегриране на наблюдение във Вашия стратегически микс

Камерите за видеонаблюдение MOBOTIX предлагат набор от функции, които са подходящи за логистичния бранш. Те са базирани на IoT (Интернет на нещата), гарантирайки интелигентна автоматизация на процесите, като измерване на работната температурата на машините в помещенията за наблюдение, както и наличните опции за управление и контрол, спомагащи да се избегне рискът от причиняването на значителна вреда на бизнеса Ви. Камерите предлагат здрав и водоустойчив копрус за надеждна и безопасна целогодишна употреба на открито, максимално покритие на периметъра с минимален брой камери („Полусферична технология“) и са произведени в Германия за високо качество и максимална надеждност.

Хардуер
hardware icon
MOBOTIX x6 серия

Ако се налага да заснемете видеоданни с висока разделителна способност, иновативните камери от серията MOBOTIX x6 са интелигентна инвестиция, разкриваща широк кръг от нови приложения и опции за интегриране, отговарящи на нуждите на всеки клиент. Хардуерът предлага полезни функции, включително децентрализирана концепция, по-ниски общи разходи за притежание и полусферични технологии. Камерите от серията MOBOTIX x6 осигуряват превъзходно качество на изображението, висококачествен продукт и защита срещу кибератаки.

Софтуер
software icon
Система за управление на видеонаблюдението (VMS)

MxManagementCenter (MxMC) е мощна и лесна за използване система за управление на видеонаблюдението, разполагаща с вграден интелект. Системата може да бъде използвана интуитивно с ОС Windows и Apple, без необходост от сървър за управление.

Услуги
service icon
Консултантски услуги

Наблюдение, съобразено със специфичните нужди на компанията Ви. Нашите консултантски услуги включват оптимизиране и подобряване на цялата Ви инфраструктура за видеонаблюдение, включително проучване и анализ на обекта.

Свържете се с нас

Свържете се с нас

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Желая да получа информация на:

Политика за поверителност:*
посочена в политиката за поверителност на Коника Минолта България и давам съгласието си личните ми данни, предоставени от мен чрез изпращане на запитване до лицата за контакт, да бъдат обработвани от Коника Минолта България.

Текстовите полета с * са задължителни!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings