Цифровият маркетинг среща модернизирания печат

Приемане на крос-медийни решения

Печатът не е мъртъв – напротив


През последните няколко години цифровият маркетинг придобива все по-доминираща роля, като напуска пределите на традиционния печат. Това обаче не означава, че самият печат е изчезнал. Той се разви, за да позволи на доставчиците на печатни услуги да са в крак с конкуренцията и ситуацията на пазара. Какво се случи?

В наши дни комуникациите и медиите са неразривно свързани. Тъй като рекламните агенции и маркетинговите отдели започнаха да търсят нови начини за достигане до по-широка публика, като се обръщат към печата за предоставянето на нови услуги над и извън традиционната му роля, доставчиците на печатни услуги осъзнаха необходимостта от промяна и фокусираха своето внимание върху разширяването на гамата си от продукти и услуги, предназначени да отговорят на най-новите маркетингови тенденции.


Това създаде „перфектна буря“, в която цифровият маркетинг се срещна с модернизирания печат и заедно създадоха основа за трансформирането на бизнеса и постигането на цели, които някога се смятаха за непостижими.


Сама по себе си гамата от услуги, които сега могат да бъдат предоставени чрез най-новата технология за печат и маркетинга, е впечатляваща. Въпросът обаче е как доставчиците на печатни услуги и маркетолозите да работят заедно за постигането на обща цел и как да бъдат свързани печатът, мрежата, социалните мрежи, електронната поща и SMS съобщенията.


Отговорът е чрез приемането на крос-медийни решения.

Крос-медийни решения

Крос-медийни решения

Konica Minolta предлага както хардуерни, така и софтуерни решения, които са достъпни за всички доставчици на печатни услуги.

С помощ от Konica Minolta сега можете да предложите нови услуги с обхвата и възможностите за справяне с предизвикателствата на крос-медийния маркетинг. С нашите иновативни печатни решения можете да помогнете на клиентите си да достигнат своята целева аудитория с помощта на предпочитания от лицето метод на комуникация – независимо дали това са социални мрежи, незабавни съобщения, имейли или традиционен печат. 


Това, което прави прилагането на решението толкова безпроблемно, е фактът, че приложенията се внедряват по модела софтуер като услуга – Software as a service (SaaS) Това означава, че не се налага да се справяте със сървърни проблеми и огромни разходи при прилагането на решения за професионален печат.

Хардуер
hardware icon
Хардуер за печат на Konica Minolta

Искате най-доброто в областта на цифровия производствен печат? Току-що го намерихте. Хардуерните решения на Konica Minolta за производствен печат и за офис са еталони в отрасъла, с устройства, предлагащи революционно качество на цветните изображения, черно-бял печат със високи скорости, довършителни опции със свързано към печатна преса оборудване с професионално качество – с цел да се отговори на сложните спецификации на Вашето задание, и много други. Независимо от размера или областта на специализация на Вашата компания нашият хардуер за печат Ви дава възможност да изградите своя инфраструктура за печат, да управлявате цифровото съдържание, да въведете най-новите измервателни уреди и да се запознаете с други решения, имащи за цел да променят до неузнаваемост Вашия работен поток.

Софтуер
software icon
Софтуерни продукти на Konica Minolta

Запознайте се с безбройните различни начини, по които софтуерните продукти на Konica Minolta биха могли да подобрят Вашите операции. Konica Minolta решава проблемите на Вашата компания, съчетава различните стилове на работа и предлага софтуерни решения, отговарящи на нуждите на отрасъла Ви. Като приоритизира нуждите Ви по всяко време, Konica Minolta отговаря на софтуерните изисквания дори на най-взискателните световни организации. Като използвате системата, можете да ограничите разходите за всички отпечатани или копирани материали, да създавате усъвършенствани мерки за сигурност, за да се гарантира, че чувствителните документи не попадат в неоторизирани лица, и много други.

Услуги
service icon
Винаги на Ваше разположение

Нашият опитен и компетентен персонал от специалисти ще отговори на всички Ваши въпроси и ще Ви покаже как да работите с продукта си. Нашите услуги функционират във Ваша полза в рамките на система за поддръжка, предназначена да гарантира на Вас и на компанията Ви извличането на максимална полза от решенията. Ние предлагаме широка гама от различни услуги, включително оптимизирани услуги за печат, за да комбинираме консултиране; внедряване на хардуер и софтуер; управление на работния процес, за да намалите разходите за документи; и интелигентни услуги за защита, за да поддържате безопасността на бизнеса си.

Цифровият маркетинг среща модернизирания печат

Цифровият маркетинг среща модернизирания печат

Ключови функции

С крос-медийните решения на Konica Minolta можете да станете свидетели как медии, предпечат, печат и цифрови технологии се съчетават перфектно, за да Ви осигурят пълен контрол над всички Ваши печатни процеси. Това дава възможност да комбинирате съдържание, дизайн, визуално оформление, цвят и размер с цел създаване на персонализирани промоционални съобщения, за да превърнете целевата си аудитория в лоялни клиенти. 


С нашите качествени маркетингови производствени инструменти можете да подобрите комуникацията с клиентите и да отговорите по подходящ начин на техните нужди, като автоматизираните отговори въз основа на действията на клиентите правят далеч по-лесни такива възложени задачи. Сега вече можете безпроблемно да създавате, внедрявате и докладвате за цялото промоционално съдържание, включително директни имейли, бюлетини, SMS и незабавни съобщения, добавена реалност, персонализирани URL адреси, NFC етикети и QR кодове – и всичко това чрез една платформа. 


Централизираното табло означава, че можете да управлявате няколко печатни процеса и да автоматизирате всички онези досадни и повтарящи се ръчни задачи.

Автоматично активираните имейли са предназначени да достигнат клиентите Ви в точния момент

Автоматично активираните имейли са предназначени да достигнат клиентите Ви в точния момент

Уебстраниците, поддържащи Вашата маркетингова кампания, се хостват в рамките на системата.

Уебстраниците, поддържащи Вашата маркетингова кампания, се хостват в рамките на системата

Наборите от данни, събрани от щракванията върху всяка хоствана целева страница, веднага се добавят обратно към записа с контакта на клиента в базата данни

Наборите от данни, събрани от щракванията върху всяка хоствана целева страница, веднага се добавят обратно към записа с контакта на клиента в базата данни

До клиентите се изпращат текстови съобщения или като общо съобщение, или като персонализирано според получателя.

До клиентите се изпращат текстови съобщения или като общо съобщение, или като персонализирано според получателя

При поискване се генерират персонализирани URL адреси и общи URL адреси в рамките на платформата и лесно се интегрират в имейл кампания или кампания с директна поща.

При поискване се генерират персонализирани URL адреси и общи URL адреси в рамките на платформата и лесно се интегрират в имейл кампания или кампания с директна поща

Бизнес оформление на печата

Prokom е потребителската общност на Konica Minolta, където можете да намерите проучване на пазара, информация и практически инструменти, които ще ви помогнат да сте по-информирани, по-продуктивни и в крайна сметка по-печеливши. В Prokom вярваме, че не става въпрос само за това което правите, а за това което правите възможно

Присъединете се към Prokom

Четири стъпки за повече бизнес

Четири стъпки за повече бизнес

Програма за бизнес развитие на Konica Minolta

DIGITAL1234 Ви предоставя четири лесни стъпки за повече бизнес. Програмата за бизнес развитие на Konica Minolta е създадена, за да даде възможност на доставчиците на печатни услуги да преуспяват.


Тя възприема основан на възможностите подход и показва на клиентите в четири практически стъпки как да определят, оценят, обосноват и внедрят нови бизнес възможности. Необходимо е само да се регистрирате веднъж, за да получите цялата тази ценна информация – без никакви задължения и безплатно.


Четири стъпки за изграждане на Вашия бизнес:


ОПРЕДЕЛЯНЕ: Защо е икономически изгодно да се разгледа конкретна възможност за развитие на Вашия бизнес? Предлагаме поредица бели книги, които се занимават с широк кръг от теми, като например Web to Print (Печат чрез уебсайт), печат на променливи данни, автоматизация на работните процеси,довършителни дейности със свързано към пресата оборудване и книгоиздателство.


ОЦЕНЯВАНЕ: Как тази бизнес възможност се вписва в съществуващата ми работна организация? Нашите ръководства за оценка, написани от независими експерти от бранша, ще Ви помогнат да прецените на практика дали Вашият бизнес е готов за конкретна нова бизнес възможност, например Web to Print.


ОБОСНОВАВАНЕ: Как други доставчици на печатни услуги са се възползвали от конкретна нова бизнес възможност? Прочетете как други подобни на Вас клиенти са се възползвали в случаи от практиката от различните области, предлагащи бизнес възможности. След което можете сами да прецените дали инвестицията си заслужава.


ВНЕДРЯВАНЕ: Искате да си осигурите успешно внедряване, като избегнете капаните, които могат да доведат до разочарования? Подробно ръководство за внедряване, написано от независим специалист в бранша, ще Ви даде възможност да приложите новата бизнес възможност в своята компания. Тъй като внедряването на нова бизнес възможност може да се окаже трудна работа, ние, разбира се, Ви предлагаме практическа помощ през целия етап на внедряването.


Нека Ви помогнем да дадете възможност на бизнеса си в цифровата икономика сега! Свържете се с нас!


Лого на Digital 1234

Как можете да се възползвате от крос-медийните услуги

Как можете да се възползвате от крос-медийните услуги

Крос-медийни услуги

В настоящата цифрова ера има добри бизнес причини за комуникиране през най-различни канали, а не само посредством медии на хартиен носител. Бързо развиващият се сектор на крос-медийните решения предлага на традиционните доставчици на печатни услуги (PSP) голяма възможност да предложат на клиентите си реална услуга с добавена стойност.


Една особено печеливша област е т.нар. „привличащ маркетинг“ или „маркетинг на позволението“. Най-голямата полза от добавянето на крос-медийни услуги към Вашето портфолио е, че ставате доставчик на всички решения, предлагащи по-подходящи и по-ефективни комуникации чрез множество точки на контакт.


Какво печелят Вашите клиенти от крос-медийните услуги:

  • По-подходящи и по-ефективни комуникации чрез множество канали
  • Множество точки на контакт за достигане до техните клиенти
  • Персонализиран медиен микс
  • Нови бизнес възможности, напр. в привличащия маркетинг или в маркетинга на позволението


Какво печелите Вие от крос-медийните услуги:

  • Генериране на нови приходи
  • Значителен ръст на печалбите
  • Създаване на добавена стойност за Вашите клиенти чрез комуникация с множество точки на контакт
  • По-високи такси за предлаганата допълнителна стойност
  • По-близки отношения с клиентите


Предлагането на крос-медийни услуги на Вашите клиенти не само разширява портфолиото Ви, но и открива пътя към по-интензивни отношения с клиентите.

Свържете се с нас

Свържете се с нас
Желая да получа информация на:

Политика за поверителност:*
посочена в политиката за поверителност на Коника Минолта България и давам съгласието си личните ми данни, предоставени от мен чрез изпращане на запитване до лицата за контакт, да бъдат обработвани от Коника Минолта България.

Текстовите полета с * са задължителни!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings